عوامل سازنده رزیدنت اویل 6 در مورد بازی میگویند ...

hmd2009

کاربر سایت
1_26_2012_10_10_38_PM.jpg

درورد

​

دیروز Capcom ویدئو جدیدی منتشر کرد که در آن Hiroyuki Kobayashi تهیه کننده اجرایی بازی Yoshiaki Hirabayashi تهیه کننده و Eiichiro Sasaki کارگردان بازی رزیدنت اویل 6 در مورد تعداد نفرات تیم شان و همچنین انگیزه آنها از ساخت بازی رزیدنت اویل 6 صحبت کردند.

Hiroyuki Kobayashi گفت رزیدنت اویل 6 یکی از تولیدات قابل توجه کپکام است که تاکنون در این مقیاس بزرگ ساخته شده یک تیم 600 نفری در حال کار بر روی رزیدنت اویل 6 میباشد که 150 نفر آنها در اداره مرکزی کپکام در ژاپن هستند و بقیه از دیگر نقاط جهان .او همچنین در ادامه صحبت هایش اشاره کرد که نه تنها هدف ما در این چپتر جدید در سری طراحی اصولی بوده که رزیدنت اویل های پیشین را فوق العاده ساخته بود ما همچنین ایده های مهیج کاملا جدید و سورپرایز های جدید زیادی را در بازی اضافه کردیم. رزیدنت اویل 6 بلند پروازانه ترین بازی در سری بازی های رزیدنت اویل خواهد بود.

Eiichiro Sasaki کارگردان بازی گفت تریلری که شما میخواهید ببینید در مورد آنچه که ما تصمیم گرفتیم بسازیم در شرایط ترس و سرگرمی بی سابقه است او همچنین اضافه کرد داستان بازی یک طراحی پیچیده است با درام شدید, واقع گرایی و همچنین سورپرایز هایی که شما انتظار آنها را ندارید. او در آخر گفت متاسفانه من نمیتوانم خیلی راجع به آن چیزی به شما بگویم در غیر اینصورت من با کپکام مشکل پیدا میکنم. اما فقط بدانید که تیم بسختی در حال کار است تا چیزی باورنکردنی را به شما و طرفدارن هر چه زودتر تحویل دهد.

Yoshiaki Hirabayashi تهیه کننده بازی گفت رزیدنت اویل 6 نه تنها فضای گسترده تر و تجربه ی عمیق تری نسبت به آنچه قبلا بازی کرده اید دارد ما علاقه مندیم تا به شما بگوییم که این ترکیبی از Survivor Horror و Action است چیزی که ما دوست داریم آن را dramatic horror بنامیم. او در آخر صحبت هایش گفت من بسیار خوشحال هستم که به شما بگویم ما اکنون اماده هستیم تا نتیجه کل کار سخت مان را به جهانیان نشان دهیم . بنابرین از دیدن اولین تریلر بازی لذت ببرید امیدوارم شما هم از دیدن این تریلر به اندازه ما خوشتان بیاید.

لینک دانلود ویدئو

آخرین ویرایش:
کپکام از اشتباهات گذشتش درسهای زیادی گرفته(البته نه کاملاً). میتونیم به این عنوان امیدوار باشیم. با بازی بزرگی طرفیم، امیدوارم با رزیدنت اویل بزرگی هم طرف باشیم.

همونطور که فکر میکردم RE6 کاملا در حد یه RE واقعی ظاهر میشه! فقط زودتر یه تریلر دیگه از بازی بدن بیرون که خیلی انتظار داره سخت میشه!:(

