عکس های پکیج PlayStation Move منتشر شد!

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
درود !

دیشب در کنفرانس سونی قیمت و تاریخ عرضه PlayStation Move مشخص شد و حالا هم عکس های پکیج Move با کیفیت بالا در محیط اینترنت پخش شده است! عکس ها نشان دهنده همه جزئیات هست، پس با هم عکس ها رو میبینیم.

اینو داشته باشین حالا (PlayStation Move Zapper), چه حالی بده باهاش Killzone 3 بازی کنی اونم بصورت سه بعدی!
خدا وكيلي تو روت ميشه اينو با KZ3 نه اونم KZ3 با اون جو خوفش بازي كني ! اين كه شبيه تنفگ آب پاشه .

چرا از 2تا move استفده کنیم.خوب پس این Sub-Controller به چه درد میخوره.
620x163_move.jpg

به جا اون زرده یا قرمزه از Sub-Controller استفاده کنیم.

شما چشم نداشتی وقتی تو TGS پارسال یارو داشت RE5 رو با همین ترکیب بازی می کرد؟ :دی
DS3 رو میگیری تو دست چپت و فقط از آنالوگش و L1 - L2 استفاده می کنی. که خوب البته زیاد راحت نیست ولی میشه بازی کرد.
احتمالا اگه بخوایم خودمون رو بکُشیم این حرکت رو میزنیم ! :-/

مردک اینطوری بازی کردن زهر مار میشه ! :d
من نمیدونم چرا دیدم نسبت بهش با این Line Up ـیی که سونی براش اعلام کرد مثل Killzone 3 و Heavy Rain و Dead Space 2 و Socom 4 کلا عوض شد ! هاردکــور رو شدیدا هدف گرفته !
احتمالا ملت تا فردا هم بهت یاداوری کنن باز تو یاد نمیگیری که Dead Space Wii فقط Move رو ساپورت میکنه !:d اسمش چی بود این DS Wii ؟
دقیقا تو کنفرانس گفت لیمیتد DS2 که شامل DS Wii هست که DS Wii از Move پشتیبانی میکنه ! :d
فردین قیمت کینکت کجا اعلام شد ؟:دی اتفاقا خوب شد اعلام نکردن! با دیدن قیمت move مطمئن باش قیمتش رو میارن پایین...
اعلام کردن دیگه ! 149 دلار ! باندلش با New 360 میشه 399 دلار .

احتمالا ملت تا فردا هم بهت یاداوری کنن باز تو یاد نمیگیری که Dead Space Wii فقط Move رو ساپورت میکنه !:d اسمش چی بود این DS Wii ؟
دقیقا تو کنفرانس گفت لیمیتد DS2 که شامل DS Wii هست که DS Wii از Move پشتیبانی میکنه ! :d
باز این خروس بی محل اومد! :دی بابا یادم میره خوب، تو چه انتظاری از من داره! :دی Extraction بود فکر کنم ! درست می گویم آیا ؟ :دی

این کیوان ام ولش کنف نمیفهمه داره چی میگه!

چرا از 2تا move استفده کنیم.خوب پس این Sub-Controller به چه درد میخوره.
620x163_move.jpg

به جا اون زرده یا قرمزه از Sub-Controller استفاده کنیم.

نه نمیشه چون قیمتاشون(قابلیتاشون) فرق داره. رتگشم مهم نیست. واقعا سونی خجالت نکشیده وسیله رو با همچین طراحی داده بیرون؟!؟!

جریان این رنگ چراغ هاش چیه ؟ هر کدوم یه رنگه یا نه همش یکیه و خودش رنگش عوض میشه ؟
----------------------------
عزیز اون رنگش برای جدا کردن دسته اول و دوم هستش یعنی برای مثال .

وقتی قرمز هستش دسته اول
نفر بدی وقتی دسته بنفش هستشه دسته دوم دست شخص هستش .
ok . راستی این دسته ها فقط تو رنگ مشکی عرضه میشه ؟

آخرین ویرایش:
جریان این رنگ چراغ هاش چیه ؟ هر کدوم یه رنگه یا نه همش یکیه و خودش رنگش عوض میشه ؟

عزیز اون رنگش برای جدا کردن دسته اول و دوم هستش یعنی برای مثال .

وقتی قرمز هستش دسته اول
نفر بدی وقتی دسته بنفش هستشه دسته دوم دست شخص هستش .

ok . راستی این دسته ها فقط تو رنگ مشکی عرضه میشه ؟

تا این جا که فقط رنگش مشکی هسش سونی هم چیزی در مورد رنگ های دیگه نگفته .

آخرین ویرایش:
خالی بندی چیه ؟! این وسیله فعلا گفته شده که برای Time Crisis جدید و Dead Space: Extraction قابل استفاده هست.
همینی که تامی فیشر گفت؟(اخه یه جوری گفتی خالی بندی چیه گفتم نکنه فکر میکنی خود move رو میگم:d)
اییییییییییوللللللللللل چه شود بیش از پیش و بسیار بیش از پیش منتظرشم خیلی حال میده یه تفنگ داشته باشی جا تفنگ بازی تا اینکه دستتو شبیه تفنگ کنی واقعا دارم حال میکنم
حالا که پست دادم اینم بگم بهترین و تو دل برو ترین طرحی که دیدم همین بوده
خوشم میاد کسایی که فقط اومدن بد گفتن همه هم میدونن که واسه چی . هیچکس محلشون نزاشت

چند وقت دیگه چینیش میاد افت فشار می کنه قیمتش البته یه چیز بگم ps3 چینی از تعرفه آمریکا و اروپا خیلی
پایین تر میافته که تو ایران معلوم نیست کدوم وارد کننده کله گندهی همه را هپول مپول میکنه به فکر ما نیست که
نمونش psp فروشش قاچاقی 110 و اینجا هم که خودتون میدونید دیگه بقیه را نام نبرم باید یه صنفی بیاد این
قسمت را بگیره فوقش چقدر مالیات می خوره که انقدر گرون می کنند فقط wii قیمتش هم تراز psp که واقعا داره
گرون فروخته میشه که حداقل دو برابر 300 تومان ارزش داره معلومه که وارد کننده ها خرپول می شن معلوم نیست چند
تا وسیله قاچاقی وارد میشه خدا میدونه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or