عکسهای قطعات و سیستم های اعضای بازیسنتر

مبارکتون باشه.آدم وقتی سیستم شما رو میبینه از هر چی کنسوله متنفر میشه:dحالا قیمتش چند دراومد واستون؟
یادمه تو صفحه 11 همین تاپیک قبلا یه سیستم گزاشته بودین که در مقابل این یکی پشه ای بیش نیست ولی کار ما رو راه میندازه:d
یادش بخیر تو اون صفحه عکس سیستم منم بود که قابل مقایسه با سیستم جدید شماست:d

72042744495432716397.jpg

مبارکتون باشه.آدم وقتی سیستم شما رو میبینه از هر چی کنسوله متنفر میشه:dحالا قیمتش چند دراومد واستون؟
یادمه تو صفحه 11 همین تاپیک قبلا یه سیستم گزاشته بودین که در مقابل این یکی پشه ای بیش نیست ولی کار ما رو راه میندازه:d
یادش بخیر تو اون صفحه عکس سیستم منم بود که قابل مقایسه با سیستم جدید شماست:d

72042744495432716397.jpg

ممنون ازت . قابل دار نیست داداش .:)

والا قیمت که زیاد حساب و کتاب نکردم ببینم چقدر ولی کیس ولی حدودا بخوام بگم, 19-20 تومن در اومد .

آره واقعا یادش بخیر. ولی این کیس شما اوج خلاقیت و جای تحسین داره و البته یه کم ریسک ;)

My PC RIG - late 2015

PC is not Personal Computer , PC is
Pure Comfortability
for Me

Processor
Intel Core i7 - OC to 4.6GHz - 4790K with Corsair H80i Liquid Cooling
Motherboard
Asus - Maximus VII Hero - Republic of Gamers
Memory
Corsair - 32GB -(4x8GB) - 2400 Vengeance Pro Series
Graphic Card
2x Geforce Gigabyte 980 TI G1 Gaming - 6GB - GDDR5 - SLI
Hard Drive
Corsair SSD - GS F128GB with Western Digital Green Edition 3TB
Power Supply
Antec High Current Pro Platinium 1300 watt
Case
Cooler Master HAF932

Thanks to my friends for Technical Consultation

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
-=-=-=-=-=-=-
-=-=-=-
-=-

• Like
Reactions: mobile1199
به به :دی دومین کارتت مبارک :x
فوق العاده شده علی جان . بدون شک این تا 5 سال دیگه هر چی بازی بیاد رو میخوره قطعا :x

Last edited by a moderator:
مبارک باشه دوست عزیر فقط به نظرت یه خورده اسمبلش شلوغ کار نشده آ:dخه وقتی باسیستم کاربر HAMID-ROG مقایسه میشه که سیستم های همسانی هم دارید به نظرم مال ایشون مرتب تر هستش حیفه این همه هزینه شده این مورد کوچیک هم رعایت شه:d:p

Last edited by a moderator:
مبارک باشه دوست عزیر فقط به نظرت یه خورده اسمبلش شلوغ کار نشده آ:dخه وقتی باسیستم کاربر HAMID-ROG مقایسه میشه که سیستم های همسانی هم دارید به نظرم مال ایشون مرتب تر هستش حیفه این همه هزینه شده این مورد کوچیک هم رعایت شه:d:p
شلوغ كار شدن با مودينگ شدن فرق دارن ، كدوم قسمت شلوغ كار شده ؟ كه تصحيح بشه ... من هميشه پرفورمنس و تهويه بهتر رو به تعويض محل رادياتور و ... ترجيح ميدم
درضمن ممنون از دوستان عزيز براى لطفشون هم تو پيام هاى خصوصى و هم اينجا ...

شلوغ كار شدن با مودينگ شدن فرق دارن ، كدوم قسمت شلوغ كار شده ؟ كه تصحيح بشه ... من هميشه پرفورمنس و تهويه بهتر رو به تعويض محل رادياتور و ... ترجيح ميدم
درضمن ممنون از دوستان عزيز براى لطفشون هم تو پيام هاى خصوصى و هم اينجا ...

