عنوان Rayman Adventures معرفی شد

mehran maker

کاربر سایت
1p8m09qsgu6ihqn82mdp.jpg

دیروز بصورت رسمی بازی Rayman Adventures برای پلتفرم موبایل با انتشار یک تریلر مرفی شد.همچنین یک سری تصویر از بازی منتشر شده است که در ادامه قابل مشاهده است.

بازی Rayman Adventures در پاییز امسال برای پلتفرم IOS منتشر می شود.

منبع

مایکل انسل واقعا یکی از هنرمندترین سازنده هاست.

ولی من الان iOS بودنش رو کجام بزارم؟assassins creed identity بس نبود این هم بهش اضافه شد؟
خداکنه این دیگه برای اندروید بیاد

مایکل انسل واقعا یکی از هنرمندترین سازنده هاست.

ولی من الان iOS بودنش رو کجام بزارم؟assassins creed identity بس نبود این هم بهش اضافه شد؟
خداکنه این دیگه برای اندروید بیاد
اینو مایکل نمیسازه که :(
ایدش واسه اونه ولی :دی
آقا این اساسین کجاس؟ کی عرضه شده اصلا؟!؟!

خالق ریمن منظورم بود :d
فکر کنم سال پیش عرضه شده بود.بازی RPG توی محیطی شبیه به ایتالیای ،ac2
همون رو منظورمه دیگه :دی آخه گفته بود دیگه ریمن نمیسازه...حیف این بازی نیست که انقدر کم بفروشه؟ فروشش واقعا نا امید کننده بوده اما بازی واقعا شاهکاریه واسه خودش
عجیبه پس چرا سرچ می کنم تو App store نمیاره همچین چیزیو؟

identity رو من توی appget دیدم. ولی نصب کردم بالا نیومد... تو اپ استور هم ندیدم چیزی...
ولی این ریمن خیلی منتظرشم. بدجور عاشق نسخه های fiesta و jungleش شدم. هرچند از نسخه هی کنسولی خیلی خوشم نیومد ولی اینا فوق العاده بودن...
البته با این تریلر حس کردم بیشتر شبیه نسخه های کنسولی شده تا نسخه های قبلی...

identity رو من توی appget دیدم. ولی نصب کردم بالا نیومد... تو اپ استور هم ندیدم چیزی...
ولی این ریمن خیلی منتظرشم. بدجور عاشق نسخه های fiesta و jungleش شدم. هرچند از نسخه هی کنسولی خیلی خوشم نیومد ولی اینا فوق العاده بودن...
سازنده بازی همون سازنده نسخه ی کنسولی و اصلی ـه قاعدتا یـ نسخه جدا میشه به حسابش اورد امیدوارم هرچه زود تر برا بقیه پلتفرم ها هم منتشر بشه ....

سازنده بازی همون سازنده نسخه ی کنسولی و اصلی ـه قاعدتا یـ نسخه جدا میشه به حسابش اورد امیدوارم هرچه زود تر برا بقیه پلتفرم ها هم منتشر بشه ....

نکته جالب اینجاست که اخر تریلر من به سیستم عامل ها دقت نکردم ولی خود تبلتی که نشون دادن ایپد نبود...

- - -ویرایش - - -

نه موبایله iphone ه و نه تبلته ipad. قطعا برای اندروید هم به زودی میاد

همون رو منظورمه دیگه :دی آخه گفته بود دیگه ریمن نمیسازه...حیف این بازی نیست که انقدر کم بفروشه؟ فروشش واقعا نا امید کننده بوده اما بازی واقعا شاهکاریه واسه خودش
عجیبه پس چرا سرچ می کنم تو App store نمیاره همچین چیزیو؟

تو گوگل سرچ کن هست.از اونجایی که اندرویدم نمیتونم بیبنم ولی یه سایت ایرانی برای دانلود گزاشته بودش (خدایا توبه :d )
ریمن و ساندترکای بینظیرش.خوبی jungle و fiesta این بود بیشتر ساندترکای اصلی علاوه بر چندتا جدید تو بازی بود
هنوزم ساندترک مراحل صندوق یه چشم رو تو مغزم هست (از بس که سخت بود! : d باید ۱۰ بار میرفتی)

- - -ویرایش - - -

Identiy خیلی گیمپلی ایده عالی داره لامصب!
Pirates هم بد نبود جای خالی identity نتونست واسه اندروید پر کنه اما سرگرم کننده بود

به جای گیر دادن به ریمستر ها به بازی های موبایل گیر بدین. یکم بیشتر روش کار و سرمایه گذاری می کردند برا کنسول ها و pc میدادند..
به نظرم ناشر های بزرگ اگر تو بازار موبایل فعالیت می کنند حداقل استودیو جداگانه بسازند که استودیو اصلی درگیر پروژه های موبایل نشود...

به جای گیر دادن به ریمستر ها به بازی های موبایل گیر بدین. یکم بیشتر روش کار و سرمایه گذاری می کردند برا کنسول ها و pc میدادند..
به نظرم ناشر های بزرگ اگر تو بازار موبایل فعالیت می کنند حداقل استودیو جداگانه بسازند که استودیو اصلی درگیر پروژه های موبایل نشود...
خب ریمستر ها بیش از حد ساخته شدن تو این نسل! طرف این همه خرج نمی کنه که بازی های قدیمی رو تهیه کنه! همه نو آوری و گیم پلی جدید میخوان
همین بازی که همه شاکین چرا فعلا برای کنسول تایید نشده دلیلش اینه که اصلا استقبال خاصی نشد یا حداقل اونطور که سازنده ها انتظارش رو داشتن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or