عنوان Mass Effect 3 همزمان بر روی PS3 , X360 , PC منتشر می شود !

FrankinG

... Cortana
کاربر فعال
به نام خدا

masseffect31126-610.jpg

فرنچایز Mass Effect ساخته کمپانی Bioware روند آهسته ای را در انتشار طی کرد تا بر روی 3 پلتفرم عرضه شود . شماره اول از این فرنچایز فقط برای پلتفرم های X360 , PC توسط ناشر بازی مایکروسافت عرضه شد اما زمانی که Bioware توسط کمپانی بزرگ Electronic Arts خریده شد آنجا بود که درهای راهِ انتشار بازی به روی کنسول PS3 باز شده و در ماه ژانویه امسال Mass Effect 2 برای این کنسول عرضه شد . سرانجام شماره سوم از این بازی بدون تاخیر و همزمان برای هر 3 پلتفرم PS3 , X360 , PC عرضه می شود !!​

هنوز تاریخ دقیقی از انتشار Mass Efect 3 در دسترس نیست اما گمان میرود زمانی در تعطیلات سال 2011 میلادی باشد ... پس از همین حالا خودتان را آماده کنید تا با Captain Shepard به سوی نجات زمین بروید ! به سوی Big Ben عظیم !!​

آخرین ویرایش:
فقط خدا کنه یک مقدار این حرف زدن ها رو کمتر کنن توی شماره یک اینقده حرف زدند تا بازی رو پاک کردم
کل بازی بر پایه ی همین دیالوگهاست!اینم بر دارن که هیچی از بازی نمیمونه!
========
من دلم میخواد اون تصمیم گیری های سریع که تو ME 2 بود(LT و RT میومد وسط مکالمه)رو بیشتر کنن.انصافا خیلی حال میداد!:دی
خدا رو شکر BioWare در زمینه شخصیت پردازی هم استثنایی عمل میکنه و به شخصه به جز دو سه تا از شخصیتهای ME2 , بقیه رو میتونم راحت توی Top 20 شخصیت های این نسل جا بدم.
Wrex:x
========
فقط یکم خلاقیت به خرج بدن واسه شخصیتهای Female چون واقعا تو ME بر خلاف Dragon Age داغونن!!:دی

من دلم میخواد اون تصمیم گیری های سریع که تو ME 2 بود(LT و RT میومد وسط مکالمه)رو بیشتر کنن.انصافا خیلی حال میداد!:biggrin1:
اره، منم عاشقشون بودم :d.

روز اولی که ME زدم به تمام معنا حالم بد شد ولی و بعد یه هفته بازی رو ول کردم اصلا، اما نمیدونم چی شد یکباره نظرم 180 عوض شد!!!.
کلا منتظرشیم دیگه حالا چه برا این پلتفورم چه برا اون پلتفورم :d، لطف کنن بسازن بره پی کارش :-".

یکی از دلایلی که بعد از تموم کردن ME1 , یه بار دیگه روی 360 و یه بار هم روی PC بازیش کردم همین Wrex بود :دی نمیتونستم مرگش رو تحمل کنم :( (حالت پیش فرض ME2 که Wrex رو مُرده فرض میکنه !)

فقط یکم خلاقیت به خرج بدن واسه شخصیتهای Female چون واقعا تو ME بر خلاف Dragon Age داغونن!!:biggrin1:
البته Samara و Liara و Tali فوق العاده بودن ! :دی Jack هم به نظرم خیلی خوب بود. ولی شخصیتهای مونث انسان (!) توی هر دو شماره شخصیت پردازی جالبی نداشتن ! یعنی وسط این همه شخصیت عالی گم میشدن :دی
کلآ کاراکتر مونث از اکثر نژادهای بازی تا حالا ندیدیم ! :دی خود این میتونه ایده جالبی برای ME3 باشه که مثلآ با سردسته خانومهای Krogan آشنا بشیم !! (خودشون Clan مخصوص دارن :دی)

