HIGH VOLTAGE
Gold User
بالاخره از core i5 دل کندم رفتم به سوی core i7 چقدر هم پشیمون هستم چرا که باید دوباره win بریزم.
قطعات:
intel 6700k
maximus viii hero asus
trident z 16gb 3200mhz
sound blaster z
macho custom cooling
قابل دار نیست گرافیک که ۹۸۰ti قبلا عکس گذاشتم حین نصب ۱ عکسی گرفتم از قطعات تغییر یافتهچه سیستم نازی .....
گراف نداره یا من ندیدم ؟
نه دیگه باید ۱ کلین بریزم لعنتی درست مچ نمی شه فریم دهیم افتضاحه بعد جالبه که در ۷ هیچ مشکلی ندارم این ۱۰ یعنی رسما باگ هاش از xp هم بیشترهکارت صدات خیلی خوبه ولی ZX میگرفتی دیگه تموم بود!
اسپیکرهات چیه؟
مگه قبلا با Win کار نمیکردی؟
لینوکس آیا؟
فعلا اونو گذاشتم آخر برم . چون اول آنچارتد رو برم بقیه بازیا رسما برام قارچ خور و تیله بازی میشه . قبله دو عالم رو گذاشتم بعد تموم کردن بقیه آت آشغالا!به به بسیار هم زیبا و تمیز چه بازی ای هم گذاشتی ایول اون انچارتد ننگین نذاشتی
فعلا اونو گذاشتم آخر برم . چون اول آنچارتد رو برم بقیه بازیا رسما برام قارچ خور و تیله بازی میشه . قبله دو عالم رو گذاشتم بعد تموم کردن بقیه آت آشغالا!
سلامسلام
سیستم دسته دو ای که تازه خریدم:d
مادربرد: asus z97-pro gamer
حس میکنم هزینه اضافی کردم:dباید سری h میگرفتمولی خو باندل بود دیگه کاریش نمیشد کرد...
cpu;core i5 4570
psu:green 700w
این یکی هم زیاده بنظرم...باید 600 وات میگیرفتم
dvd writer: pioneer
ram: patriot 4*2 1600
case:green x3 gaming
vga:gigabyte 970 gaming
:d
مبارکت باشهسلام
خب بعد تقریبا 4 ماه از خرید اون سیستم زد بسرم و همچنین فشار وارده براثر مقداری پول که برای این نازنین قرض گرفته بودم با 400 تومن ضرر فروختمش
و بعد چند مدت دوباره زد بسرم این سیستم رو دست دو به مبلغ 1500 تهیه کردم
Socket 1155
cpu: core i5 2400
VGA: ZOTAC 970 AMP! OMEGA EDITION
(هیچ نام نشونی نداره فقط یک مکعب سیاه!!درشم باز شده)POWER:480W GREEN
MAIN:GIGABYTE H61
RAM:2*8 CRUCIAL 1600
Case:GREEN ADVICE
ایندفه یه کاری کردم...
سی پی یو مادربرد پاور رو خیلی ارزونتر ورداشتم یه 970 اروزن هم تنگش گذاشتم
کیس رو هم دیگه نیومدم بیام یه سوپر کیس بگیریم خداتومن،تو کیس ذغالی خودم اینارو چپوندم(میدونم کار خوبی نکردم ولی بی پولیه دیگه)
دوباره هم احتمالا کولر پردازنده واجب بشه برام...(حیف اون کولری که فروختم...نوی نو)
فعلا که فیفا و پی اس رو اجرا میکنه تا ببینیم بعدا چی میشه
طولی یا عرضی؟مبارکت باشه
فقط این که کارتت بیش از اندازه گندس یا اندازه کوچیک کیس اونو خیلی بزرگ نشون میده
اقا من هر کاری کردم نشد به شما pm بدم
I7-3770
P8P67
G.skill TridentX 16Gb 2400 ddr3
ASUS ROG STRIX GTX 1080 OC DCIII
Samsung SSD Evo 840 120GB+3TB H.D.D
Monitor: Asus MX239H
Mouse: Razer Mamba Tournament Edition
PSU: GREEN GP1050B-OC+ Overclocking Evo
Case: X3 Plus Viper Gaming
خیلی تبریک میگم ، امیدوارم که ازش لذت ببری ، و اما 2 سوال : ؟
Code:I7-3770 P8P67 G.skill TridentX 16Gb 2400 ddr3 ASUS ROG STRIX GTX 1080 OC DCIII Samsung SSD Evo 840 120GB+3TB H.D.D Monitor: Asus MX239H Mouse: Razer Mamba Tournament Edition PSU: GREEN GP1050B-OC+ Overclocking Evo Case: X3 Plus Viper Gaming
درودخیلی تبریک میگم ، امیدوارم که ازش لذت ببری ، و اما 2 سوال : ؟
3dmark ـش چنده ؟ روی XMP Profile و اینکه ماکسیمم دما کارت توی Load+ عادی و OC چنده ؟