.:miladamiri:. کاربر سایت Nov 7, 2012 #542 آره میتونی شرکت کنی بیشتر... نه نمیتونه چون نفرات کامل شدن:d
MILAD619 کاربر سایت Nov 7, 2012 #543 نوشته شده توسط .:miladamiri:.: نه نمیتونه چون نفرات کامل شدن:d بیشتر... باو خو اگه کامل شدن شروع کنیین دیگه!!
نوشته شده توسط .:miladamiri:.: نه نمیتونه چون نفرات کامل شدن:d بیشتر... باو خو اگه کامل شدن شروع کنیین دیگه!!
.:miladamiri:. کاربر سایت Nov 7, 2012 #544 نوشته شده توسط MILAD619: باو خو اگه کامل شدن شروع کنیین دیگه!! بیشتر... نمیشه یکسری از عکسا خرابن باید دوباره اپ کنن ---------- نوشته در 12:19 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:16 AM ارسال شده بود ---------- دوستانی که عکسشون خرابه بیان دوباره اپ کنن تا من تو پست اول بذارم و نظرسنجی رو تغییر بدم ممنون
نوشته شده توسط MILAD619: باو خو اگه کامل شدن شروع کنیین دیگه!! بیشتر... نمیشه یکسری از عکسا خرابن باید دوباره اپ کنن ---------- نوشته در 12:19 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:16 AM ارسال شده بود ---------- دوستانی که عکسشون خرابه بیان دوباره اپ کنن تا من تو پست اول بذارم و نظرسنجی رو تغییر بدم ممنون
mkh-n71 کاربر سایت Nov 7, 2012 #546 نوشته شده توسط mkh-n71: سلام اگه اجازه هست من هم با این عکس شرکت میکنم بیشتر... سلام آخه این چه وضعشه؟!! هر سایتی آپلود میکنم فرداش هیتلر میشه!!! یه بار دیگه هم آپ کردم بابا من رو برنده کنید تا اینقدر عذاب نکشم خو!!
نوشته شده توسط mkh-n71: سلام اگه اجازه هست من هم با این عکس شرکت میکنم بیشتر... سلام آخه این چه وضعشه؟!! هر سایتی آپلود میکنم فرداش هیتلر میشه!!! یه بار دیگه هم آپ کردم بابا من رو برنده کنید تا اینقدر عذاب نکشم خو!!
mkh-n71 کاربر سایت Nov 7, 2012 #548 یکیش من بودم درستش کردم اگه دوباره خراب نشه میخوام با 63 درصد آرا هم اول بشم!!
MILAD619 کاربر سایت Nov 8, 2012 #550 نوشته شده توسط mkh-n71: یکیش من بودم درستش کردم اگه دوباره خراب نشه میخوام با 63 درصد آرا هم اول بشم!! بیشتر... یادت رفت که من هستم:d
نوشته شده توسط mkh-n71: یکیش من بودم درستش کردم اگه دوباره خراب نشه میخوام با 63 درصد آرا هم اول بشم!! بیشتر... یادت رفت که من هستم:d
RealMadrid C.F. Hala Madrid ...y nada más کاربر فعال Nov 8, 2012 #551 دو اشکال وجود داره : یکی اینکه تعداد نفرات خیلی زیاد شدند و دوم اینکه کسی فعلا تا شروع ، اهمیت به این تایپیک نمیده و عکس ها هم خراب شدند دوستان لطفا بیایید عکسهایتان را دوباره آپ کنید
دو اشکال وجود داره : یکی اینکه تعداد نفرات خیلی زیاد شدند و دوم اینکه کسی فعلا تا شروع ، اهمیت به این تایپیک نمیده و عکس ها هم خراب شدند دوستان لطفا بیایید عکسهایتان را دوباره آپ کنید
James Bond کاربر سایت Nov 10, 2012 #553 سرکارمون گذاشتی ، داره 1 هفته و خورده ای میشه هنوز نه نظرسنجی عوض شده نه میای سر بزنی !!!!!!!!!!!
MILAD619 کاربر سایت Nov 10, 2012 #554 هر بار میخوام بیام تو این تاپیک،میگم حتما نظرسنجی عوض شده. بعد میام میبینم...
James Bond کاربر سایت Nov 10, 2012 #555 مدیران بیان این نظرسنجی رو حداقل عوض کنن میلاد تو هم عکس ها رو ببر تو پست اول ، تو اصلا میفهمیییییییییییی من چی میگم ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
مدیران بیان این نظرسنجی رو حداقل عوض کنن میلاد تو هم عکس ها رو ببر تو پست اول ، تو اصلا میفهمیییییییییییی من چی میگم ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!