عکس ها و نظرات شما از بازی pro evolution soccer 2010 برای psp

منم میگم این بازی مال PSP نیست
اما اگر هم باشه این عکسها از دموی بازیه
خودتونم خوب میدونید که گرافیک خود بازی مثل دموی بازی نیست
شما الان فرق چندانی بین PES 8 با PES 9 نمیبینید اونوقت PES 10 اینقدر اختلاف داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب اينو كه من هزار بار گفتم صفحه قبل تاپیک رو بخون ولی بزار بحث كنن واغعا حيجان داره
من اگه مدیر بودم تورو با این پستات 100 بار بن کرده بودم ... :sick:
منم میگم این بازی مال PSP نیست
اما اگر هم باشه این عکسها از دموی بازیه
خودتونم خوب میدونید که گرافیک خود بازی مثل دموی بازی نیست
شما الان فرق چندانی بین PES 8 با PES 9 نمیبینید اونوقت PES 10 اینقدر اختلاف داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
اطلاعات ندارین حرف نزنین ... :mad: برای این بازی یک انجین جدید طراحی شده و زمین تا آسمون با PES های قبلی فرق داره .

مژده

بلی همین طور که دوستمون آقای a.REWER گفتن تو این بازی از یه انجین جدید استفاده میشه گفت از یه موتور جدید و پر قدرت فوق العاده استفاده شده که خیلی بهتر شده که همه خبر دارن و نیازی به اثبات نیست. جالبه بدونید گرافیک آخر ساخت بازی از این عکس که گذاشتم هم بیشتره:laughing:
پس تمام حرف ها و ... که بر زد بازی بود پایان یافت.فکر کنم این ترم هم به خاطر این همه بازی پر گرافیک مشروطی رو زدم:laughing::((:laughing::((

خوب اينو كه من هزار بار گفتم صفحه قبل تاپیک رو بخون ولی بزار بحث كنن واغعا حيجان داره
:headband:
راست می گه :punish: ... آهان:discussion: ... مشت اول هزار:boxing: .... بزن ...بزن ....:gunner:
آهان ...:coolgun:

اما به هر حال من تصدیق می کنم که مال پی اس پی هستش .. چون در سایت گیم اسپات به عنوان عکس های بازی پی اس پی قرار داده شده ...
متوجه هستید که می گم گیم اسپات ....
آهان بزن ...
:guitar:

بچه ها بیایید با هم دوست باشیم ... :gathering:
:hide:

ماله psp نیست چون رزولوشن عکی از رزولوشن pspبیشتر هست
عکس مال psp هست عزیزم گیم اسپات چیز علکی نمیده الان تو گیم اسپات این عکس موجوده در مورد رزولیشن هم در صفحات قبل گفتم این عکس تصویر بازی از اتصال psp به مانیتور هست.مصلا شما ساکر یا فیفا 2009 رو تو نمایشگاه ببینی رو چه صفحه ای نمایش میدن :eek::eek:(خیلی خیلی بزرگ)پس بگیم مال هیچ دستگاهی نیست.:confused::confused:این عکسم برای نمایش به مانیتورهای مخصوص که کاملا با psp مچ هستن اتصال و عکس گرفته شده:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or