عنوان Condemned 2: Bloodshot تاخیر خورد!

Good Boy

کاربر سایت
24lkck2.jpg

عنوان Condemned 2: Bloodshot تاخیر خورد!
...............​
خبر بد برای طرفداران بازی های survival horror : برای بازی کردن Condemned 2: Bloodshot باید کمی بیشتر صبر کنید , در واقع SEGA که عرضه این بازی را دو هفته به تاخیر انداخته بود , باز هم این تاریخ را عوض خواهد کرد.
..............
شما برای دیدن Ethan Thomas و کنترل آن باید تا April 4 صبر کنید.
..............

14dhoo4.jpg

vzzbpu.jpg

منبع:http://www.playfrance.com/news-ps3-condemned-2-bloodshot-reporte-282685.html

...............
K1

آخرین ویرایش:
تأخير خوردن بازی يجورايی مشکوک به نظر میرسه و در حدی میشه گفت شايعه بوده تا الان
چون امروز سايت ps3fan بازيهايی که قراره تا چند روزه ديگه ريليز بشرو نام برده که يکيش condemned 2 بوده.
در ضمن هنوز تو سايت gamespot و امثال اون هم تاريخ بازی تغييری نکرده
http://www.ps3fanboy.com/2008/03/09/worldwide-ps3-releases-for-the-week-of-march-9th/
صبحم نمیدونم تو فرم gamespot بودم يا neogaf که اونجا میگفتن بازی تو us همون 11 march ريليز میشه و تأخيری در کار نيست.

اون از dark sector که تاخیر خورد اینم از این ما توی عید باید اینجوری بشیم:yawn::yawn::yawn::yawn::yawn::yawn::yawn::yawn::yawn::yawn:
خداکنه دیگه rainbow sv2 دیگه تاخیر نخوره که دیگه نمی دونم چیکار کنیم

تو فرم gamespot بودم يا neogaf که اونجا میگفتن بازی تو us همون 11 march ريليز میشه و تأخيری در کار نيست.
تو GameSpot که هنوز 11 March تبلیغات هم برای عرضه بازی در گوشه و کناراش پیدا میشود !
به هر حال تا فردا مشخص میشه !!!!!!!
البته من چند روز پیش تو GameOne دیدم که تاریخ ریلیز رو 14مارچ اعلام کرده بود، فعلا باید صبر کرد .
پ.ن: من این GameOne رو کلا خیلی بیشتر از سایتهای معروف خبرگذاری قبول دارم، بهم خیلی ثابت شده که اخبارش دقیق و همیشه جلوتر از جاهای دیگست .

البته من چند روز پیش تو GameOne دیدم که تاریخ ریلیز رو 14مارچ اعلام کرده بود، فعلا باید صبر کرد .
پ.ن: من این GameOne رو کلا خیلی بیشتر از سایتهای معروف خبرگذاری قبول دارم، بهم خیلی ثابت شده که اخبارش دقیق و همیشه جلوتر از جاهای دیگست .
بازی تو gamespot به 28march تأخير خورد.

segaناشر ضعيفي هست اون از تبليغات ضعيف بازي اينم از عرضه احتمالا مشكل تكسير هستش و اگرنه تو دورز مونده به عرضه تصميم به تاخير عرضه بازي نميگيرند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or