***عکس های نایاب و کمیاب***

BASILISK

کاربر سایت
این تاپیک رو ایجاد کردم تا عکسهایی که از بازیها کمتر دیده شده و یا بچه هایی که عکسهایی رو خودشون طراحی کردن رو بزارن....تا بچه ها از دیدن عکسهای جدید لذت ببرند....:love:
در کل هر عکسی که به نظرتون کمیابه رو بزارید!!!

برای شروع من 2 عکس از heavy rain و final fantasy رو براتون گذاشتم

Final-Fantasy-X-Wallpapers-final-fantasy-87173_1024_768.jpg

مدیسون در رشـــــــــــــــــــــــــــــــــت:laughing::laughing::cheesygri:laughing::laughing:

HEAVY_RAIN.jpg

آخرین ویرایش:
تاپیک‌های زیر بهترین مکان برای گذاشتن Wallpaper و Artwork بازی‌ها هست، البته فقط بصورتthumbnail

Game Wallpapers
Hi-Res Artwork
درسته ولی جناب ....من تاپیک عکسهای نایاب یا کمیاب رو ایجاد کردم ...مثلا اون عکس مدیسون در رشت رو تا به حال دیده بودید؟؟؟:confused:

درسته ولی جناب ....من تاپیک عکسهای نایاب یا کمیاب رو ایجاد کردم ...مثلا اون عکس مدیسون در رشت رو تا به حال دیده بودید؟؟؟:confused:
آقا این مدیسون در رشتت که اینقد ازش تعریف میکنی واسه من که نشون نمیده!:biggrin1:بقیه رو نشون میده ولی اینو نه!:biggrin1: اگه تونستی یه جا دیگه آپ کن!:biggrin1:

آقا این مدیسون در رشتت که اینقد ازش تعریف میکنی واسه من که نشون نمیده!:biggrin1:بقیه رو نشون میده ولی اینو نه!:biggrin1: اگه تونستی یه جا دیگه آپ کن!:biggrin1:
ok داداش من تو 4share برات آپ کردم اگه بازم نشون نمیده .....مشکل از isp !!!

HEAVY_RAIN.jpg

این هم لینکش:
http://dc182.4shared.com/img/242170169/befeede5/HEAVY_RAIN.jpg?rnd=0.6196178805620043&sizeM=3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or