عکسgame play شما در xbox360

آقا من الان این برام جالب شد پس این گیم پلی ها را که در سایت ها میزارن با چی این تور با کیفیت میشه اگر با tvکارت هست جالب میشه من یکی دارم 360 ندارم والا این جا میشد معدن عکس

Dead Rising

2pph9pf.jpg

2zzj8zd.jpg

3340pdz.jpg

2rxz511.jpg

2hs0piv.jpg

3ycu7eo.jpg

2ci9u2x.jpg

405gm5y.jpg

فکر کنم بهتر شده باشه .:blushing: :love: :D :p

آقا من الان این برام جالب شد پس این گیم پلی ها را که در سایت ها میزارن با چی این تور با کیفیت میشه اگر با tvکارت هست جالب میشه من یکی دارم 360 ندارم والا این جا میشد معدن عکس
این عکس ها رو سازنده ها میدن بیرون پس قاعدتا مشکلی ندارن که عکس با کیفیت بدن بیرون!!
در ضمن کسی که 360 رو به پی سی وصل کرده باشه فکر کنم بتونه عکس با کیفیت بگیره البته مطمئن نیستم ولی فکر کنم بشه:)
بای

راستی تو Dead Rising خودت زامبی میکشی بعد عکس میگیری ازش
55.gif
خیلی نامردیه
39.gif
واسه روزنامه که چه کار ها که نمیکنن!!

Osos یا بقیه که 360 دارن!

میشه یه آماری از بازی‌های که تا حالا برای 360 اومدن بدین که کدوهاشون از چه Aspect Ratioیی استفاده می‌کنن؟

مثلا چه بازی‌های فقط Wide هستن، چه بازی‌هایی فقط Normal 4:3 و چه بازی‌هایی هردو یا بیشتر.

این Dead Rising به نظر می‌رسه که نرمال داره نمایش داده می‌شه. مانیتوره یا تی‌وی؟

راستی، این مشکل Letterbox یا همون نوار‌های سیاه، برای تلویزیون‌های عادی هم پیش میاد دیگه؟

این رزلوشنی که ایشون داره بازی میکنه و ازش عکس گرفته مشخصه که 640.480 هستش
اگر روی 1024 بزاره اون کادر های مشکی میاد بالا و پایین تصویر
مشخصه ای که تصاویر Scope نسبت به معمولی دارند این هست که فضای بیشتری از کنار تصویر قابل رویت هستش(که خودتون بهتر میدونید)
ولی در حالت معمولی مثل بازی های عادی میشه که توی Pc بازی میکنیم
من خودم به شخصه رزلوشن را روی 1024.1080 میزارم ولی پوزیشن تصویر مانیتور را طوری تنظیم میکنم که این مقدار اسکوپ کمتر بشه و برای اینکه تصویر کشیده نشه نه تنها از بالا و پایین تصویر را میکشم بلکه از کنار هم همینطور در این صورت تصویری که داریم همون تصویری هست که توی بازی های Pc بازی میکنیم
چیزی که مشخصه در بازی های XBOX 360 میدان دیدی بازتری (از کناره ها) نسبت به PC خواهیم داشت
ولی خوب برای اینکه اون کادر های مشکی را نداشته باشیم باید یه تلویزیون یا مانیتور WIDE داشته باشیم
میتونید یه بار امتحان کنید، مطمین باشید جواب میده
راستی بازیه Ghost Recon چه Tv Wide داشته باشید چه معمولی اون کادر های مشکی و Scope را خواهید داشت!

Osos یا بقیه که 360 دارن!

میشه یه آماری از بازی‌های که تا حالا برای 360 اومدن بدین که کدوهاشون از چه Aspect Ratioیی استفاده می‌کنن؟

مثلا چه بازی‌های فقط Wide هستن، چه بازی‌هایی فقط Normal 4:3 و چه بازی‌هایی هردو یا بیشتر.

این Dead Rising به نظر می‌رسه که نرمال داره نمایش داده می‌شه. مانیتوره یا تی‌وی؟

راستی، این مشکل Letterbox یا همون نوار‌های سیاه، برای تلویزیون‌های عادی هم پیش میاد دیگه؟

سامان جان
عکس های که شما میبینی از TV معمولی گرفته شده که من با اون بازی میکنم . بعد من 4 تا بازی دارم که همشون چند نوع تصویر دارن { برای TV ها و مانیتور هی مختلف } از خود 360هم میشه تصویر رو انگولک کرد . ولی کیفیتی که من با این TV میبینم زمین تا آسمون فرق داره {نمیدونم چرا توی این عکسها تصویر اینقدر بده :confused: :eek: }
موفق باشی

سلام آقا اینجا چرا خوابید بابا دوستان از هر بازی که دارن گیم پلی بزارن مثلا کسی این بازی فوتبال هرچی داره بزاره یا بازی که فکر میکنه جالب باشه

این بازی انقدرا هم مالی نیست من بازی کردم اصلا خوشم نیومد
:confused:

واسه تاپیکی که رفته پایین (با توجه به تاریخ, قبر شده! ) نمیان پست بدن
آقا من یک سوال دارم .

این سایت ها چطوری عکس با این کیفیت میگیرن ؟
;)خوبه اسمش روشه Screenshot

;)خوبه اسمش روشه Screenshot
اسكرين شات يعني : تصوير گرفته شده از صفحه ...
ولي چرا وقتي دوستان از تلويزيون يا مانيتور عكس مي گيرن با كيفيت نمي شه ؟
پست شما جواب درستي نيست چون اسكرين شات يه اصطلاحه ;)

واسه اینکه یا دوربینشون بدرد نمیخوره یا اینکه کیفیت رو میارن پایین که قابل اپلود بشه! یه دلیل دیگه هم داره و اونم اینه که معمولا فلش رو خاموش میکنن چون نورش می افته روی صفحه و وقتی فلش خاموش بشه کیفیت میاد پایین!
عکس من چطوره؟! کیفیتش فکر کنم خوبه....

اسكرين شات يعني : تصوير گرفته شده از صفحه ...
ولي چرا وقتي دوستان از تلويزيون يا مانيتور عكس مي گيرن با كيفيت نمي شه ؟
پست شما جواب درستي نيست چون اسكرين شات يه اصطلاحه ;)
بنظرم مشخص بود... Screenshot عکسیه که از صفحه نمایشگر گرفته میشه این عکس ها رو معمولا بوسیله کامپیوتر و نرم افزار ها Capture میکنن نه با اون دوربین و فاصله ای که امین اون عکس PGR4رو گرفته ! ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or