ببین دوست عزیز این رنگهای اسپری به درد این کار نمیخورن و اگه میخوای رنگ شیک در بیاری باید بدی واست با پمپ بزنن و رنگ ماشین استفاده کنن.من خودم گوشیمو دادم دوستم واسم طلایی کردمنه بیچاره اومدم قااب ایگس باگسو رنگش کنم داغون شد از این اسپری های نقره ای که تو رنگ فروشی ها دارن زدم بهش بعد هرچه قدر گزاشتم خشگ شد نشد که نشد وقتی دست میزدی گرده رنگ میو مد تو دست بعد رفتم به رنگ فروشیه گفتم اینطوریه گفت باید برااق کننده بزنی اقا ما این براق کننده رو که میزدیم رنگ نقره ای زرد میشد بعد رنگ زیریش پخش میشد خلاصه قاب اصلی دستگاهم داغون شد دستگاهم اکه اک بو یه ماه بود خ یده بودمش ا اساتید کسی میدونه چه رنگی چه براق کنناه ای رو باید زد ای مخصوصه یا نه کمکم کنیدکه بیچاره شدم..........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟..
باید تو 3 مرحله رنگ و سمباده نرم بزینی تا رنگه بره تو جلدش و از خود پلاستیک باشه.بابا نمیخواهیم که مجسمه بزنیم روش . فقط یه رنگ ساده همین . اگر میشه کمک کنید .
توشهم میخوام LED بزنم . ممنون امید جان . اگر میشه یه توضیحی بدین برای من
طرف کلی وقت گذاشته . کلی کار کرده . به این توپی در اورده . یعد تو میایی در عرض 2 ثانیه پیام میدی که زشت شده ! ! ! !خیلی زشت شده
طرف کلی وقت گذاشته . کلی کار کرده . به این توپی در اورده . یعد تو میایی در عرض 2 ثانیه پیام میدی که زشت شده ! ! ! !
دادش کارت 20 ته

اینم ایکس باکس من ولی با کمک مایکروسافت
[/URL][/IMG]![]()