توی بازیهایی که انجام دادم , سری Mass Effect رسمآ بیشترین پتانسیل رو برای دنباله داره ! BioWare دنیایی ساخته که میشه تا 10 شماره هم ادامه ـش داد بدون اینکه داستان کم بیاره. فقط کافیه فکر کنین توی ME3 سیاره Asari ها , Salarian ها یا Turian ها رو ببینیم. کره زمین که به کنار ! نبرد هوایی توی بازی داشته باشیم و با جنگنده های باحال Turian ها بازی کنیم :دی کلی چیز هم از دو قسمت قبلی میشه وارد قسمت جدید کرد. از ارتش Rachni ها که بازیکن میتونه توی قسمت اول ملکه ـشون رو نجات بده و باهاشون متحد بشه تا ارتش Geth های صلح جو !!! با نژادهای جالبی مثل Hanar بیشتر آشنا بشیم و از همه مهمتر بفهمیم که پشت ماسک Quarian ها چی هست :دی همه اینا به جز داستان اصلی تریلوژی ME هست که هنوز چیز زیادی در مورد Reaper ها نمیدونیم !
خدا رو شکر BioWare در زمینه شخصیت پردازی هم استثنایی عمل میکنه و به شخصه به جز دو سه تا از شخصیتهای ME2 , بقیه رو میتونم راحت توی Top 20 شخصیت های این نسل جا بدم.
کاملا موافقم Bioware هیچ وقت منو نا امید نکرده. برای ماسک Quarian ها خیلی ضد حال تو شماره 2 عمل کرد ( منظورم قسمت Romance Tali بود ) باید حداقل اونجا نشون می داد. برای جمع کردن نیرو حتما باید به سیاره های اصلی نژاد ها بریم فقط معلوم نیست چطور میشه کل Reaper Fleet از بین برد؟ ( مگر Overload کردن هسته خورشید ماموریت وارد گروه کردن Tali یادت هست؟ )
آره باید Female ها نژادها را هم دید!! مخصوصا Krogan ها!

کاملا موافقم Bioware هیچ وقت منو نا امید نکرده. برای ماسک Quarian ها خیلی ضد حال تو شماره 2 عمل کرد ( منظورم قسمت Romance Tali بود ) باید حداقل اونجا نشون می داد. برای جمع کردن نیرو حتما باید به سیاره های اصلی نژاد ها بریم فقط معلوم نیست چطور میشه کل Reaper Fleet از بین برد؟ ( مگر Overload کردن هسته خورشید ماموریت وارد گروه کردن Tali یادت هست؟ )
آره توی 2 هم نشون ندادن ! :دی ولی احتمالآ یه چیز آدمیزادی خوبی اون پشت باشه چون Shepard بعد از درآوردن ماسک Tali خوشحال بود ! lol
کلآ مبارزه با Reaper ها بعیده به شکل مبارزه رو در رو باشه :دی چون تعدادشون خیلی زیاده و از بین بردن هر یدونه از اینا هم خودش یه لشکر چند صدنفره میخواد ! حتمآ یه راهی پیدا میشه که کلهم همه اینا بترکن ! (البته اگه روی شهرها بترکن که چند میلیون نفر زیرشون له میشن :دی)

آره توی 2 هم نشون ندادن ! :دی ولی احتمالآ یه چیز آدمیزادی خوبی اون پشت باشه چون Shepard بعد از درآوردن ماسک Tali خوشحال بود ! lol
کلآ مبارزه با Reaper ها بعیده به شکل مبارزه رو در رو باشه :دی چون تعدادشون خیلی زیاده و از بین بردن هر یدونه از اینا هم خودش یه لشکر چند صدنفره میخواد ! حتمآ یه راهی پیدا میشه که کلهم همه اینا بترکن ! (البته اگه روی شهرها بترکن که چند میلیون نفر زیرشون له میشن :دی)
Lol آره نیشش باز بود اما خوب چون Garrus و Thane هم Romance Option های Female Shepard بودند معلوم نیست Tali هم خیلی شبیه انسان باشه. فقط امیدوارم Bioware داستان طوری نکنه بگن حالا Harbinger ( فرمانده Reaper ها ) نابود بشه بقیه هم نابود میشن و از این حرفا من بدم میاد. فکر می کنم یکی از راهاش این باشه که همرو یه جا جمع کنند و ستاره یه منظومه رو Overload کنند تا همه نابود بشن ( مثلا زمین هم فدا بشه ) :d یا اینکه یه افسانه نژادی بگه برید فلان سیاره تاریخچه Reaper ها اینه و نقطه ضعفشون اینه. امیدوارم فقط کلیشه ای نشه.

یکی از دلایلی که بعد از تموم کردن ME1 , یه بار دیگه روی 360 و یه بار هم روی PC بازیش کردم همین Wrex بود :دی نمیتونستم مرگش رو تحمل کنم :( (حالت پیش فرض ME2 که Wrex رو مُرده فرض میکنه !)

