هرکاری کنی بازم خاک میره توی کیس تنها راهش اینه هر چندماه ی بار باد بگیری به کیسدوستان ببخشید اینجا میپرسم
فن های کیس رو گذاشتم دارن با سرعت کم کار می کنن همیشه اما رفته رفته گرد و خاک رو میبرن داخل کیس شما چیکار می کنین ؟؟؟؟
این مسئله یکم نگرانم کرده
ممنون پس بزارم فن ها تو دور کن کار کننهرکاری کنی بازم خاک میره توی کیس تنها راهش اینه هر چندماه ی بار باد بگیری به کیس
یه عکس از کیست بذار ببینیم چه شکلیهممنون پس بزارم فن ها تو دور کن کار کنن
هر 3 ماه یه بار باد می گیرم
خاک خشک مهم نیست یک کیلو خاک بگیره اصلا فقط کرک و پشم دور فن نگیره که بهش فشار بیارهممنون پس بزارم فن ها تو دور کن کار کنن
هر 3 ماه یه بار باد می گیرم
چشم حتما میزارمیه عکس از کیست بذار ببینیم چه شکلیه
مرطوب نیست اما دما پایین هست کیس هم تو ارتفاع بالای 1 متری گذاشتم محل هم زیاد گردو خاک ندارهخاک خشک مهم نیست یک کیلو خاک بگیره اصلا فقط کرک و پشم دور فن نگیره که بهش فشار بیاره
اگه شهر مرطوبی نیستید بیخیال شید خود گرد گیری الکتریسیته ساکن می تونه ایجاد کنه سیستم به فنا بره
فیلت رم بذارید برای کیس خیلی سریع کیپ می شه مکش هوا با سختی انجام می شه
اسپری های گرد گیری هستن که الکتریسیته ساکن ندارن اما راستش من به محصول ایرانی هم اعتماد ندارم اومدیم داشت
من بارها تست کردم با یک من خاک(نه کرک یا پشم) دمای قطعات هیچ فرقی با بعد از گرد گیری نمی کرده فقط ظاهری زشت می شن که با دستمال می تونید در حالتی که از برق کشیدید تمیزش کنیدچشم حتما میزارم
مرطوب نیست اما دما پایین هست کیس هم تو ارتفاع بالای 1 متری گذاشتم محل هم زیاد گردو خاک نداره
پس گرد گیری نکنم بهتره ؟
ممنون بابت راهنماییمن بارها تست کردم با یک من خاک(نه کرک یا پشم) دمای قطعات هیچ فرقی با بعد از گرد گیری نمی کرده فقط ظاهری زشت می شن که با دستمال می تونید در حالتی که از برق کشیدید تمیزش کنید
من به نظرم با این قیمت بالای قطعات باد گرفتن روشون اشتباهه می گم بازم اسپری های اصل خارجی مخصوص این کارها بگیرید بهترین گزینه هست هر چند اکثرا اسپری ناهید تایید می کنن خودم تا حالا استفاده نکردم
از اسپری خشک مخصوص بردهای الکترونیکی استفاده کنید
هاب مخصوص فن بخردوستان ببخشید اینجا میپرسم
فن های کیس رو گذاشتم دارن با سرعت کم کار می کنن همیشه اما رفته رفته گرد و خاک رو میبرن داخل کیس شما چیکار می کنین ؟؟؟؟
این مسئله یکم نگرانم کرده
یعنی blower بگیری روش ممکنه خراب بشه اتصال کنه؟من بارها تست کردم با یک من خاک(نه کرک یا پشم) دمای قطعات هیچ فرقی با بعد از گرد گیری نمی کرده فقط ظاهری زشت می شن که با دستمال می تونید در حالتی که از برق کشیدید تمیزش کنید
من به نظرم با این قیمت بالای قطعات باد گرفتن روشون اشتباهه می گم بازم اسپری های اصل خارجی مخصوص این کارها بگیرید بهترین گزینه هست هر چند اکثرا اسپری ناهید تایید می کنن خودم تا حالا استفاده نکردم
از اسپری خشک مخصوص بردهای الکترونیکی استفاده کنید
میبینم که کارت صدای من رو داریView attachment 278332
View attachment 278343
View attachment 278335
View attachment 278336
View attachment 278337
View attachment 278338
View attachment 278339
مشخصات:
CPU: INTEL 13600KF
CPU COOLER: ASUS ROG STRIX LC360
M.B: ASUS Z690-A PRIME
DRAM: G.SKILL TRIDENT Z5 6000CL36 32GB
BEST PART: ASUS RTX 3090 TUF OC
GPU HOLDER: ASUS ROG HERCULX
PSU: ASUS ROG THOR 2 1200W PLATINIUM
SOUND CARD: CREATIVE SOUND BLASTER X AE-5
CASE: THERMALRIGHT VIEW 51
HDD: 14TB WD HC530 HELIUM + 6TB WD PURPLE +4TB WD PURPLE
SSD: 2X MP600 PRO XT 2TB + 960 PRO 512MB + S11 PRO 2TB + SX8200 2TB + 860 EVO 500GB
GPU RISER: LIANLI PCIE 4.0
24PIN RISER: LIANLI STRIMER V2 2022
CASE LED NEON: CORSAIR LS100
CASE FAN: COOLER MASTER PRISMATIC
LED HUB CONTROLER: RAZER CHROMA
از صفر تا صد کیس از طراحی و اجراش با خودم بوده و تمام تلاشم این بوده که کیس خاص و متفاوت از تمامی کیس های تا به حال دیده شده باشه
عکس اول یکم قدیمی تر و عکس های بعدی با کمی تغییرات ظاهری هست
من الان فکر کنم 7 سالی می شه دارمش واقعا کارت صدای خوبیه قبلشم سری زد داشتم قبلشم audigy داشتممیبینم که کارت صدای من رو داری
اقا خیلیی مبارک باشه به بهView attachment 278332
View attachment 278343
View attachment 278335
View attachment 278336
View attachment 278337
View attachment 278338
View attachment 278339
مشخصات:
CPU: INTEL 13600KF
CPU COOLER: ASUS ROG STRIX LC360
M.B: ASUS Z690-A PRIME
DRAM: G.SKILL TRIDENT Z5 6000CL36 32GB
BEST PART: ASUS RTX 3090 TUF OC
GPU HOLDER: ASUS ROG HERCULX
PSU: ASUS ROG THOR 2 1200W PLATINIUM
SOUND CARD: CREATIVE SOUND BLASTER X AE-5
CASE: THERMALRIGHT VIEW 51
HDD: 14TB WD HC530 HELIUM + 6TB WD PURPLE +4TB WD PURPLE
SSD: 2X MP600 PRO XT 2TB + 960 PRO 512MB + S11 PRO 2TB + SX8200 2TB + 860 EVO 500GB
GPU RISER: LIANLI PCIE 4.0
24PIN RISER: LIANLI STRIMER V2 2022
CASE LED NEON: CORSAIR LS100
CASE FAN: COOLER MASTER PRISMATIC
LED HUB CONTROLER: RAZER CHROMA
از صفر تا صد کیس از طراحی و اجراش با خودم بوده و تمام تلاشم این بوده که کیس خاص و متفاوت از تمامی کیس های تا به حال دیده شده باشه
عکس اول یکم قدیمی تر و عکس های بعدی با کمی تغییرات ظاهری هست