عکس های جدید از کنسول جدید!

این هم ی سری عکس جدید از شروع تولید این کنسول در شرکت Foxconn China :

4260_large_40d11d8cb3768cbb0952e0500955d3b6.jpg

4261_large_897256952888d2614ed853ac5996d3c4.jpg

واخ واخ واخ !:eek:

انگاری جدّی جدّی داره خبر های ميشه ... اگه مطمئن بشم داره مياد... منتظر ميشم که اين يکی رو بگيرم...
:love: :love: :love: :love:

Xbox 360 Elite Emages

یه چند تا عکس دیگه از توی Game Spot گیر آوردم.

Attachments

• elite_screen001.jpg
    elite_screen001.jpg
    56.4 KB · مشاهده: 68
  • elite_screen002.jpg
    elite_screen002.jpg
    46.5 KB · مشاهده: 63
  • elite_screen003.jpg
    elite_screen003.jpg
    28.6 KB · مشاهده: 58
  • elite_screen004.jpg
    elite_screen004.jpg
    29.7 KB · مشاهده: 59
  • elite_screen007.jpg
    elite_screen007.jpg
    14 KB · مشاهده: 59
  • elite_screen012.jpg
    elite_screen012.jpg
    21.4 KB · مشاهده: 62
  • elite_screen014.jpg
    elite_screen014.jpg
    14.8 KB · مشاهده: 59
  • elite_screen015.jpg
    elite_screen015.jpg
    7.2 KB · مشاهده: 58
هنوز هیچ چیز واقعا تایید نشده، این عکسهایی که می بینین همه توسط سایتهای غیر مطمئن ساخته شده. یه سری از عکسها هم گه به قول دوستمون مال چند سال پیشه.

در ضمن به همون عکسهای اولین پست توجه کنید می بینید که همشون بصورت خیلی ضایع توسط فوتوشاپ تغییر داده شده اند و می تونید نقطه چین های دور کنسول و جعبه رو کاملا مشاهده کنین. در ضمن این کار هم توسط افراد کاملا ناشی صورت گرفته.

هنوز ساخت این کنسول تایید نشده چه برسه به اینکه اسمشم به مردم بگن. شما هر موقع دیدی که توی Gamespot یا Xbox.com نوشته بود که It's Official اونوقت بیا اینجا تاپیک بزن و بگو که این کنسول جدیده.

من نمی دونم چرا مدیران محترم به این تاپیک رسیدگی نمی کنن. یک نفر میاد که تاپیک می زنه و شایعه پخش می کنه.

درسته که تا حالا ده بار توی خود Gamespot راجع به یک Xbox 360 جدید مطلب نوشته شده بود، ولی آخر همشون نوشته بود که این خبر Bogus یا جعلی و قلابی بوده است و هنوز هیچ چیز از سوی مایکروسافت تایید نشده است.
ای آقا شما هم ای گیر می دید که تصاویر دروغه چرا به این تایپیک رسیدگی نمی شه و... خودتون دیدید که xbox360 black اومد

ای آقا شما هم ای گیر می دید که تصاویر دروغه چرا به این تایپیک رسیدگی نمی شه و... خودتون دیدید که xbox360 black اومد

ای اقا مثه اینکه این حرف مال قبل تایید مایکروسافته بوده ها !!!!
تازه اسم درست این مدل هم XBOX360 Elite هستش نه BLACK .
هنوزم نیمده . 29 اپریل اونم فقط تو امریکا میاد ;)

دوستاااااان تموم شد اين لينک رو ببينيد اونهای که ميگن الکی هست و شايعه هست...

http://www.xbox.com/en-US/hardware/xbox360elite/default.htm?WT.svl=nav

Microsoft Unveils Xbox 360 Elite
Xbox 360™ Elite is the newest addition to the Xbox family that includes a huge 120GB hard drive (the largest available for any gaming console), a high-definition multimedia interface (HDMI) cable, and a premium black finish. The Xbox 360 Elite also includes a black wireless controller and black Xbox Live® headset.​

آخرین ویرایش:
ولی به نظر من سفیدش خوشگلتره ;)

من هم با نظر شما موافقم. سیاهش جالب نیست. حالا یه سئوالی رنگ مشکی خودش باعث جذب حرارت می شه. حالا که سی پی یو الیت هم 65nm نیست تکلیف چیه. یعنی این کنسول هم به اندازه کنسول های جدید گرما تولید می کنه؟

من هم با نظر شما موافقم. سیاهش جالب نیست. حالا یه سئوالی رنگ مشکی خودش باعث جذب حرارت می شه. حالا که سی پی یو الیت هم 65nm نیست تکلیف چیه. یعنی این کنسول هم به اندازه کنسول های جدید گرما تولید می کنه؟
فکر کنم مایکروسافت از فن های قوی تر و پیشرفته تری در این کنسول ها استفاده کرده باشه... ولی از این لحاظ مطمئن باشید که مشکل گرمایی نداره ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or