Roter Jäger کاربر سایت Jan 20, 2014 #31 نوشته شده توسط faraz1999: دوست عزیز شاید باورت نشه ولی منم یه گربه دارم اونم دقیقا به همین شکل وقتی کنسول خریدم رفت بو کرد دستگارو خیلی جالبه گربه ها هم عاشق ps4 بیشتر... گربه ها موجودات به شدت عاقلی هستن
نوشته شده توسط faraz1999: دوست عزیز شاید باورت نشه ولی منم یه گربه دارم اونم دقیقا به همین شکل وقتی کنسول خریدم رفت بو کرد دستگارو خیلی جالبه گربه ها هم عاشق ps4 بیشتر... گربه ها موجودات به شدت عاقلی هستن
ashk@n کاربر سایت Jan 20, 2014 #32 نوشته شده توسط lordsohrab: هنوز تکون نخورده از جاش....غذا هم ریختم تو ظرفشون هنوز مونده به من زل زده: منتظر اینکه راز غیب شدن دیسک رو براش فاش کنم. بیشتر... بهه بهه عجب گربهای پرشین داری چشم نخورن پیشوهای پشمالو :lovestruck:هر کدام از این گربه ها اینجا ۳۰۰۰ هزار کرون ارزش داره
نوشته شده توسط lordsohrab: هنوز تکون نخورده از جاش....غذا هم ریختم تو ظرفشون هنوز مونده به من زل زده: منتظر اینکه راز غیب شدن دیسک رو براش فاش کنم. بیشتر... بهه بهه عجب گربهای پرشین داری چشم نخورن پیشوهای پشمالو :lovestruck:هر کدام از این گربه ها اینجا ۳۰۰۰ هزار کرون ارزش داره
Elyas sun کاربر سایت Jan 20, 2014 #33 نوشته شده توسط SAJADPS4: اینم من..... دنیا برزیــــــــــــــــــــــل ایـــــــــــــــــــــــران Spoiler بیشتر... ای سجاد نامرد...منم ps4 میخوام بخدا چند خریدی؟ فردا اگه خودمو دار زدم بدون واسه این بوده:d - - -ویرایش - - - منم میخوام XBOX ONEبخرم با یه موش
نوشته شده توسط SAJADPS4: اینم من..... دنیا برزیــــــــــــــــــــــل ایـــــــــــــــــــــــران Spoiler بیشتر... ای سجاد نامرد...منم ps4 میخوام بخدا چند خریدی؟ فردا اگه خودمو دار زدم بدون واسه این بوده:d - - -ویرایش - - - منم میخوام XBOX ONEبخرم با یه موش