.با این تریلری که من از دختره دیدم باید بری تو اطاقت.:laughing:درود بر دوستان عزیز
من خیلی خیلی نگران این بازیم ( در واقع نگران خودم هستم ) می ترسم مثل fahrenheit باشه ( +18 ) اون وقت باید برم تو اطاق خودم روی SDTV بازی کنم.
سر فارنهایت اون مرحله ای که باید گیتار میزدیم من که نمی دونستم قرار چی بشه داییم اینا هم اینجا بودن که ناگهان ... :blushing:خلاصه آبرومون رفت دیگه .
پاینده باشید عزیزان
درود بر دوستان عزیز
من خیلی خیلی نگران این بازیم ( در واقع نگران خودم هستم ) می ترسم مثل fahrenheit باشه ( +18 ) اون وقت باید برم تو اطاق خودم روی SDTV بازی کنم.
سر فارنهایت اون مرحله ای که باید گیتار میزدیم من که نمی دونستم قرار چی بشه داییم اینا هم اینجا بودن که ناگهان ... :blushing:خلاصه آبرومون رفت دیگه .
پاینده باشید عزیزان
من که اگه real time باشه اسمم رو عوض میکنم
اینم مثل بازی های دیگه ی سونی (killzone 2,motostorm,.....) از این دمو ها تو سال 2005 زیاد نمایش دادن
بعد از اینکه بازی هاشون رلیز شد گندش در اومد![]()
:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:
فقط ميتونم همينو بگم (ها ها ها ها ها ها ها)
واقعا كه متاسفم:biggrin1: كه چقدر زود اين سوني ملتو اسكول ميكنه (اونايي كه فكر كردن Real هست):laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing: