عکس های قشنگ از بازی ها از نظر شما

کدام عکس از نظر شما قشنگ تر است؟

• .:miladamiri:.

رای‌ها: 1 6.7%
  • james bond

رای‌ها: 2 13.3%
  • arian007

رای‌ها: 5 33.3%
  • Galaxy3

رای‌ها: 3 20.0%
  • R43

رای‌ها: 0 0.0%
  • amirhossein61

رای‌ها: 0 0.0%
  • christmas

• hazhirmahmodi

• مجموع رای دهنده‌ها
    15
  • نظرسنجی بسته شده است .
دوستان من اصلا با این مسابقه آشنا نیستم...اگه بشه یه توضیح مختصری بدید تا منم بیام اینجا و تو مسابقه شرکت کنم!
راستی چطوری عکس میزارید؟من بلد نیستم یه عکس رو بفرستم؟

دوستان من اصلا با این مسابقه آشنا نیستم...اگه بشه یه توضیح مختصری بدید تا منم بیام اینجا و تو مسابقه شرکت کنم!
راستی چطوری عکس میزارید؟من بلد نیستم یه عکس رو بفرستم؟

ببین این دور از مسابقه که تموم بشه ده نفر دیگه که تو این دور شرکت نکرده بودن میتونن شرکت کنن
قوانینش هم اول تاپیک نوشته شده ولی من بهت میگم چجوریه

راهنمای شرکت در این تاپیک : اول میری یه عکس خیلی قشنگ از یه بازیه دلخواه انتخاب میکنی بد میای میزاری تو تاپیک بعد صبر میکنی تا تعداد شرکت کننده ها که 9 نفر هستن عکس هاشونو بزارن تا اینکه نظرسنجی شروع بشه بعدم که میان رای میدنو ...............................
________________________________________________________________________________________________________
برای اینکه بخوای عکس بزاری باید عکستو آپلود کنی و لینک اپلود رو تو اونجایی که نوشته (وارد کردن عکس) کپی پِیست کنی
________________________________________________________________________________________________________
راهنمای آپلود عکس: یه سایته آپلود پیدا میکنی و عکسی که میخوای رو تو اون سایت انتخاب میکنی بعد لینکی که نوشته (عکس بدن انگشتی) رو کپی میکنی و تو قسمت (وارد کردن عکس(تو سایت BC)) لینک کپی شده رو پیست میکنی :d

خب ما قصد شرکت در مسابقه رو داریم، این یه عکس رو اینجا میذارم تاپیک منهدم بشه. :دی

:d
:-"
حالا شرکتت میدم>:)

---------- نوشته در 11:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:09 PM ارسال شده بود ----------

این هم مال ما:d

viewer.php
[/URL][/IMG]

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or