عکس سیستم Gaming شما

در ادامه پست بالایی میخوام بپرسم واقعا مشکلی ندارید . گردنتون درد نمیگیره؟ فر کنم فقط برای تماشای فیلم یا بازی با فاصله دور ازش استفاده میکنی ؟ درسته ؟

من خودم سایز 40 دارم. اولش یکم سخت بود ولی الان کاملا عادت کردم. عکس هم خواهم گذاشت.
منتها 55 اینچ از این فاصله رو نمی دونم چی بگم.
اصولا بهترین فاصله برای TV 3 برابر عرض پنل هست. اگه TV پنل خوبی داشته باشه کمتر از این فاصله هم ناراحت نمی کنه.

نگفتم که به روزش میکنمb-)فعلا تا اینجا رو داشته باشید تا بعد:d

55 LED اینچ:xالبته فقط با مالکیت شخصی خودمb-)

بسیار ممنون میشم نظر بدید:-*>:d<

10211841785104896922.jpg

به به مبارکه
این که با مالکیت شخصیه خیلی مهمه من این دردو میفهمم

فقط یه سوال ... با این سایز با این فاصله و فضا خفه نمیشی ؟ :biggrin1:

:))

چون همیشه تنها هستم نه:d

در ادامه پست بالایی میخوام بپرسم واقعا مشکلی ندارید . گردنتون درد نمیگیره؟ فکر کنم فقط برای تماشای فیلم یا بازی با فاصله دور ازش استفاده میکنی ؟ درسته ؟

نه همیشه و از فاصله خیلی دور

ببخشید اگر کیفیت عکس ها پایین هست

90378692276505105782.jpg

67589087255605849835.jpg

من خودم سایز 40 دارم. اولش یکم سخت بود ولی الان کاملا عادت کردم. عکس هم خواهم گذاشت.
منتها 55 اینچ از این فاصله رو نمی دونم چی بگم.
اصولا بهترین فاصله برای TV 3 برابر عرض پنل هست. اگه TV پنل خوبی داشته باشه کمتر از این فاصله هم ناراحت نمی کنه.

بله کاملا درسته اینهم به افتخار علی آقای گل گلاب:x

بچه ها مي توانيد فاصله و اينچ تلويزيون را توسط اين فلش بررسي كنيد

بررسی فاصله چشم از تلوزیون SD و HD و FULL HD را میتوانید از طریق موس و کشیدن آدم به سمت جلو و عقب اینچ مناسب را مشاهده کنید

دقت کنید که رزولیشن بسیار در فاصله اثر گذار است

آخرین ویرایش:
به به مبارکه
این که با مالکیت شخصیه خیلی مهمه من این دردو میفهمم

خیلی ممنون:x

واقعا به نکته ی ظریفی اشاره کردی:d

---------- نوشته در 02:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:18 PM ارسال شده بود ----------

چه پرچم زشتی بازم:دی

من که به اون احترام و به ملیت خودم افتخار می کنم

نگفتم که به روزش میکنمb-)فعلا تا اینجا رو داشته باشید تا بعد:d

55 LED اینچ:xالبته فقط با مالکیت شخصی خودمb-)

بسیار ممنون میشم نظر بدید:-*>:d<

10211841785104896922.jpg

به به مبارکه . شیرینیشو کی بخوریم :دی .

فقط یه سوال شما الان روی اون صندلی با اون فضای کوچیکی که توی عکس ظاهرا اینطوریه بهتر نبود سایز کوچیکتر بگیرید ؟ اینطوری که نمیتونید کل صفحه رو در یک لحظه ببینید بازم من نمیتونم ببینم سایز اتاقتون چقدره . با این تلویزیون کینکت خیلی می چسبه . پرچم ایران هم زیبا بود :دی

به به مبارکه . شیرینیشو کی بخوریم :دی .

فقط یه سوال شما الان روی اون صندلی با اون فضای کوچیکی که توی عکس ظاهرا اینطوریه بهتر نبود سایز کوچیکتر بگیرید ؟ اینطوری که نمیتونید کل صفحه رو در یک لحظه ببینید بازم من نمیتونم ببینم سایز اتاقتون چقدره . با این تلویزیون کینکت خیلی می چسبه . پرچم ایران هم زیبا بود :دی

خیلی ممنون قابل شما رو نداره:x شیرینی هم ان شاء الله تشریف بیارید دور هم و جلو صفحه نمایش 55 بیشتر میچسبه:d

نه اصلا حالا میفهمم که در مورد سایز اصلا اشتباه نکردم ؛ تازه بعضی از بازی هایی رو که قبلا از 17 بازی کردم الان تو 55 هم فکر میکنم همون 17 است:d

البته با این فاصله (حدود 3 متر)
40276132565228402997.jpg

پرچم ایران هم زیبا بود :biggrin1:

احسنت به غِیرَت و شرف شما>:d:x

---------- نوشته در 05:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:03 PM ارسال شده بود ----------

مبارک داش لباس شویی.:d
پس این LED بود...!!!

07382979849152575035.jpg

خیلی ممنون لطف کردید:d

نه ؛ این یخچال ساید بای ساید افقی مشکی 55 فوته:d

آخرین ویرایش:
علی رضا جان تبریک میگم بسیار زیباست

---------- نوشته در 06:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:02 PM ارسال شده بود ----------

آقا اون مودم کوزه ایت مارو کشته :))>:d< ایشالا سال بعد یه 100 اینچ بگیری اصلا از در تو نیاد! تو کوچه میشینیم بازی میکنیم:))

علی رضا جان تبریک میگم بسیار زیباست

---------- نوشته در 06:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:02 PM ارسال شده بود ----------

آقا اون مودم کوزه ایت مارو کشته :))>:d< ایشالا سال بعد یه 100 اینچ بگیری اصلا از در تو نیاد! تو کوچه میشینیم بازی میکنیم:))

:d=)):d

خیلی ممنون چشمای ناز شما زیبا می بینه>:d<

در مورد اون کوزه هم جزء ظروف سفالی آثار باستانیه:dالبته شما چیزی نگو چون یه دفعه میراث فرهنگی بهمون گیر میده:d

و در مورد 100 اینچ هم ممنون شما لطف دارید البته فکر تو کوچه رو هم کردم اگر دقت کنی یه قالی 12 متری کنار میز آماده گذاشتم:d

علی جان ، مبارکت باشه عزیزم . فقط جلو نشین ، چشات یه وقت ضعیف میشه !
راستی نمیزنی به دیوار ...
(یه کاری کن بیشتر جلوه کنه)

آخرین ویرایش:
علی جان ، مبارکت باشه عزیزم . فقط جلو نشین ، چشات یه وقت ضعیف میشه !
راستی نمیزنی به دیوار ...
(یه کاری کن بیشتر جلوه کنه)

خیلی ممنون:xشما لطف دارید>:d<

چشم حتما ؛ از رهنماییتان بسیار متشکرم

آره درسته خودم هم تو همین فکر بودم عکس رو هم اینجا قرار دادم که از رهنمایی های امثال شما برای بیشتر جلوه کردن اون استفاده کنم

واقعا نظر خوب و جالبی رو ارائه دادید ؛ دوست دارم بیشتر از نظرات شما استفاده کنم>:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or