عکس های جدید از Heavy Rain

• Thread starter Thread starter Erebus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Erebus

کاربر سایت
دو رندر جدید از بازی Heavy Rain:

http://www.totalvideogames.com/screens/Heavy_Rain_5475_77298_0.htm

Heavy_Rain_77297.jpg

Heavy_Rain_77298.jpg

درود بر دوستان عزیز
من خیلی خیلی نگران این بازیم ( در واقع نگران خودم هستم ) می ترسم مثل fahrenheit باشه ( +18 ) اون وقت باید برم تو اطاق خودم روی SDTV بازی کنم:(( .
سر فارنهایت اون مرحله ای که باید گیتار میزدیم من که نمی دونستم قرار چی بشه داییم اینا هم اینجا بودن که ناگهان ... :blushing:خلاصه آبرومون رفت دیگه .

پاینده باشید عزیزان

درود بر دوستان عزیز
من خیلی خیلی نگران این بازیم ( در واقع نگران خودم هستم ) می ترسم مثل fahrenheit باشه ( +18 ) اون وقت باید برم تو اطاق خودم روی SDTV بازی کنم:(( .
سر فارنهایت اون مرحله ای که باید گیتار میزدیم من که نمی دونستم قرار چی بشه داییم اینا هم اینجا بودن که ناگهان ... :blushing:خلاصه آبرومون رفت دیگه .

پاینده باشید عزیزان
با این تریلری که من از دختره دیدم باید بری تو اطاقت.:laughing:

درود بر دوستان عزیز

پاینده باشید عزیزان

خوب اون +18 رو واسه چی میزنه روش؟؟ یعنی اگه هنوز موندی بازی نکن دیگه. محبوری مگه.

اصلا من زنگ میزنم به خونتون گذارش میدم برات نخرن اینو :دی

تو اتاق بازی کن در رو هم قفل کن صدا هم پایین که یه وقت مثل GTA IV بازی کردن من نشی وسط نشسته بودم یه هو دادو .....رفت هوا :blushing: اما یه هو یه نفر میاد تو خونه از خدا بی خبر.... فکر های ....... میکنه:laughing:

دوستان بحث RT و اینجور چیزا رو نکنید.مگه شما اون همایش که در آلمان برپا شد رو ندیدید؟!!!!
یکی از مسئولین کوانتیک دریم اومده بود رو صحنه دسته تو دستش و بازی میکرد و برای مردم توضیح میداد که چطوری،کیفیت اون گیم پلی از این هم بیشتره!!! بهتره دنبالش برید! تازه اون دوستمون که گفت فارنهایت 2 یا نمیدونم HR کاشکی برای 360 بیاد،یهتره فراموش کنه!!! چرا؟ چونکه کوانتیک دریم توسط سونی به زیر مجموعه هاش پیوسته،اما هنوز مستقله.

ببخشید یه سوال از این بازی تو این هفته یک تریلر نمایش داده شد یا دو تا ؟
2 تریلر .یه تریلر مربوط به مامور FBI نورمان جیدن است . یکی هم Logan که همین خانمه

نمیدونم چرا تاپیک همچین بازیی به این بزرگی اینقدر خلوته و خاک میخوره!
خوب همینطور که میدونید یه دمو تو e3 امسال نمایش داده شده که از 2 شخصیت یعنی نورمن جیدن و لگان استفاده شده!(البته نمیدونم دختره هم قابل بازی هست یا نه!) یه عکس از loading بازی گرفتم که خودم هم باورم نمیشه ingame هست! واقعا که با پری رندر مقابله میکنه:biggrin1:
15x1kxg.jpg

به زخم روی صورتش دقت کنید! واقعا به این میشه گفت انقلابی در گرافیک کامپیوتری!

تریلر ها ونمایشهای این بازی فوق العادن.
این همه دیوید کیج گفت سونی تو کنفرانس تاریخ ریلیز رو مشخص میکنه اخر هم معلوم نشد:((

قابل توجه دوستان کل عکس ها in game هست بعداون دوستمون پرسید با دختره هم میشه بازی کرد اره میشه بازی کرد من خودم گیم پلیش رو دیدم

تصاویر جدید:

اظهار نظرهای تاریخی در گذشته!!

من که اگه real time باشه اسمم رو عوض میکنم
اینم مثل بازی های دیگه ی سونی (killzone 2,motostorm,.....) از این دمو ها تو سال 2005 زیاد نمایش دادن
بعد از اینکه بازی هاشون رلیز شد گندش در اومد:sick:

:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:
فقط ميتونم همينو بگم (ها ها ها ها ها ها ها)
واقعا كه متاسفم:biggrin1: كه چقدر زود اين سوني ملتو اسكول ميكنه (اونايي كه فكر كردن Real هست):laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:

:arrowd:

xpaiko.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or