عنوان The Crew تاخیر خورد

βrαγαπ

کاربر سایت
به‌تازگی مشخص شد که Ubisoft عنوان تازه و مسابقه ای خود را با تاخیری روبرو کرد.

the_crew.jpg

هم‌اکنون این بازی برای PC, PS4, Xbox One در 2 دسامبر منتشر خواهد شد.

سازنده‎‌ی بازی ذکر شده افزود که دومین بتا برای کنسول‌ها در ماه نوامبر منتشر می‌شود. مانند نسخه ی قبلی که لانچ شد، بازخورد های با ارزش بازی‌کنان و اطلاعات ضروری دیگر نیز گردآوری خواهد شد.

این بازی در اصل در ماه نوامبر لانچ می‌شود و بتای فعلی هم در حال اجراست و صرفاً برای تستِ فن‌آوری آنلاین قبل از بازی به کار می‌رود.

منبع

کنسلش هم بکنن به جایی برنمیخوره !!
بازی OW که شب و تغییرات آب و هوایی نداره به درد میخوره آیا ؟
گرافیک و گیم پلی هم که میگن زیاد جالب نیست !
خیلی امید داشتیم اما نا امیدمون کرد :d

کنسلش هم بکنن به جایی برنمیخوره !!
بازی OW که شب و تغییرات آب و هوایی نداره به درد میخوره آیا ؟
گرافیک و گیم پلی هم که میگن زیاد جالب نیست !
خیلی امید داشتیم اما نا امیدمون کرد :d

شب و تغییرات نداره؟ من پس چیز دیگه بازی کردم:>

جدي داره ؟!
آدم ديگه نميدونه كدوم سايت راست ميگه كدوم دروغ :d

تغییرات تایم داره ، اما هوا فکر نمی کنم ، یعنی تغییرات هوا توی یک نقطه نداره ، هر منطقه آب و هوای خاص خودش رو داره ، برفی ، کویر ، باروون ، دریا و ....

به نظر من بازی خوبی بود ، طراحی ماشین ها خوبه ، اما چیزی که زشت می کنه اون آسفالت مسخره و رنگ های مرده هست. مشکل هندلینگ هم داره که احساس می کنم توی بتا دوم بهتر شده بود . یه مشکل دیگه هم که خیلی ها شاکین بابتش نداشتن آیینه دید عقب هست ، البته از لحاظ جزیی خیلی چیزا کم داره ، مثل کار نکردن GPS توی نمای کابین ، یا نبود انیمیشن تعویض دنده برای ماشین هایی که شیفتر پشت فرمون دارن! نداشتن راهنما هم برای خودت و هم ماشین های عادی داخل شهر و .....
که اینا زیاد به دید نمیاد و فقط اگه خیلی بخوای دقیق نگاه کنی هست. وگرنه مپ خیلی بزرگ و متنوعی داره ، کاستومایز ماشین ها خیلی زیاده و توی جاده ایونت های زیادی هست، به نظر من تا اینجا بازی خوبی هست فقط اون آسفالت رو درست کنن :d

آخرین ویرایش:
یوبی سافت یه جورایی ریسک کرد که این عنوان و ساخت اما واقعا امیدوارم ریسینگی باشه که همه ازش لذت ببرن من بر عکس خیلیاتون واقعا هیچوقت نخواستم بازی ای متاش 50 شه تا دیگه نسازن

ماشالاه به یوبیسافت اساسینو 920 کردن رو ps4 اینم میخوان همین کارو کنن به تا خیر انداختن
بابا توان xbox نمیکشه 1080 باشه ماها چه گناهی کردیم واقعا دارن خودشونو خراب میکنن .

آخرین ویرایش:
ماشالاه به یوبیسافت اساسینو 920 فریمش کردن رو ps4 اینم میخوان همین کارو کنن به تا خیر انداختن
بابا توان xbox نمیکشه 1080 باشه ماها چه گناهی کردیم واقعا دارن خودشونو خراب میکنن .
بله آقا اصلا مایکروسافت آدم این حرفا نیست . PS4 هم همونطور که شما فرمودی 1080 فریم بر ثانیه اجرا می کنه :d رزولوشنش هم یحتمل 2560K هست :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or