عکسهای شما درحال بازی با PS4

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Lord Odin

کاربر سایت
سلام

همه تصاویرتون درمورد ps4 رو اینجا به اشتراک بگذارید. هیچ فرقی هم نداره از چی میزارید. اسکرین شات از CoD یا دسته و کنسولتون.

خواهشاً تصاویر رو بصورت بندانگشتی (تامبل-thumbl) بگذارید. مثل این:

حجمشون رو کم کنید مثلاً عکس 2 مگی آپلود نکنید (حروم کردن حجم خودتون و ماها!).

موفق باشید

اينهمه آدم تو اين سايت4 دارن ولي فقط كيا عكس ميذاره :| ؟ بچه ها چند تا عكس خفن بذاريد ديگه :|

والا من برداشتم اینه که خیلی از کسایی که نمی ذارن از روی ادب نمی ذارن، ته دلشون شاید به نظرشون بیاد گذاشتن عکس با ps4 ، پز دادن و به رخ کشیدن محسوب شه... البته نمیگم همه اینجورین ولی من خودم به شخصه دوست ندارم از وسایل الکترونیکیم عکس بگیرم آپلود کنم.

ما که تا چند ماه دیگه نمیتونیم بگیریم از بازیها جاهایی که به نظرتون زیبا هست و کسی نزاشته بزارید نگاه کنیم خب :dمجبوریم بریم از گاف عکسارو ببینیم که اونا هم اکثرا filتــر هستن

اومدید اینجا دارید فخر میفروشید ؟ شاید یکی دلش بخواد :(

اومدید اینجا دارید فخر میفروشید ؟ شاید یکی دلش بخواد :(
بچه ها (فعلا که هیچ کسی جز کیا چیزی نذاشته البته) دارن لطف می‌کنن و عکس می‌ذارن تا ما بیشتر با کنسول و اجزاش در حالت عادی آشنا بشیم و کسایی که ندارن (مثل خود من) هایپ شن!
حالا شما برداشتت "فخر فروشی" و... هست می‌تونی نیای تو تاپیک! تیتر هم که کاملا گویای محتوی هست.

میدونید چه کاره سختیه عکس گرفتن و اپلود کردن:-/ :d من که اصلا حسش نیست! بعدشم هر چی شکل مختلف بود کیا عکس گرفته بود دیگه! بسه;;) :d
پ ن:متاسفانه درگیر بیماریه گشادیم:bighug:

42422429080664236123.jpg

این عکس از خود کنسول: منم گذاشتم بچه ها روشون باز بشه( حالا در حال بازی هم دو سه تا عکس میگرم این سری میگذارم)

به همه بچه هایی که PS4 گرفتن تبریک میگم ایشالا فنش براتون بچرخه :دی
منم یه چند وقت دیگه بهتون ملحق میشم البته این "یه چند وقت دیگه" میتونه همین فردا باشه یا میتونه 5 سال دیگه باشه! :دی

42422429080664236123.jpg

این عکس از خود کنسول: منم گذاشتم بچه ها روشون باز بشه( حالا در حال بازی هم دو سه تا عکس میگرم این سری میگذارم)
اوفففففففففففففففففففففففففففف
عجب عکسی انداختی ، انقدر تو این عکس براق افتاده که حد نداره!!!

اینم من.....

دنیا برزیــــــــــــــــــــــل ایـــــــــــــــــــــــران

z93f50piudvoq9lryh1i.jpg

42422429080664236123.jpg

رفيق الان ملتي رو عزا دار اون دسته قرمزه كردي :d:((
دسته رنگي كلي طرفدار داره اما اين دور و برها نيست انگار ! اگرم باشه قيمتش فضاييه !:d

رفيق الان ملتي رو عزا دار اون دسته قرمزه كردي :d:((
دسته رنگي كلي طرفدار داره اما اين دور و برها نيست انگار ! اگرم باشه قيمتش فضاييه !:d
هستش قیمتشم 30 تومن گرون تر بود آخرین باری که دیدم :دی ( 245 تا :| ) دیده شده که برخی جاها همون قیمتم میدن :-"

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or