عکس سیستم Gaming شما

میگم یکیش کافی نبود ؟ :دی

تلوزیون nx720 ه ؟

آره ؛ واقعا:d فکر کن مثل مهره های سیاه شطرنج میونه که شاه و وزیر و قلعه ها از تلوزیون سونی محافظت می کنن که خدای نکرده یه اکس باکس با کابل اچدیش ؛ فکر تجاوز به تلوزیون سونی به سرش خطور نکنه:d

حالا فکر کن که یه ایکس باکس بخت برگشته اونهم از نوع اسلیم از اینجا رد بشه ؛ وای که چه شود:d

عشق سونیه دیگه ؛ پدر عشق بسوزه:d

البته من هم گرفتارش هستم ولی اینقدر:d

آره NX720 هست 40 اینچ

گفتم بعد از مدتها یه 2 تا عکس از اتاق حقیر و سادمون بندازیم :( هر چند میدونم 1% اتاق بعضی از دوستان هم نمیشه ولی خب ما هم دل داریم دیگه... :d

گفتم بعد از مدتها یه 2 تا عکس از اتاق حقیر و سادمون بندازیم :( هر چند میدونم 1% اتاق بعضی از دوستان هم نمیشه ولی خب ما هم دل داریم دیگه... :d

الهی بمیرم چه اتاق حقیر ساده ای !! بیخیال بابا !! :دی کیف دنیا رو میبری :دی راستی اون tv چند اینچه ؟ واقعا tv خوبیه ! ما از اینا داشتیم به فنا رفت نمیدونم چرا ! :(

دوست عزيز انسان از ديدن نهايت سادگى سيستم شما دلش كباب ميشه :d
آقا ايولا حال كردم
جاى چنتا پستر باحال اونجا خاليه.

الهی بمیرم چه اتاق حقیر ساده ای !! بیخیال بابا !! :دی کیف دنیا رو میبری :دی راستی اون tv چند اینچه ؟ واقعا tv خوبیه ! ما از اینا داشتیم به فنا رفت نمیدونم چرا ! :(
لطف دارین :"> والا تلویزیون ِ 32 اینچ سونیه سری KLV-32V400A هستش.

دوست عزيز انسان از ديدن نهايت سادگى سيستم شما دلش كباب ميشه :d
آقا ايولا حال كردم
جاى چنتا پستر باحال اونجا خاليه.
شما لطف دارین ،یه اتاق درویشی هست دیگه :d ممنون بابت نظراتتون.

گفتیم این اخر شبی چند عکس از سیستم و کنسول بگیریم سیستم پوت من مال 6 ساله پیشه:d واسه نت هست دیگه ( اون پرچم رو میبینی مال بارسا هست که از خود نیوکمپ خریداری شده)دو تا کنسول که هر دو غول هستن و مارو سر گرم میکنند ایکس باکس 360 120 گیگ جاسبر جیتگ هست پلی 3 160 گیگ هست با هر دو حال میکنیم تی وی پوت ما مال دهه 60 هست هست:d از هیچی بهتره . یه عکس از پوسترهام هم بذارم :d از محسن چاوشی عزیز :x شرمنده اگر بد بود

Attachments

• DSC00005.jpg
    DSC00005.jpg
    111.6 KB · مشاهده: 163
  • DSC00006.jpg
    DSC00006.jpg
    54.6 KB · مشاهده: 127
  • DSC00007.jpg
    DSC00007.jpg
    112.9 KB · مشاهده: 96
ممد زیر کیبرد ظرف خشک کن گذاشتی؟ :دی چیه اون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دارم از کنجکاوی میمیرم./:)
=))
این میز از وسط خالیه و شیشه میخوره . که اون شیشه ترک برداشت و شیکست . بعد حس شیشه اوردن از بیرون نبود که میز نزدیک 2 متر شیشه احتیاج داشت منم سبد یخچال رو اوردم گذاشتم روش:))
مردک هیچکی نپرسید تو اومدی زود پرسیدی:d

گفتیم این اخر شبی چند عکس از سیستم و کنسول بگیریم سیستم پوت من مال 6 ساله پیشه:d واسه نت هست دیگه ( اون پرچم رو میبینی مال بارسا هست که از خود نیوکمپ خریداری شده)دو تا کنسول که هر دو غول هستن و مارو سر گرم میکنند ایکس باکس 360 120 گیگ جاسبر جیتگ هست پلی 3 160 گیگ هست با هر دو حال میکنیم تی وی پوت ما مال دهه 60 هست هست:d از هیچی بهتره . یه عکس از پوسترهام هم بذارم :d از محسن چاوشی عزیز :x شرمنده اگر بد بود

محمد آقا عالی بود>:d<

عکس سیستمت هم مثل خودت صاف و صادق بود:x

واقعا از این همه سادگی و صداقت لذت بردم:x

واقعا من که وقتی دیدم اینجوری شدم:-o=p~:x(چهار تا PS3 فت)=p~

albums2390-picture27248.jpg

اخه این چه مصخره بازی ایه ؟ هر چی PS3 هست رو از مغازه جمع کردی !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or