البته Samara و Liara و Tali فوق العاده بودن ! :دی Jack هم به نظرم خیلی خوب بود. ولی شخصیتهای مونث انسان (!) توی هر دو شماره شخصیت پردازی جالبی نداشتن ! یعنی وسط این همه شخصیت عالی گم میشدن :دی
کلآ کاراکتر مونث از اکثر نژادهای بازی تا حالا ندیدیم ! :دی خود این میتونه ایده جالبی برای ME3 باشه که مثلآ با سردسته خانومهای Krogan آشنا بشیم !! (خودشون Clan مخصوص دارن :دی)

دقیقا.ابهتی داشت واسه خودش...

lxrnvrctuuc6mj6agdjt.jpg

=====
بابا منظورم از لحاظ ریخت و قیافه بود!:d مثلا اشلی و میراندا رو با موریگان یا اون یکی "لیلیت" بود چی بود( :دی ) مقایسه کن!!:دی

من که Grunt رو بهش ترجیح میدم :biggrin1:
دلت میاد :
wrex_bg.gif

:d:d

این Female ها(انسان) توی ME به نظر من 2نوع هستن.بعضی ها مثل Miranda که ریخت و قیافشون خوبه و خوب روشون کار شده.بعضیا هم مثل خواهر میراندا (اگه اشتباه نکنم Oriana) که ریخت و قیافه ساده ای داشتن و انگار روشون زیاد کار نشده.البته نظر شخصیمه :دی
---
3بار ME 1 رو تموم کردم هر 3بار Wrex مرده.اصلا میشه زنده نگهش داشت؟هر سه بارم این اشلی میکشتش.

این Female ها(انسان) توی ME به نظر من 2نوع هستن.بعضی ها مثل Miranda که ریخت و قیافشون خوبه و خوب روشون کار شده.بعضیا هم مثل خواهر میراندا (اگه اشتباه نکنم Oriana) که ریخت و قیافه ساده ای داشتن و انگار روشون زیاد کار نشده.البته نظر شخصیمه :دی
---
3بار ME 1 رو تموم کردم هر 3بار Wrex مرده.اصلا میشه زنده نگهش داشت؟هر سه بارم این اشلی میکشتش.
آره.اگه باش حرف می زدی یه ماموریت بهت میداد که مربوط به سپر خانوادگیشون بود:d.
اگه این کار رو انجام میدادی اونجا منصرف میشه که بهت شلیک کنه.
-----
اگه سیوتو تو 2 import می کردی Wrex رو باز میتونستی ببینی که در واقع boss شهرشون شده بود.:d
به احتمال خیلی زیاد تمام شخصیت های 1 دوباره تو 3 برمیگردند.خود bioware هم تایید کردo.مثل wrex و اشلی و عزیز دلم LiaraTsoni:d

اِ.مگه Kroganها Female هم دارن؟:d اگه داشتن که خواستگار اون Asari ـِ توی ME2 میرفت با یه Female Krogan ازدواج میکرد.:d
آره بابا Female دارن ولی به خاطر Genophage (یه سلاح بیولوژیکی که باعث شد تولید مثل توی Krogan ها محدود بشه) دیگه همه زن ها نمیتونن بچه دار بشن و تعداد Krogan های زن که بتونن بچه دار بشن خیلی کمه :دی برای همین این زن ها یه Clan برای خودشون درست کردن و رییسشون هم یه Krogan مونث هست که ندیدیمش ولی توی ME2 در موردش صحبت میشه :دی

من حتی بدم نمیاد بچه های اینا رو هم ببینم ! :دی مثلآ بچه Krogan یا بچه Turian !!!

آره بابا Female دارن ولی به خاطر Genophage (یه سلاح بیولوژیکی که باعث شد تولید مثل توی Krogan ها محدود بشه) دیگه همه زن ها نمیتونن بچه دار بشن و تعداد Krogan های زن که بتونن بچه دار بشن خیلی کمه :دی برای همین این زن ها یه Clan برای خودشون درست کردن و رییسشون هم یه Krogan مونث هست که ندیدیمش ولی توی ME2 در موردش صحبت میشه :دی
آره.تازه یادم اومد اونجا که واسه Loyal کردن Grunt میریم با اون Chief Leader ـِ حرف میزنیم میگه این قضیه رو :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or