عینک 3 بعدی اصل سامسونگ

armin_ps3

کاربر سایت
Rating - 100%
4   0   0
یکعدد عینک سه بعدی مارک سامسونگ اصل بهمراه کیف تو بازار این نمونه خیلی کم گیر میاد ولی من 1 ماه پیش تو دبی مال امارات خریدم 350 درهم یعنی با درهم الان حدودا 1/600/000 در میاد اما من 1/200/000 میفروشم به مشخصات :
Samsung Active Glass​
Model no. SSG-2100AB/XSUltimate Reality, 3D Active Glasses• Battery Type: Adult
• Frame Rate: 120
• Transmittance: 35%
• Battery Type: CR2025
• Operation Time: up to 50 hours
•​
نحوه ارسال : به تمامی شهرستانها با پست پیشتاز به هزینه خودم - اهواز تحویل حضوریقیمت کاهش یافت به 100/000 تومان

آخرین ویرایش:
ولی قربان برای ما روی خود تی وی مون بود که یک پک شامل دو عینک و یک فیلم سه بعدی که قیمتش 80 تومانه
برام جای سوال داره که قیمت شما چطور تکش 120 هزاره
هیچ فرقی هم بین عینک ما که دوتاس با عینک شنا نیست
یعنی گرون شده انقدر که یدونش 120 تومانه

---------- نوشته در 02:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:15 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن اقای ارمین توضیحاتشون صحیح و کاملا قابل قبوله
شما چطور اون اناگیلیفای دوزاری رو که کیفیت سه بعدیش خیلی ضعیفه و در حد دو بعده رو با این عینکا مقایسه میکنید
من با جفتش دیدم واقعا قابل مقایسه نیستن اون بچه بازیه

قصد دخالت ندارم و به من هم مربوط نیست ولی چون دیدم بحث داغه خواستم نظری بدم با اجازه
اولا آقا پژمان اون قیمتی که شما میگی 2 تا عینک اکتیو شاتر و یه فیلم بلوری 80 تومن دادن بهتون احتمالا چون تلوزیون خریدید تخفیف خورده
من خودم ال جی دارم و پسیو هست ولی برای دادش که شارپ گرفتیم 2 تا عینک رو خودش بود و 2 تا عینک هم جدا خریدیم که دونه ای 85 هزار تومن
باهامون حساب کرد ( تازه گفت تخفیفم دادم و فروشمون 90 هست )
این عینک رو هم من سرچ کردم و دیدم قیمتش حدوده 140-50$ هست
این یه نمونش
در هر حال فکر میکنم این دوستمون قیمتش درست هست
اما یه نکته این وسط هست
و اونم اینه که شاید تو ایران خوده سامسونگ ارزونتر بده و اونم میتونه به خاطر استفاده از ارز واردات باشه که براشون خیلی ارزون تموم میشه
پس به نظر من آقا آرمین باید یه قیمت از بازار ایران بگیرن و با توجه به قیمت فروش تو ایران قیمت بگذارن
دیگه بیشتر فضولی نمیکنم
موفق باشید

ممنون از دوست خوبم

این لینک رو منم قبلا دیدم
Newegg.com - Samsung SSG-2100AB 3D Active Glasses (Battery Powered)

حق با شماست ولی یه بحثه اونم اینکه قیمت عینک رو کمتر میده چون داره رو تلویزیونش سود میکنه
شرکت سام سر و یس مگه کم سود میکشه ، من یه ال سی دی سامسونگ با ضمانت سام قیمت کردم 2/700/000 همونو ت بانه میدادن 1/500/000

با این تفاوت که ماله سام چینیه ، ماله بانه کره اصل

ممنون از دوست خوبم

این لینک رو منم قبلا دیدم
Newegg.com - Samsung SSG-2100AB 3D Active Glasses ***40;Battery Powered***41;

حق با شماست ولی یه بحثه اونم اینکه قیمت عینک رو کمتر میده چون داره رو تلویزیونش سود میکنه
شرکت سام سر و یس مگه کم سود میکشه ، من یه ال سی دی سامسونگ با ضمانت سام قیمت کردم 2/700/000 همونو ت بانه میدادن 1/500/000

با این تفاوت که ماله سام چینیه ، ماله بانه کره اصل

کاش چینی بود
همینجا اسمبل میکنن و کیفیتشم خیلی خوب نیست
درسته خط منتاز تمام اتوماتیک هست ولی شنیدم اصل کار که پنل باشه کیفیتش پایینتر از استانداردی هست که برای جاهای دیگه میزنن
در هر حال دوسته عزیز به نظر من با توجه به قیمت بازار قیمت بزار
من که سامسونگ 3D ندارم و اینم نمیخوام بخرم ، ولی دوستانه میگم اگر این تو بازار 100 یا 80 یا هرچی باشه شما باید زیره اون قیمت
بدی تا فروش بره وگرنه عقلانیش هم اینه که طرف بره از بازار تهیه کنه
موفق باشی

سلام بالاخره نفهمیدم این فقط روی تلوزیون استفاده میشه یا برای ps3 با lcd مانیتور هم میشه استفاده کرد؟ اگه بشه باهاش بازی کرد من میخرم. مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or