احتمالا اگه بخوایم خودمون رو بکُشیم این حرکت رو میزنیم !شما چشم نداشتی وقتی تو TGS پارسال یارو داشت RE5 رو با همین ترکیب بازی می کرد؟
DS3 رو میگیری تو دست چپت و فقط از آنالوگش و L1 - L2 استفاده می کنی. که خوب البته زیاد راحت نیست ولی میشه بازی کرد.

احتمالا ملت تا فردا هم بهت یاداوری کنن باز تو یاد نمیگیری که Dead Space Wii فقط Move رو ساپورت میکنه !:d اسمش چی بود این DS Wii ؟من نمیدونم چرا دیدم نسبت بهش با این Line Up ـیی که سونی براش اعلام کرد مثل Killzone 3 و Heavy Rain و Dead Space 2 و Socom 4 کلا عوض شد ! هاردکــور رو شدیدا هدف گرفته !
اعلام کردن دیگه ! 149 دلار ! باندلش با New 360 میشه 399 دلار .فردین قیمت کینکت کجا اعلام شد ؟اتفاقا خوب شد اعلام نکردن! با دیدن قیمت move مطمئن باش قیمتش رو میارن پایین...
باز این خروس بی محل اومد!احتمالا ملت تا فردا هم بهت یاداوری کنن باز تو یاد نمیگیری که Dead Space Wii فقط Move رو ساپورت میکنه !:d اسمش چی بود این DS Wii ؟
دقیقا تو کنفرانس گفت لیمیتد DS2 که شامل DS Wii هست که DS Wii از Move پشتیبانی میکنه ! :d
چرا از 2تا move استفده کنیم.خوب پس این Sub-Controller به چه درد میخوره.
![]()
به جا اون زرده یا قرمزه از Sub-Controller استفاده کنیم.
باز این خروس بی محل اومد!بابا یادم میره خوب، تو چه انتظاری از من داره!
Extraction بود فکر کنم ! درست می گویم آیا ؟
![]()
این کیوان ام ولش کنف نمیفهمه داره چی میگه!
ok . راستی این دسته ها فقط تو رنگ مشکی عرضه میشه ؟عزیز اون رنگش برای جدا کردن دسته اول و دوم هستش یعنی برای مثال .
وقتی قرمز هستش دسته اول
نفر بدی وقتی دسته بنفش هستشه دسته دوم دست شخص هستش .
جریان این رنگ چراغ هاش چیه ؟ هر کدوم یه رنگه یا نه همش یکیه و خودش رنگش عوض میشه ؟
ok . راستی این دسته ها فقط تو رنگ مشکی عرضه میشه ؟
این خالی بندیه یا جزو لوازم جانبیه؟اینو داشته باشین حالا (PlayStation Move Zapper), چه حالی بده باهاش Killzone 3 بازی کنی اونم بصورت سه بعدی! :d
![]()
همینی که تامی فیشر گفت؟(اخه یه جوری گفتی خالی بندی چیه گفتم نکنه فکر میکنی خود move رو میگم:d)خالی بندی چیه ؟! این وسیله فعلا گفته شده که برای Time Crisis جدید و Dead Space: Extraction قابل استفاده هست.