عنوان Uncharted کمتر از 8 ساعت گیم پلی برای اتمام دارد!

rezaigi2004

کاربر سایت
به نقل رسمی از سایت MaxConsole در فروم این سایت اکثر افراد از جمله کارکنان این سایت اعلام کردند در حالت normal mode بازی را در زملن دقیق 7 ساعت و 49 دقیقه به پایان رساندند!

پ.م : الگو گیری بازی ها از COD4 از حالا شروع میشه:biggrin1:

uncharted-drakes-fortune.jpg

بهتره سکوت کنی عزیز /:)

Gartall جان اگه به سیر کردنه که GTA : SanAndereas رو بشین تا اخر عمرت سیر و سفر کن.
گیم پلی اصلی حداکثر 14 باید باشه.
حالا اگه کسی الان بازی رو انجام داره میده یا تموم کرده بیاد بگه.
فکر کنم به دلیل مسائل اخلاقی هم هیچ شرکتی اونو نیاورده.

بگذریم ولی 8 ساعت برای درجه نرمال برای Uncharted هم خیلی عالی هست.Gartall جان یه چیز یادم رفت.بازی کردن من با هر کسی دیگه با این کسی که گیمر هست و بازی رو تو 8 ساعت میره فرق می کنه.
شاید اون کسی که ( همین اعضای سایت ) الان داره ماس افکت بازی می کنه گیمر کامل نیست.
مثلا این 8 ساعت رو اگه بدند به من توی 12 ساعت میرم.
باید نظر یه گیمر یا یه سایت گفته بشه.

عزیز خ و ا ب ه جواب منطقی نداری مجبوری پست بدی

تا ديروز همه مي گفتن چرا اين بازي ها اينقدر كوتاهه اما الان چنين چيزي رو نمي بينم:biggrin1:
از نظر من نه بايد بازي طولاني باشه نه بايد كوتاه فكر كنم 10 تا 15 ساعت گيم پلي براي بازي روي حالت ايزي كافي باشه و عالي(البته از نظر من)
از نظر من بلندي باعث خسته كنندگي و كوتاهي هم باعث تو كف موندن بازي و نبردن لذت كافي ميشه البته اين نكته براي بازي هاي rpg صادق نيست

من با این مشکل ASSASSIN ازش گذشتم برای این بازی صبر میکنم که فکر کنم این کار بهتر باشه . راستی کی میرسه ایران کسی خبری پیدا کرد همینجا بگه مرسی .:biggrin1:

لازم به ذکره که بعضی دوستان بازیهای RPG رو با Action-Adventure اشتباه گرفتن ! کلآ فلسفه بازی RPG به مدت زمان زیادشه که توی Oblivion , FF , Blue Dragon , ... هم بوده.

دوستان عزیز ، اینجا دعوا سر اینه که گیم پلی بازی کمه یا داستان ؟؟؟؟؟؟؟

چون گیم پلی بازی یه چیزه ، داستان بازی یه چیزه دیگه .
همونطور که بعضی از دوستان اشاره کردن ، مثلا در بازی GTA میشه ساعتها بازی کرد ( گیم پلی ) ، ولی مطمئنا داستان بازی زمان محدودی برای به اتمام رسیدنش وجود داره .

بنظر من ، منظور عنوان تاپیک داستان بازیه نه گیم پلی بازی .

موفق باشید

دوستان عزیز ، اینجا دعوا سر اینه که گیم پلی بازی کمه یا داستان ؟؟؟؟؟؟؟

چون گیم پلی بازی یه چیزه ، داستان بازی یه چیزه دیگه .
همونطور که بعضی از دوستان اشاره کردن ، مثلا در بازی GTA میشه ساعتها بازی کرد ( گیم پلی ) ، ولی مطمئنا داستان بازی زمان محدودی برای به اتمام رسیدنش وجود داره .

بنظر من ، منظور عنوان تاپیک داستان بازیه نه گیم پلی بازی .

موفق باشید
خوب شما هم یکم اشتباه متوحه شدی چون اصلا GTA بازی RPG نیست و تو شهر گشتنش همش الکیه ولی بازی های RPG معمولا دارای داستانی های طولانی هستند که بیهوده و برای سرگرمی گذرونده نمی شه. مقایسه بازی ای مثل mass effect با gta فقط از کسایی بر میاد که اصلا نمی دونن RPG یعنی چی! داستان بازی های RPG غیر خطی هست که اکثرا هم به دلیل داشتن ماموریت های اضافی که به داستان ربط دارند ولی می توان از انجام آنها خودداری کرد دارای زمان طولانی تری نسبت به بازی هاب به فرض Action Adventure هستند یعنی شما با کار ها و صحبت هایی که انجام می دی می تونی داستان بازی رو تغییر بدی و این خیلی فرق داره با gtaکه فقط آزادی عمل داری نه اینکه بتونی داستان رو تغییر بدی!

کلا من اصلا نمی دونم این بحث برای چی راه افتاده چون مقایسه کردن Uncharted با mass effect هم کاملا اشتباه هست چرا که اصلا این دو بازی هم سبک نیستن و قرار نیست دارای زمان یکسان باشند.

