عکس های جدید از کنسول جدید!

نمیدونم شاید به نظر من اینجوری اومده ولی من فکر میکنم این عکس ها غیر واقعی یا به قول دوستانمون که زورشون میاد فارسی بنویسن مبادا از کلاسشون کم بشه Fake هستش ;)
حالا بازم میگم این نظر منه

اگر خوب به بعضي از عكس ها توجهه كنيد ميفهميد كه اين ها گرافكين يعني با برنامه درست شدند مثل 3dmax عكس واقيه كنسول نيستند !‌(به نظر من يكي داره شايعه درست ميكنه ، خودش هم اين عكس هارو درست كرده گزاشته) چون خود ماكروسافت اگر همچين خبري بود عكس واقيه رو ميزاشت نه عكسي رو كه با برنامه ساخته باشن

اگر خوب به بعضي از عكس ها توجهه كنيد ميفهميد كه اين ها گرافكين يعني با برنامه درست شدند مثل 3dmax عكس واقيه كنسول نيستند !‌(به نظر من يكي داره شايعه درست ميكنه ، خودش هم اين عكس هارو درست كرده گزاشته) چون خود ماكروسافت اگر همچين خبري بود عكس واقيه رو ميزاشت نه عكسي رو كه با برنامه ساخته باشن
البته من چند تا عكس هم ديدم كه از پشت 360 گرفته شده و پشتش خروجي hdmi هست و عكس ها هم فكر كنم واقعي بودند ولي خوب اين عكس ها كه دليل و مدرك نميشه

ببخشیدا !!!!
ولی شما با این کارتون دقیقا دارین به این شایعات تایید نشده ار طرف MS دامن میزنید و خیلیا رو هم گمراه و دوبه شک میکنید :cool:
ای بابا... من که خودم زیرش نوشتم که فکر نکنم واقعی باشه... بعد هم تا مایکروسافت رسما اعلام نکنه هیچی معلوم نیست و آدم نباید دوبه شک بشه... شاید اون رنگ سیاه هم یه قاب بوده... تازه اگر مطلب در مورد این عکس ها رو می خوندین اینطور نوشته بود:
در حالی که نماینده ی مایکروسافت اعلام کرده بود که خبر عرضه ی black Xbox 360 یک شایعه است، این کنسول در نمایشگاه بازی در تایوان در معرض دید عموم گذاشته شد! آیا این نمایشگاه هم یک شایعه است؟ در ضمن سایتی که این عکس ها را در اینترنت پخش کرده گزارش داده که در پشت این کنسول هیچ خروجی HDMI و حتی فضای اظافه ای روی هارد دیده نمی شود! کنسول به نمایش در آمده فقط یک قاب سیاه رنگ روی خود دارد!
باید این چیزها رو هم می نوشتم ببخشید :blushing: ;)

ببخشیدا !!!!
ولی شما با این کارتون دقیقا دارین به این شایعات تایید نشده ار طرف MS دامن میزنید و خیلیا رو هم گمراه و دوبه شک میکنید :cool:

ااوووووو اه بابا تو هم حال داري :evil: خوب تو قبول نكن :p واالا

هنوز هیچ چیز واقعا تایید نشده، این عکسهایی که می بینین همه توسط سایتهای غیر مطمئن ساخته شده. یه سری از عکسها هم گه به قول دوستمون مال چند سال پیشه.

در ضمن به همون عکسهای اولین پست توجه کنید می بینید که همشون بصورت خیلی ضایع توسط فوتوشاپ تغییر داده شده اند و می تونید نقطه چین های دور کنسول و جعبه رو کاملا مشاهده کنین. در ضمن این کار هم توسط افراد کاملا ناشی صورت گرفته.

هنوز ساخت این کنسول تایید نشده چه برسه به اینکه اسمشم به مردم بگن. شما هر موقع دیدی که توی Gamespot یا Xbox.com نوشته بود که It's Official اونوقت بیا اینجا تاپیک بزن و بگو که این کنسول جدیده.

من نمی دونم چرا مدیران محترم به این تاپیک رسیدگی نمی کنن. یک نفر میاد که تاپیک می زنه و شایعه پخش می کنه.

درسته که تا حالا ده بار توی خود Gamespot راجع به یک Xbox 360 جدید مطلب نوشته شده بود، ولی آخر همشون نوشته بود که این خبر Bogus یا جعلی و قلابی بوده است و هنوز هیچ چیز از سوی مایکروسافت تایید نشده است.

متن این خبر رو تو GameSpot دیدم ولی اگه توجه کنید میبینید که حرفی از رسمی بودن 360 جدید نمیزنه ولی یک اشاراتی هم میکنه که این 360 جدید میتونه واقعی باشه
http://www.gamespot.com/pages/forums/show_blog_entry.php?topic_id=25459393
ولی اگه موضوع 360 جدید واقعی نیست پس چرا ماکروسافت انقدر دو پهلو حرف میزنه مثلا در مورد همین خبر اومده گفته که:"ما بدلیل سیاست استاندارد خودمون روی تفکرمون توضیحی نمیدیم!!!"خب این یعنی چی اگه 360 جدیدی در کار نباشه ماکروسافت بشدت این خبرو تکذیب میکنه چرا؟چون روی فروش 360 تاثیر میزاره همین الان شاید خیلیا منتظر اومدن این 360 جدیده هستن تا اونو بخرن و اگه 360 جدیدی در کار نباشه که فروشش میاد پایین!!!
ولی اگه 360 جدیدی در کار هست پس چرا نمیاد رک و پوست کنده بگه؟؟؟والا من نمیدونم این چه سیاستیه!!!

Debunked: Xbox 360 'Elite' Pictures Uncovered
Probably not -- Photoshop is a useful tool, friends.

سايت تخصصي بازي 1UP اعلام كرده طبق تشخيص كارشناسان گرافيك عكس هاي انتشار يافته از XBOX 360 BLACK به احتمال زياد با ابزار نرم افزار PHOTO SHOP بهينه سازي شده و فعلا خبر رسمي از آن نيست اما به شايد در آينده نزديك به خاطر تجديد رقابت با سوني اين كنسول عرضه شود;)
Debunked: Xbox 360 'Elite' Pictures Uncovered?
Probably not -- Photoshop is a useful tool, friends.

An upgraded Xbox 360 is proving one of the worst kept industry secrets since the idea of a multi-platform Assassin's Creed, but an official announcement continues to elude us. Still, some people are determined to grab the credit for unearthing Microsoft's next SKU, prompting Engadget to start linking to Spanish gaming site Consolas, who claimed to have a series of packaging shots.

Unfortunately, while all the pictures appear to be high-resolution press shots of the sleek, black hardware revision, the packaging shot is full of artifacts and JPEG compression (shown best in the original image size). Given that everything about the Xbox 360 'Elite' upgrade is about what's inside the machine (and, as such, would be reflected on the packaging), this anomaly comes across as remarkably strange.

آخرین ویرایش:
این هم ی سری عکس جدید از شروع تولید این کنسول در شرکت Foxconn China :

4260_large_40d11d8cb3768cbb0952e0500955d3b6.jpg

4261_large_897256952888d2614ed853ac5996d3c4.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or