تو توی جمله اولت اومدی و صریحا مخالفین بازی رو پس زدی و گفتی همه اونا در اشتباها الا تو و موافقین!:biggrin1:
در مقابل این ادعا باید یه چیزایی بگی در مورد تثبیتش. توی جمله اولت این رو گفتی که دو سال کارکردن خوب جمله بعدی هم باید یه دلیل دیگه باشه که اونم تعدد کاراکترهای بازی هست و الا اصلا چه ربطی داره این تعداد کاراکتر به اون جمله اولیت.
اگه ربطی نداره باید یه جوری از هم جداش می کردی و پشت سر هم نمی نوشتی.
در ضمن اینکه کسی مثل من پست نداده فکر نمی کنم دلیل بر این باشه که حرف من اشتباهه. بلکه بیشتر به نظرم میاد که این بحث ها برای بچه ها خسته کننده شده و دیگه کسی حوصله نداره مثل دویل می کرای و مکس پین شروع کنه به ناله و نفرین کردن و همه کم کم دارن عادت می کنن:biggrin1:
هیچ موقع کمیت ضامن کیفیت نیست. این موضوع تا حالاچندین بار به خود من ثابت شده
قشنگی رزیدنت اویل ها به نظر من نوع کنترل بازی و دوربینش و فضا و جو بازی بود که کشتن یه زامبی معمولی رو هم جذاب وترسناک می کرد چه برسه به B.O.W ها و مبارزات نهایی با اون ها .
نمی دونم تو اصالت رو چی معنی میکنی چون من اون چیزایی که توی خط بالایی گفتم رو اصالت این سری میدونم نه فقط کارکتر ها و B.O.W هاش که توی این تریلر فقط قسمت های لیانش بود که بیشتر شبیه شماره 4 بود تا شماره های قدیمی
اینکه هم باید شماره قدیمی رو فراموش کنیم و خیال ساخته شدن بازی به اون سبک رو از ذهن بیرون کنیم رو که منم توی مقاله گفتم و کپکام نهایت شماره ای که ازش استفاده می کنه از لحاظ گیم پلی شماره 4 هست و عقب تر نمی رن.
برعکس تو به نظر من که شماره 4 بهترین نمونه این سری هست با کنترل و گیم پلی جدید. شماره 5 و 6 فقط همون گیم پلی و بازی رو دارن با یه رنگ و لعاب دیگه نشون میدن و حتی به مراتب ضعیف تر( قرقره کردن!:biggrin1:)
شلم شوربا رو هم همون شلم شورباست نه انعظاف پذیری!:biggrin1: این بعد از انتشار بازی معلوم میشه​
واقعا؟! نظرات شما تو این تاپیک چیز دیگه ای میگفت!
http://forum.bazicenter.com/thread27508/page7/
ازی بعدی Resident Evil Zero بود که نسخه Wii رو بازی کردم. با اینکه حالم از این سیستم نشونه گیری و راه رفتن چلاق وار قدیم رزیدنت اویل بهم میخوره ولی واقعا ترس و هیجانش ارزشش رو داشت و می شد با کنترل ضعیفش کنار اومد. اینکه باید بین دو شخصیت سویچ کرد و بازی رو با همکاری این دو نفر رفت یکی از نکات مثبتش محسوب میشه و منم عاشق این مدل بازی ها هستم. یه غولش رو هم کشتم و بعد سیو کردم اومدم بیرون تا بعد ادامش رو برم

واقعا؟! نظرات شما تو این تاپیک چیز دیگه ای میگفت!
امتیاز اعضای بازیسنتر به عناوین Wii
یعنی کسی نمی تونه به هیچ عنوان نظرش رو تغییر بده و تا دمه مرگ باید همیشه همون چیزی رو بگه که روز اول می گفت؟:-/
همون جور که نظر من در مورد نینتندو و کلی چیزای دیگه عوض شد نظرم در طول زمان در مورد رزیدنت اویل هم عوض شد و سلیقم تغییر کرد. دقیقا همون رزیدنت اویل 0 بود که منو جذب خودش کرد.

یعنی کسی نمی تونه به هیچ عنوان نظرش رو تغییر بده و تا دمه مرگ باید همیشه همون چیزی رو بگه که روز اول می گفت؟:-/
همون جور که نظر من در مورد نینتندو و کلی چیزای دیگه عوض شد نظرم در طول زمان در مورد رزیدنت اویل هم عوض شد و سلیقم تغییر کرد. دقیقا همون رزیدنت اویل 0 بود که منو جذب خودش کرد.
آخه توی همون تاپیک گیم پلی RE4 رو فوق العاده عالی ذکر کردین و گیم پلی REهای کلاسیک رو چلاق وار و قدیمی! اما الان یهو گفتین که قشنگی RE به نوع کنترل و سیستم نشونه گیری قدیمیش هست. برام جالب بود.:)

wander عزیز یعنی شما دوست داشتی رزیدنت اویل 6 چطوری میبود دقیقا مثل 123 همون زاویه دوربین همون B.O.W ها همون زامبی ها ؟ خب این که میشه ریمیک نمیشه یه عنوان جدید . شما به خواستتون میرسید وقتی کپکام رزیدنت اویل های 23 رو هم ریمیک کنه.

wander عزیز یعنی شما دوست داشتی رزیدنت اویل 6 چطوری میبود دقیقا مثل 123 همون زاویه دوربین همون B.O.W ها همون زامبی ها ؟ خب این که میشه ریمیک نمیشه یه عنوان جدید . شما به خواستتون میرسید وقتی کپکام رزیدنت اویل های 23 رو هم ریمیک کنه.

