عنوان Mass Effect 3 همزمان بر روی PS3 , X360 , PC منتشر می شود !

FrankinG

... Cortana
کاربر فعال
به نام خدا

masseffect31126-610.jpg

فرنچایز Mass Effect ساخته کمپانی Bioware روند آهسته ای را در انتشار طی کرد تا بر روی 3 پلتفرم عرضه شود . شماره اول از این فرنچایز فقط برای پلتفرم های X360 , PC توسط ناشر بازی مایکروسافت عرضه شد اما زمانی که Bioware توسط کمپانی بزرگ Electronic Arts خریده شد آنجا بود که درهای راهِ انتشار بازی به روی کنسول PS3 باز شده و در ماه ژانویه امسال Mass Effect 2 برای این کنسول عرضه شد . سرانجام شماره سوم از این بازی بدون تاخیر و همزمان برای هر 3 پلتفرم PS3 , X360 , PC عرضه می شود !!​

هنوز تاریخ دقیقی از انتشار Mass Efect 3 در دسترس نیست اما گمان میرود زمانی در تعطیلات سال 2011 میلادی باشد ... پس از همین حالا خودتان را آماده کنید تا با Captain Shepard به سوی نجات زمین بروید ! به سوی Big Ben عظیم !!​

آخرین ویرایش:
فروش شماره 2 روی Ps3 مثل اینکه اصلا جالب نبود ...
ماکروسافت یک چیزی به EA می داد این بازی انحصاری خودش حفظ می کرد کفه ترازو بهتر می شد ...

• Like
Reactions: u.s.a
.

بعد از انتشار mass effect 2 برای PS3 معلوم بود که بازی سوم برای هر سه پلتفرم همزمان عرضه می شه!!/:)
ولی خب فکر کنم باید توی این بازی دشمنان عظیم تری رو شکست بدیم و احتمالا غول های بزرگتر.;)
213400-mass-effect-3_original.jpg

• Like
این دیگه چیه. یعنی کسی هم هست فک کرده باشه با فاصله زمانی برای پلتفرم خاصی عرضه بشه؟
:biggrin1:.

بازیایی بودن با تاخیر روی پلتفرم دیگه بیان زمانی که واسه مثلا "2 تا پلتفرم" تایید شدن ...

مثلا AC آخریبا تاخیر اومد روی PC و اینا :d

• Like
هزار بار گفته شده تفکرات خودتون رو داخل متن خبر نکنید یا نه؟!

الان این جمله یعنی چی؟
اما از همین حالا خودتان را آماده کنید تا با Captain Shepard به سوی نجات زمین بشتابید ! به سوی Big Bang عظیم !!
اصلا شما معنی Big Bang رو میدونید که میارید تو متن خبر و این جمله؟ لطفا در مورد چیزی کمی اطلاع کسب کنید بعد به زبون بیارید. نه بیشتر به خاطر اینکه داخل متن خبر چیزی اضافه شده بلکه به این خاطر که کمبود اطلاعات خودتون رو میرسونه.

در ضمن در متن خبر گفته شده که احتمال میره در تعطیلات 2011 باشه اما زمان دقیقش نامعلوم هست.

متن خبر ویرایش شد.

• Like
Reactions: slipkboy
هزار بار گفته شده تفکرات خودتون رو داخل متن خبر نکنید یا نه؟!

الان این جمله یعنی چی؟

نقل قول:
اما از همین حالا خودتان را آماده کنید تا با Captain Shepard به سوی نجات زمین بشتابید ! به سوی Big Ben عظیم !!
اصلا شما معنی Big Bang رو میدونید که میارید تو متن خبر و این جمله؟ لطفا در مورد چیزی کمی اطلاع کسب کنید بعد به زبون بیارید. نه بیشتر به خاطر اینکه داخل متن خبر چیزی اضافه شده بلکه به این خاطر که کمبود اطلاعات خودتون رو میرسونه.

در ضمن در متن خبر گفته شده که احتمال میره در تعطیلات 2011 باشه اما زمان دقیقش نامعلوم هست.

در مورد تاریخ از همگی عذر میخوام اصلا 2011 Holiday به چشمم نخورد و ممنون که گفتی فردین .

اما در مورد اضافات :

ببین شما میری تو فلان منبع ، فلان خبر رو میخونی | یکسری از حرف ها حرفِ خود خبرِ (یعنی اون موردی که بخش اصلیِ) یکسری هم حرف ها و گفته های نویسندس که برپایه اطلاعات و نمایش های خود بازی مینویسه .

مورد دوم که حذف کردی دقیقا همین مسئله رو میگه و نه بر پایه حرف های بیخود بلکه طبق دیده ها و دانسته های شخص من از بازیِ و گفتنش تو متن شکلی نداره ...

توی تریلر بازی سربازی رو نشون میده که داخل Big Ben ـه ( Big Ben رو همون ساعت بزرگ واقع در لندن انگلستانِ که توی تریلر یک سرباز رو اونجا میبینیم ) نمیدونم چرا نوشتم Big Bang (با اسم اون سریال قاطی کردم)!!

پس با تغییر این کلمه اشتباه من این اجازه رو دارم که اضافه کنم اون خط رو با توجه به توضیحات بالایی که دادم چون نویسنده خبرمیتونه تو توضیح کوتاهی حرف از بازی با توجه به دیده هاش بزنه ... بازم مرسی که گفتی فردین .

اما ... اشتباه شدن دو کلمه مبنای کمبود اطلاعات نیست فردین ...

آخرین ویرایش:
فقط خدا کنه یک مقدار این حرف زدن ها رو کمتر کنن توی شماره یک اینقده حرف زدند تا بازی رو پاک کردم
معمولا در بازیهای نقش افرینی همین حرف زدنهاست که بخشی از کرکتر شما رو میسازه. نمیدونم چرا ایراد میگیرید به این بخش.

دیگه همین مونده دیالوگ هارم بردارند تا دوستان هنگام بازی کردن خاطرات شیرینشون با مارکوس فینیکس زنده بشه ! :d

من جدا میترسم شماره ی سوم رو اصلا نشه یه RPG حساب کرد.

توی بازیهایی که انجام دادم , سری Mass Effect رسمآ بیشترین پتانسیل رو برای دنباله داره ! BioWare دنیایی ساخته که میشه تا 10 شماره هم ادامه ـش داد بدون اینکه داستان کم بیاره. فقط کافیه فکر کنین توی ME3 سیاره Asari ها , Salarian ها یا Turian ها رو ببینیم. کره زمین که به کنار ! نبرد هوایی توی بازی داشته باشیم و با جنگنده های باحال Turian ها بازی کنیم :دی کلی چیز هم از دو قسمت قبلی میشه وارد قسمت جدید کرد. از ارتش Rachni ها که بازیکن میتونه توی قسمت اول ملکه ـشون رو نجات بده و باهاشون متحد بشه تا ارتش Geth های صلح جو !!! با نژادهای جالبی مثل Hanar بیشتر آشنا بشیم و از همه مهمتر بفهمیم که پشت ماسک Quarian ها چی هست :دی همه اینا به جز داستان اصلی تریلوژی ME هست که هنوز چیز زیادی در مورد Reaper ها نمیدونیم !
خدا رو شکر BioWare در زمینه شخصیت پردازی هم استثنایی عمل میکنه و به شخصه به جز دو سه تا از شخصیتهای ME2 , بقیه رو میتونم راحت توی Top 20 شخصیت های این نسل جا بدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or