عنوان RDR GOTY Edition با عناوين پيشنهادي شما

• Thread starter Thread starter Red V
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Red V

کاربر سایت
Rating - 100%
9   0   0
درود

دوستان عزيز همون طور كه معلومه اين عنوان با عناوين پيشنهادي شما تعويض ميشه ، دقت كنيد فقط تعويض ميشود !!!!! نه فروخته !!

بيشتر سعيم روي Metal Gear Solid Collection و Resistance 3 Special Edition ( نه كالكتور اديشن !! ) هست ولي خب بازم پيشنهادات خودتون رو بديد ببينم چيا هست بعد هم سر سر دادن دو طرف بحث ميشه !!

بازي بسيار تميز هست و سر جمع 4 بار رفته تو دستگاه و فقط انلاين امتحان شده ! بازي داراي تمامي DLC ها و همينطور Undead Nightmare هم هست و كلا بازي بسيار كمياب و انتيكي هست !

عكس :

يا حق

درود

دوستان عزيز همون طور كه معلومه اين عنوان با عناوين پيشنهادي شما تعويض ميشه ، دقت كنيد فقط تعويض ميشود !!!!! نه فروخته !!

بيشتر سعيم روي Metal Gear Solid Collection و Resistance 3 Special Edition ( نه كالكتور اديشن !! ) هست ولي خب بازم پيشنهادات خودتون رو بديد ببينم چيا هست بعد هم سر سر دادن دو طرف بحث ميشه !!

بازي بسيار تميز هست و سر جمع 4 بار رفته تو دستگاه و فقط انلاين امتحان شده ! بازي داراي تمامي DLC ها و همينطور Undead Nightmare هم هست و كلا بازي بسيار كمياب و انتيكي هست !

عكس :

يا حق

چقدر آشناست :دی

با TM عوض کن :دی سر هم بده !

چقدر آشناست :دی

با TM عوض کن :دی سر هم بده !

محمد هنوزم بازي مال خودت هست هر وقت خواستي بگو برات پستش كنم >:d<

خداكنه كسي تعويض كنه سر هم ميديم ، خوب هم ميديم:d

---------- نوشته در 11:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:25 PM ارسال شده بود ----------

با U3 تعويض مي كنيد :-/
:d

قربون دستت بزار كنار براي خودت من خودم كه اسپشالش رو دارم:d

مهدي بعضي موقع دچار فراموشي محض ميشي ها:d:))

با تشكر از برادران محترم ، مصطفي ، مهدي و محمد بخاطر همكاريشون>:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or