دوست عزیز ناراحت شدی عایا ؟والا به نظر سیم پیچی هات نامنظمه قسمت cpu و فن کولر به هر صورت سیستم خودته وشما تصاویرو گزاشتین تا بچه ها نظر بدن و به نظر بنده سیستم کاربر hame-rog شکیل تر کار شده همین:) حالا شما نظرتون متفاوته بحثی نیست سیستم

خودته و نظرت هم قابل احترام:)

دوست عزیز ناراحت شدی عایا ؟والا به نظر سیم پیچی هات نامنظمه قسمت cpu و فن کولر به هر صورت سیستم خودته وشما تصاویرو گزاشتین تا بچه ها نظر بدن و به نظر بنده سیستم کاربر hame-rog شکیل تر کار شده همین:) حالا شما نظرتون متفاوته بحثی نیست سیستم

خودته و نظرت هم قابل احترام:)
نه عزیز ناراحت نشدن ;)
اون کاربر بیش تر رو مودینگ توجه داشتن و شما هر طور در نظر بگیری کیسشون در مقابل کیس اقا علی کوچک تره و فضای کمتری داره که به وسیله مودینگ یه چیز قشنگ از اب دراومده :)
ولی خیلی A L I تو کار مودینگ نیستن و به فکر پرفورمنس و سخت افزار هستن ! ایشون هم بخوان کیسشون رو میدن PC MOD واسه مودینگ ولی نیازی ندارن اصلا چون سیستمشون فوق العادس :x

نه عزیز ناراحت نشدن ;)
اون کاربر بیش تر رو مودینگ توجه داشتن و شما هر طور در نظر بگیری کیسشون در مقابل کیس اقا علی کوچک تره و فضای کمتری داره که به وسیله مودینگ یه چیز قشنگ از اب دراومده :)
ولی خیلی A L I تو کار مودینگ نیستن و به فکر پرفورمنس و سخت افزار هستن ! ایشون هم بخوان کیسشون رو میدن PC MOD واسه مودینگ ولی نیازی ندارن اصلا چون سیستمشون فوق العادس :x

دوست عزیز بنده میدونم اون کاربر رو مودینگ توجه داشتن وشاید مقایسه درست نبود بیشتر غرض از لحاظ مقایسه همسان بودن سیستم هاشون بود ولی خب بنظرم سیم پیچی های سیستمشون مرتب تر کار میشد شکیل تر به نظر میومد همین

ایشالله سالیان سال سیستمشون بازیهای روز با تنظیمات بالا جوابگو باشه فنش واسش بچرخه :d

@NO ps3 تا جایی که سعی شده توننستم که بهترین نوع اسمبل و چینش رو داشته باشم ، ولی حتما تو اسرع وقتی که بتونم بهش فکر کنم سعی میکنم که باز هم چینش بهتر و نظم بیشتری بهش بدم ، نه عزیز ناراحت نشدم ، این چه حرفیه ، نظرتون برام مهم هم هست ، ;) @Arkhamverse به به ، دوست عزیز و خوب و قدیمی من ، نبودی چند وقت ، لطف داری عزیز دل
yahoo_8.gif

@prometheus قابلتون رو نداره ، والا در حال حاضر Project Cars رو 4k میزنم ، شدیدا دلچسب شده =;

سیستمهای چند صفحه اخیر عالی بودن.
مبارک صاحبانشون باشه.
فقط من ندیدم رزولوشن یا سایز مونیتور رو ذکر کرده باشین.
اگه این سیستم ها برای FHD باشه درست مثل اینه که آدم با لامبورگینی بره مسافرکشی.

مبارک صاحبانشون باشه.
یکی از کاربرا مانیتورش 4k هست تو همین چند صفحه اخیر :)
ولی این قدر یه سری بازی ها کار میکشن از سیستم که 4k بیشتر فشار میاره و full hd همچنان گزینه بهتری هست:)

مبارک صاحبانشون باشه.

بنده با سایز 27 ، 4k میزنم ، عزیز ، قابل شما رو هم نداره . البته اخیرا کلا زیاد گیم نمیزنم :)

بنده با سایز 27 ، 4k میزنم ، عزیز ، قابل شما رو هم نداره . البته اخیرا کلا زیاد گیم نمیزنم :)

خواهش میکنم.
مبارک باشه.
فقط ایکاش سایز رو هم بیشتر کنین.
کلا لذتی که سایز بالا میده سایز پایین نمیده.
توصیه من به شما سایز 40 هست.
حداقل اگه تونستین یه امتحانی بکنین.
من خودم از 23 شروع کردم.
هی بزرگتر و بزرگتر شد.
و جالبه که همیشه سایز بزرگتر بیشتر حال میداد.
40 بهترین سایز هست که نه سیخ میسوزه نه کباب.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or