عکس شما هنگام بازی کردن!

kparsakia

کاربر سایت
جای این تاپیک تو انجمن خیلی خالی بود!b-)
بعضی موقع ها آدم وقتی بازی میکنه خیلی جوگیر میشه خودش خودشو اگه ببینه 1ساعت میخنده :d
حالا میخوایم عکسامونو تو این حالت ها اینجا بذاریم !
میتونین یه دوربین بذارین 1جا مثلا وقتی 30دقیقه از بازیتون گذشت ازتون عکس بگیره یا بگین 1کی دیگه این کارو بکنه :)):))

جای این تاپیک تو انجمن خیلی خالی بود!b-)
بعضی موقع ها آدم وقتی بازی میکنه خیلی جوگیر میشه خودش خودشو اگه ببینه 1ساعت میخنده :d
حالا میخوایم عکسامونو تو این حالت ها اینجا بذاریم !
میتونین یه دوربین بذارین 1جا مثلا وقتی 30دقیقه از بازیتون گذشت ازتون عکس بگیره یا بگین 1کی دیگه این کارو بکنه :)):))

البته چون دیگه فهمیدیم باید این کارا بکنیم دیگه حالتمون مصنوعی میشه مگر اینکه از قبل عکس داشته باشیم;)

وای نه اصلا ! من یک بار وقتی داشتم بازی میکردم انقدر عصبی و هیجان زده بودم که یک لحظه از تصور خوردم از راه دور خنده م گرفت !!! چه برسه بخواد کسی ازم عکس بگیره، اما مسلما این شکلی بودم :razz: چون من عادت دارم موقع تمرکز زبونمو میارم بیرون ... خدایی فاجعه ست

qgg2yve9t06ifl27j.jpg

من همیشه وسط حال ولو هستم :|:دی ! به طبع عکس هم بندازم مورد اخلاقی خواهد داشت :دی!
تایید میشه.:dممکنه صحنه ی بسیار جالبی نباشه.:">چون اصولا باید زمان بازی کردن خونسرد بود.لذا بهتره کسی تو این حالت دیده نشه! مخصوصا اگر Bossfight مرحله ی آخر یا سعی های پی در پی برای گرفتن یک Achievement باشه ~x(:d
البته بد تر از اون حالتی هست که آدم بعد از دیدن تریلر CG بازیهایی مثل AC:Revelations میگیره که همچین چیزی میشه:=p~
حالا دوستان نمیخوان بذارن؟:d

دوست عزیز به نظرم اصلا شدنی نیست
چون اگه منظورت عکسه خاص با عکس العمله خاصه یه نفر سره موقعیتهای هیجان انگیز یا ترسناک یا سخته باید بگم
احتمالا باید یا جای دوربین عکاسی دوربین فیلم برداری گذاشت تا شاید و اتفاقی یه حرکته ژانگولری تو چهره گیمر دیده بشه (به جز افراد بی اعصاب که کلا صورتشون هنگامه بازی مثل ژله تو نوسانه=)) )
من که خودم کلا چهرم حداکثر موقع بازی بعضی صحنه ها یه ذره اخمالو میشه و بس ، برا ترس هم یه ذره از درون دلم هری میریزه و ابروهام یه هو بالا میپره
به نظرم شخصیت گیمر یا باید جزوه اون افراد خاص که اشاره کردم باشه یا خودش یه حرکت باید وگر نه شدنی نیست احتمالا ..... /:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or