عنوان The Crew تاخیر خورد

βrαγαπ

کاربر سایت
به‌تازگی مشخص شد که Ubisoft عنوان تازه و مسابقه ای خود را با تاخیری روبرو کرد.

the_crew.jpg

هم‌اکنون این بازی برای PC, PS4, Xbox One در 2 دسامبر منتشر خواهد شد.

سازنده‎‌ی بازی ذکر شده افزود که دومین بتا برای کنسول‌ها در ماه نوامبر منتشر می‌شود. مانند نسخه ی قبلی که لانچ شد، بازخورد های با ارزش بازی‌کنان و اطلاعات ضروری دیگر نیز گردآوری خواهد شد.

این بازی در اصل در ماه نوامبر لانچ می‌شود و بتای فعلی هم در حال اجراست و صرفاً برای تستِ فن‌آوری آنلاین قبل از بازی به کار می‌رود.

منبع

4 تا از اون نظرات مثبت رو بزار ما هم بخونیم !
این همه گِله و شکایت از هندلینگ ضعیف اتومبیل ها به گوش شما نخورده !!!

اون بالاتر رو هم نگا کنی خودم گفتم ، شما که تو فروم های خارجی زیاد می گردی ، یه نگاه بهشون بنداز پیدا می کنی ، Preview های سایت ها هم هست ، Review کسایی که توی استیم هم بتا رو بازی کردن می تونی نگاه کنی ، به نظر من 370 بازخورد مثیت نسبت به 21 منفی در کل می شه نظر مثبت ، حالا شما معیارتون چیز دیگه هست من نمی دونم و اینکه نگفتم بازی بی مشکل هست، اما کنار مشکلاتش مزیت های زیادی هم داره!

به گوشمم لازم نیست بخوره چون خودم بالا 10 ساعت توی بازی بودم:)

آخرین ویرایش:
به جان خودم ubi از همین الان بیخیال شه یه ip جدید مثلا prince of afghanestan بده بیرون فروشش از این بیشتر میشه...
فیزیک ماشین تو twist metal رو ps1 باور کنین از این قشنگتر بود...)x

دوستان تو رو خدا از این عبارت " تاخیر خورد" استفاده نکنید! اخه تاخیر رو مگه میخورن؟؟؟؟

بگید "انتشار/ عرضه ی ...... به تاخیر افتاد" یا به هر شکل دیگه ای که تو فارسی صحیحه

دوستان تو رو خدا از این عبارت " تاخیر خورد" استفاده نکنید! اخه تاخیر رو مگه میخورن؟؟؟؟

بگید "انتشار/ عرضه ی ...... به تاخیر افتاد" یا به هر شکل دیگه ای که تو فارسی صحیحه

ببخشیدا ولی مثلاً وقتی بگن فلان بازی استارت خورد، یعنی استارتش رو مثلا جویدن؟؟؟!! :|

اون بالاتر رو هم نگا کنی خودم گفتم ، شما که تو فروم های خارجی زیاد می گردی ، یه نگاه بهشون بنداز پیدا می کنی ، Preview های سایت ها هم هست ، Review کسایی که توی استیم هم بتا رو بازی کردن می تونی نگاه کنی ، به نظر من 370 بازخورد مثیت نسبت به 21 منفی در کل می شه نظر مثبت ، حالا شما معیارتون چیز دیگه هست من نمی دونم و اینکه نگفتم بازی بی مشکل هست، اما کنار مشکلاتش مزیت های زیادی هم داره!

به گوشمم لازم نیست بخوره چون خودم بالا 10 ساعت توی بازی بودم:)

همین، هیچ کس بازی نکرده ولی همه رسما نسخه بازی رو پیچیدن رفته...حالا شاید بیاد خوب نباشه ولی این دوستان از کجا اینقدر مطمئن می گن خدا می دونه.

- - -ویرایش - - -

فقط کافیه تا یکی از ویدئوهاش رو ببینیند!
فیزیک تعطیل و طراحی ماشین ها کلا فانتزیه و دور از جهانی هستش که ما میشناسیم.

این کجاش بده؟

بنظرم همه قبول دارند که تو یه بازی ریسینگ هندلینگ مهمترین چیزه! این بازی هم چیزی به اسم هندلینگ استاندارد و نسل 8 (حتی نسل 7) نداره! حالا اگه کسی عاشق گرافیک و دنیای بزرگش شده و اسم یوبی سافت و.... دیگه جای بحثی نمیمونه.متاسفانه اینا یه چیز در حد Driver SF هم نتونستند بسازند از لحاظ هندلینگ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or