1- فکر نمی کنم مشکلی وجود داشته باشه. اگر واقعا هم بازی گیم پلی 8 ساعته داشته باشه ( که البته من تو چند تا فروم دیدم که تعداد زیادی در 10-12 ساعت بازی رو تموم کردن, احتمالن کارکنان Maxconsole خیلی حرفه ای اند :cheesygri .) مسئله اصلی در ارزش بازیه, شاید یه گیم پلی کوتاه ولی فوق العاده داشته باشه. من MGS2 رو بازی نکردم ولی بعضی ها می گن می شه تو 3-4 ساعت تمومش کرد.:love:
2 - چقدر بازی داریم با گیم پلی طولانی ولی تکراری که آدمو کلافه می کنن.:evil:
3- از naughtydog بازی jak 2 رو بخاطر می آرم که فکر می کنم بهترین بازی platformer برای ps2 باشه (حتی بعد از شاهکار هایی مثل rayman 2 یکی از بهترین ها توی این سبکه)
4- مورد بعد هم اینه که تو این هیاهوی نوامبر و با حضور غول هائی مثل AC , mass effect , cod4 می بینیم که بازم عده زیادی به این بازی توجه دارن.
من با توجه به مطالبی که خوندم و چیزهائی که شنیدم تقریبا مطمئنم که بازی خوبی از کار در می آد.;)

این بازی رو حرفه ای ترین گیمر های جهان تو 8 ساعت تموم کردن اونطور که من شنیدم تمام جزیره رو ازاد نکردن یه جورایی سریع رفت وگرنه کم کم 10 ساعت میخواد

لازم به ذکره که بعضی دوستان بازیهای RPG رو با Action-Adventure اشتباه گرفتن ! کلآ فلسفه بازی RPG به مدت زمان زیادشه که توی Oblivion , FF , Blue Dragon , ... هم بوده.

با نظر شما کاملا موافقم

برام جالبه وقتی کسی حتی تفاوت های اولیه و عادی بین سبکهای مختلف بازی ها رو نمیدونه

چطور به خودش این اجازه رو میده بیاد اینطوری کارشناسانه نظر بده؟:confused:

این آقایون قبل از اینکه بیان آبروی خودشون رو ببرن بهتره یه مطالعه یا تحقیق کوچیک برای

چیزی(گیم) که ادعاش رو دارن انجام بدن

خوب شما هم یکم اشتباه متوحه شدی چون اصلا GTA بازی RPG نیست و تو شهر گشتنش همش الکیه ولی بازی های RPG معمولا دارای داستانی های طولانی هستند که بیهوده و برای سرگرمی گذرونده نمی شه. مقایسه بازی ای مثل mass effect با gta فقط از کسایی بر میاد که اصلا نمی دونن RPG یعنی چی! داستان بازی های RPG غیر خطی هست که اکثرا هم به دلیل داشتن ماموریت های اضافی که به داستان ربط دارند ولی می توان از انجام آنها خودداری کرد دارای زمان طولانی تری نسبت به بازی هاب به فرض Action Adventure هستند یعنی شما با کار ها و صحبت هایی که انجام می دی می تونی داستان بازی رو تغییر بدی و این خیلی فرق داره با gtaکه فقط آزادی عمل داری نه اینکه بتونی داستان رو تغییر بدی!

کلا من اصلا نمی دونم این بحث برای چی راه افتاده چون مقایسه کردن Uncharted با mass effect هم کاملا اشتباه هست چرا که اصلا این دو بازی هم سبک نیستن و قرار نیست دارای زمان یکسان باشند.

راستش اصلا منظور من از این پست ، مقایسه RPG با Action-Adventure نبود ، فقط خواستم بگم اصطلاح گیم پلی نمیتونه ربطی به داستان داشته باشه .

همونطور که خود شما هم گفتی ، داستان اصلی بازی محدودیت خاصی داره ( حتی در بازیهای RPG ) ، ولی گیم پلی بازی میتونه بیش از دو برابر طولانی تر باشه ( همونطور که خودتون گفتین با انجام مینی گیمها و ماموریتهای جانبی ) .
پس بنظر من تو بازیهای RPG هم میشه یک بازی رو 40 ساعت تموم کرد یا همون بازی رو 100 ساعت انجامش داد ( در هر دو حالت خط اصلی داستان رو بازیباز متوجه میشه ، ولی اون کسی که ماموریتهای جانبی رو انجام بده ، ممکنه از زوایای پنهان داستان بازی هم سر در بیاره )

موفق و موید باشید

Mass Effect چه ربطي به Uncharted داره كه شماها داريد دربارش بحث مي كنيد ............
يك بازي اكشن ادونچر وقتي مدت زمان گيم پلي اون از 10 ساعت بزنه بالا ديگه خسته كننده ميشه ......Uncharted هم خيلي خوبه كه 8 تا 10 ساعت گيم پلي داره ....اگه بيشتر از اين بود جذابيتش رو از دست مي داد....

میدونید من برام سوال که بیشتر از 3000 تا دمو کجا رفت :confused:یعنی هر کدومش 1 ثانیه بوده ؟
عجب دورانی شده .به هر حال بازی کردنش خالی از لطف نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or