عکسی دیگر از IP جدید بلزینسکی

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

SMM9

عضو تحریریه

کلیف بلزینسکی، خالق سری بازی های مشهور و پر طرفدار GEOW به تازگی عکسی دیگر از پروژه ای که در حال کار بر روی آن است را از طریق اکانت توییتر خود منتشر کرد. این عکس چهارمین عکسی است که بلزینسکی از عنوان جدید خود منتشر کرده است. در سه عکس دیگر شاهد یک دره، مسابقه ورزشی و یک شهر طوفان زده که احتمالا لس آنجلس است، بودیم. در عکس چهارم یک مرد بالغ به همراه یک کودک را در حال راه رفتن در کنار یک کانال هم مرز با شهری مربوط به آینده می‌بینیم. تنها کاری که می‌توان کرد صبر است تا بلزینسکی در نهایت عنوان جدید خود را بطور کامل معرفی کند البته به هیچ عنوان نمی‌توان منکر جذابیت های شیوه ای که بلزینسکی برای معرفی آهسته بازی خود در پیش گرفته است شد.

منبع

آخرین ویرایش:
الان جناب کلیف بی که در اپیک حضور ندارن پس مشخص نیست این بازی الان تو کدوم استودیو در حال ساخت هست؟!
ربط دادن این 3-4 تصویر منتشر شده به هم و اینکه واقعا بازی در چه سبک و حال و هوایی هست خیلی سخته!

صد در صد یک بازی سبک آخرالزمانی و بقا و .... هستش
تمامی این تصاویر این رو ثابت می کنه:

منتهی اون عکس ورزشی خیلی تناقض داره این وسط!

فکر کنم اون ورزشکارها و اون مرد بالغ ربات هستن.
فکر می کنم بازی در مورد تعامل انسان ها با ربات ها باشه شاید هم اشتباه می کنم !
به هر حال باید صبر کنیم ببینیم بازی چی هست

این که Concept Artـه !! :دی
خوب آره. میگه میخواستی الآن اسکرین شات بهت بده؟ تازه 1 ساله از اپیک جدا شده همون موقع هم بازی جدیدش رو شروع کرده باشه تازه مراحل اول ساخت بازی هست و همین کانسپت آرت ها خیلین. بعد از همین کانسپت آرت میشه فهمید جو و تم بازی چیه و فقط هم برای این و هایپ کردن مردم داره اینا رو میفرسته;)
چه حالی میده بازیش با CryEngine باشه:d

این عکس منو به شدت یاد فیلم معروف The Road انداخت . این فیلم تو دنیای بازی اونقدر تاثیر گذار بوده که کارگردان the last of us ، تو صحبت هاش به این نکته اشاره کرده بود که یکی از فیلم هایی که باعث شد اسکلت بندی اصلی بازی " آخرین ما " شکل بگیره ، فیلم the road بود . اون دوستانی هم که فیلم و ندیدن ، توصیه میکنم برن فیلم و ببینن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or