عکس Xbox 360 شما در حال اجرای بازی

سلام به همه دیدم دارین از 360 هاتون عکس میزارین گفتم بد نیست یه چیزیو که خیلی وقت پیش ازش عکس گرفتم رو براتون بزارم . می خواستم براتون از الانشم عکس بزارم ولی متاسفانه گوشیم خراب شده و نمیتونم عکس جدید بزارم براتون :biggrin1:.
میدونید 360 خیلی وقته مال من نیست دیگه ، مال برادرمه بهم میگه تو برو پای ps3 :(( نمیزاره بازی کنم .
بگذریم فقط می خوام ببینید برادرم با دستگاه چیکار می کنه مطمئنم همه مثل من کف می کنید البته من برام عادی شده دیگه چون با ps2 هم این کارو کرده بود :biggrin1:.
اگه دوست داشتین ببینید و نظر بدید .
http://www.10pix.com/show.php/160279_DSC00246.JPG.html
160279_DSC00246.JPG.html

حسابی رو کنسول ماشین بازی کرده .بهش بگو یه جفت بوق 10-11 هم بره تو کارش.:laughing:

ممنونم از نظرت جنابDrak_Dragon :love:
برادرم 19 سالشه . می خواستم منم ps3 رو اونطوری کنم ولی هر چی فکر کردم دیدم کار من نیست :biggrin1:
بعد جالبیش میدونید کجاست اینکه ماکرو 360 های با فن 12 رو بن می کنه اینکه خیلی بدتر از اون کار کرده 12 فقط پشتشه که پشتشم دیدنیه ، اگه تونستم براتون از پشتشم عکس میزارم دوستام می گن درخت کریسمس درست کرده :biggrin1:

باید خیلی جالب باشه !
از اینجور کنسول ها کم پیدا میشه. قدر برادرت رو بدون ;)
ممنونم چشم :love::biggrin1: یه چیز دیگه هم بگم با اجازه تو این وضعیت با کنسول هرچقدر می خواد بازی میکنه و تا الان مشکل نداشته از وقتی اینجوری کرده توصیه می کنم هر کس میتونه اینکارو بکنه ، خیلی موثر هستش.

توی این عکسه : داشتم Spiderman 3 بازی میکردم. اشتباهی پریدم توی یکی از این زباله دونها که کنار ساحل هستن. دیدم یه نفر داره برای خودش توی این زباله دونه راه میره !!!

-------------------------------------------
یه عکس هم از Halo 3 گرفتم که جالب بود. یارو بین زمین و هوا گیر کرده بود و جلوی راه ما رو هم گرفته بود !

بعد جالبیش میدونید کجاست اینکه ماکرو 360 های با فن 12 رو بن می کنه اینکه خیلی بدتر از اون کار کرده 12 فقط پشتشه که پشتشم دیدن

این جریان بن شدن کسایی که 12 ولت کردن هم فقط یه نظریه هست و هنوز چیزی مشخص نشده:)

پ.ن:قدر داداش رو بدون مخش کار میکنه...:biggrin1:

پ.ن2:اریا عکست لود نمیشه...

من همه چیم داقونه از اوتافم بگیر تا کامپیوترم وهرچی پولم دستم میاد بازی میخرم
فقط چنتا از بازییارو ندارم :cheesygri

میشه بگی دقیقا چند تا بازی داری؟
اگه یکی از دوستان لطف کنه و مارو شرمنده کنه و طرز گذاشتن عکس را از طریق pm (که تاپیک منحرف نشه) به من یگه:blushing:

بگذریم فقط می خوام ببینید برادرم با دستگاه چیکار می کنه مطمئنم همه مثل من کف می کنید البته من برام عادی شده دیگه چون با ps2 هم این کارو کرده بود .
تكاوچ جان بنظر ميرسه داداشت ماشين عروس ساخته!!:biggrin1: بهش بگو يك سري به گل فروشي هم بزنه چند دست گل و سنبل هم روش سوار كنه!!:-":biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or