نه اصلا. من می خوام بیشتر ترسناک باشه و اکشن تیراندازی به سبک گیرز توش نباشه . یعنی اگه کله بازی همون لیان بود و کلا کریس و اون یکی رو حذف می کردن همه طرفدارها راضی بودن و همه بازی هم توی شب بود
ولی اگه واقعا نظر من رو میخوای دوست داشتم کارکتر اصلی یه زن معمولی باشه باشه نه لئون. بعد مثل رزیدنت اویل 0 دو تا کاراکتر هم میشد خوب بود و اون کاراکتر دوم هم یه زن قوی تر که شبیه بیلی رزیدنت اویل 0 باشه
بعد کنترل بازی دقیقا مثل همین 6 باشه یعنی بشه راه رفت و تیراندازی کرد و دوربینم قابل کنترل باشه ولی مثلا یه سیستم ترس توی بازی باشه و اون زن زمان ترسیدن دستش بلرزه به شکل که وقتی زخمی میشه ترسش زیاد بشه و لرزش دستش طوری بشه که نتونه نشونه گیری کنه و حتی اسلحه بعضی اوقات از دستش لیز بخوره
بعد موانع محیطی روی کارکتر تاثیر داشته باشه
یعنی وقتی مثلا زنه داره تیراندازی می کنه توی تاریکی در حین عقب عقب رفتن و رسیدن به ته سالن ( در حالی که جلوش یه گله زامبی بی ریخت دستاشون رو به طرفش گرفتن تا بتونن بچنگش بیارن) یهو پاش گیر کنه به چوب تی که توی سالن مدرسه افتاده و بخوره زمین و توی همون حالت خوابیده در حالی که داره خودش رو به سختی به عقب می کشونه نا امیدانه شلیک کنه و بعد از پشت سر خانوم دومی( که حالا کنترلش دسته منه، توی یه زمان محدود) با یه شاتگان دونه دونه زامبی ها رو هدشات کنه و بیاد کمکش! (این یه سکانس مورد علاقه من!:دی)
تیر توی اسلحه گیر کنه مثل فارکرای و مهمات فوق العاده محدود باشه. از وسایل محیط هم واسه کشتن زامبی ها استفاده بشه.
چراغ قوه چیزی باشه که محیط داخلی رو روشن می کنه و مثلا توی دستشویی زنونه که میری یهو یه زامبی زن که نشسته روی توالت تا نور رو طرفش می گیری بهت حمله کنه!:دی
زامبی های باهوش توی بازی باشن. مثلا یهو حمله بهت حمله نکنن و باهات بازی کنن و هی جا عوض کنن و اینقدر بترسوننت که مجبور بشی گوشه راهرو وایسی و هفت تیرت رو به جلوی نشونه بگیری بعد یهو از بالای سر بهت حمله کنن!:دی یه باس فایل خفن هم میخوام که باسش اولش زیبا باشه مثل فرشته ها .بری طرفش یهو یه قیافه کثیف و حال بهم زن بشه که باعث بشه کاراکتر اصلی حالش بهم بخوره و بالا بیاره!:دی
من یه همچین رزیدنت اویلی می خوام ولی فکر نمی کنم هیچ موقع ساخته بشه!:دی

