عکسgame play شما در xbox360

Full Auto

1 . امید وارم همه به تمام آرزو هاشون برسن خریدن 360 یا زن گرفتن یا...
2. ببخشید که عکسها کیفیت ندارن
3. سعی مکنم از تمام بازی های که دارم براتون بزارم به شرطی که از کیفیتش دل گیر نشید
اینم 2 تا عکس از Full Auto . بازی خفنیه

4bnvmf6.jpg

2ah8kra.jpg

به بزرگی خودتون ببخشید:blushing: :love: :cheesygri :D :blushing:

عکس از 360

اینم چند تا عکس از داشبورد 360 خودم و بازی Dead Rising
سعی میکنم از جاهای قشنگ ترش براتون بزارم

2e5ntcy.jpg

2q1wheq.jpg

2rr530n.jpg

از ساسان جان که زحمت کشید گذاشتن عکس رو به من یاد داد تشکر میکنم:love: :blushing: :D :cheesygri

2pocbgl.jpg

عکس جدید

OSOS جان خیلی ممنون بابت زحمتی که کشیدی ولی شلوغ تر از این جا توی DEAD RISING هم فکر کنم باشه :blushing:

حتما این کار رو میکنم .لا کردار جا های شلوغش همش باید در تلاش برای مبارزه یا فرار باشی
که عکس گرفتن رو یک کمی مشکل میکنه {چون در حال حرکت شدیده عکس تار می افته }که
سعی مکنم از همون جا چند تا توپش رو بگیرم و بزارم. فعلا این چندتا رو از Saints Row و Prey داشته باشید.
3y484lk.jpg

2nixzk8.jpg

2akeq1s.jpg

35cldoo.jpg

4d2g2rr.jpg

شرمنده دیگه

2rwx5ef.jpg

نه این طور نیست

راستی هدف از بازیه Dead Rising چی هست؟؟؟
همش باید عکس بگیری :confused:
عکس دومی رو دیدم یاده این مسئله افتادم!
بای

نه امین جون. ماجرا از این قرار که شخصیت ما Frank West که حالا کار نداریم چطوری امده اینجا میخواد وقتی که از این مخمصه جون سالم بدر برد جنجالی ترین و پر فروش تری داستان و مقاله رو بنویسه .و با عکس گرفتن تو بازی .مدرک جمع میکنی و اگر عکس توپ و واضح بندازی امتیاز های بهت میده تا با انها LEVEL UP بشی و فنون و حرکات جدید داشته باشی. اگر سئوال دیگه ای بود در خدمتم .راستی نظرت راجبه عکسهای که میزارم چیه. اگه راهی برای بهتر شدنش داری بگو ممنون میشم
این دموی Game Play که ادرسش رو داده بودی دیدم . دمت گرم که هم تو ترکوندی هم Cliffy B:love: :blushing: .

در واقع همش باید عکس بگیری;)
منظورم این بود که چه چیزی اتفاق میفته که مثلا از یه محل به محل دیگه ای میری ;) فکر کنم منظورم رو بد رسوندم!

در واقع بازی در یک محل {واقعا بزرگ } رخ میده {یک ابر فروشگاه } که باید برای انجام ماموریت ها به اکثر جاهاش بری { دست به اکتشاف بزنی } ک شامل کارهای اصلی {ذاستان بازی } و فرعی میشه که کلی زامبی و ابزار ها و لباسهای جالب و جور وا جور که نمیشه توضیح داد { به علت زیاد بودن و کستردگی } اما عکس گرفتن اصل ماجراست که باید به وسیله اون قدرتت رو ارتقاع بدی

شرمنده دیگه بچه ها
دشمنت شرمنده بابا بیخیال این حرفا چیه ...!
راستی ماشین هاش همش قدیمی هستش؟
سرعت ماشین ها چطوریه ؟
این بازی دیگه کاملا حس Rap باز ها را داره ، درست میگم ؟

راستی ماشین هاش همش قدیمی هستش؟
سرعت ماشین ها چطوریه ؟
این بازی دیگه کاملا حس Rap باز ها را داره ، درست میگم ؟[/QUOTE]

ماشین جدید زیاد داره
معمولا سرعت ماشینهاش کمه {تخیلی راه نمیرن }.در مرد Rap بودن بازی 100% درست گفتی .
رو هم رفته حال میده بازی خوبی هست .احسان جان چرا نمیگیری بازیش رو ؟؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or