GENE کاربر سایت Sep 8, 2008 #1 full full full full full full full full full full full full full full full ######################################################## اگه کسی خواست واسه امضا یا اواتار استفاده کنه بگه تا واسش درست کنم. با تشکر:clover: آخرین ویرایش: Sep 8, 2008
full full full full full full full full full full full full full full full ######################################################## اگه کسی خواست واسه امضا یا اواتار استفاده کنه بگه تا واسش درست کنم. با تشکر:clover:
pcgamer کاربر سایت Sep 21, 2008 #7 مرسی همشو سیو کردم این عکس هارو با کیفیت بالاترش از کجا می تونم بگیرم ؟
Farh@d There is no description of the situation کاربر فعال Sep 21, 2008 #8 tanx رفیق اگه میشه عکس از sephiroth هم بزاری ممنون میشیمم:biggrin1:
GENE کاربر سایت Sep 21, 2008 #9 درود عكس Zack fair و سفيروث كه زياده ولي تو مايه هاي انيمه كم گير مياد. سعي ميكنم پيدا كنم.:clover:
THE THUNDER کاربر سایت Sep 21, 2008 #10 دمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت گرم!!!!! مهدي از celes و lucke(اسمش رو نميدونم درست نوشتم يا نه) عكسي داري؟؟؟ عكس درست درمون ازشون كم پيدا ميشه!!!!
دمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت گرم!!!!! مهدي از celes و lucke(اسمش رو نميدونم درست نوشتم يا نه) عكسي داري؟؟؟ عكس درست درمون ازشون كم پيدا ميشه!!!!