آخرین ویرایش:
نه اصلا. من می خوام بیشتر ترسناک باشه و اکشن تیراندازی به سبک گیرز توش نباشه . یعنی اگه کله بازی همون لیان بود و کلا کریس و اون یکی رو حذف می کردن همه طرفدارها راضی بودن و همه بازی هم توی شب بود
ولی اگه واقعا نظر من رو میخوای دوست داشتم کارکتر اصلی یه زن معمولی باشه باشه نه لئون. بعد مثل رزیدنت اویل 0 دو تا کاراکتر هم میشد خوب بود و اون کاراکتر دوم هم یه زن قوی تر که شبیه بیلی رزیدنت اویل 0 باشه
بعد کنترل بازی دقیقا مثل همین 6 باشه یعنی بشه راه رفت و تیراندازی کرد و دوربینم قابل کنترل باشه ولی مثلا یه سیستم ترس توی بازی باشه و اون زن زمان ترسیدن دستش بلرزه به شکل که وقتی زخمی میشه ترسش زیاد بشه و لرزش دستش طوری بشه که نتونه نشونه گیری کنه و حتی اسلحه بعضی اوقات از دستش لیز بخوره
بعد موانع محیطی روی کارکتر تاثیر داشته باشه
یعنی وقتی مثلا زنه داره تیراندازی می کنه توی تاریکی در حین عقب عقب رفتن و رسیدن به ته سالن ( در حالی که جلوش یه گله زامبی بی ریخت دستاشون رو به طرفش گرفتن تا بتونن بچنگش بیارن) یهو پاش گیر کنه به چوب تی که توی سالن مدرسه افتاده و بخوره زمین و توی همون حالت خوابیده در حالی که داره خودش رو به سختی به عقب می کشونه نا امیدانه شلیک کنه و بعد از پشت سر خانوم دومی( که حالا کنترلش دسته منه، توی یه زمان محدود) با یه شاتگان دونه دونه زامبی ها رو هدشات کنه و بیاد کمکش! (این یه سکانس مورد علاقه من!:دی)
تیر توی اسلحه گیر کنه مثل فارکرای و مهمات فوق العاده محدود باشه. از وسایل محیط هم واسه کشتن زامبی ها استفاده بشه.
چراغ قوه چیزی باشه که محیط داخلی رو روشن می کنه و مثلا توی دستشویی زنونه که میری یهو یه زامبی زن که نشسته روی توالت تا نور رو طرفش می گیری بهت حمله کنه!:دی
زامبی های باهوش توی بازی باشن. مثلا یهو حمله بهت حمله نکنن و باهات بازی کنن و هی جا عوض کنن و اینقدر بترسوننت که مجبور بشی گوشه راهرو وایسی و هفت تیرت رو به جلوی نشونه بگیری بعد یهو از بالای سر بهت حمله کنن!:دی یه باس فایل خفن هم میخوام که باسش اولش زیبا باشه مثل فرشته ها .بری طرفش یهو یه قیافه کثیف و حال بهم زن بشه که باعث بشه کاراکتر اصلی حالش بهم بخوره و بالا بیاره!:دی
من یه همچین رزیدنت اویلی می خوام ولی فکر نمی کنم هیچ موقع ساخته بشه!:دی

ببین اول اینو بگم که از سلیقت واقعا خوشم اومد یعنی اینو صادقانه میگم اگه همچین رزیدنت اویلی کپکام بسازه باید رفت ژاپن دستشونو بوسید. اما این چیزهایی که گفتی رو تو این نسل نمیشه عملی کرد اینجوری دقیقا مثل فیلم سینمایی میشه یعنی خیلی باید هوش مصنوعی بازی بالاتر از این حرفا باشه. محمد جان همونطور که قبلا هم گفتم رزیدنت اویل طرفداراش دو قسمت شدن دسته ای که سبک کلاسیک رو بیشتر میپسندند و از سبک جدید خوششون نمیاد و دسته ی که سبک جدید و اکشن رو بیشتر ترجیج میدن . خب شما حالا فکر کن اگه کپکام این بازی رو فقط ترسناک میساخت آیا اون دسته از فن هاش که اکشن پسندند رو از دست نمیداد ؟!!! یا برعکسش !!! با این ذکاوتی که کپکام به خرج داده در اصل با یک تیر دو نشون زده . هر دو طرف رو راضی نگه داشته چیزی که احد هم گفت. منم خودم ترسناک رو خیلی دوست دارم و از اکشن خوشم نمیاد اصلا. اما این دلیل نمیشه که بگم از رزیدنت اویل 6 بدم میاد شاید کپکام با اضافه کردن اکشن به بازی یکم شما رو دلسرد کرده باشه اما مطمعن باش داستان فوقا هاده جذاب و پیچیده ای رو برای این بازی تدارک دیده همونطور که سازنده ها هم گفتن بازی پر از سورپرایز هست. پس زیاد هم ناراحت نباش اینو جدی میگم من به رزیدنت اویل 6 با تمام این حرفا خیلی امیدوارم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or