عنوان جدید Remedy؟

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
wdjccjq7kiwzkb1l1nnc.jpg

بنابر اطلاعات یافت شده در پروفایل های Linked In دو تن از اعضای استودیو Remedy، آقایان Kyle Rowley و Mikko Rautalahti این استودیو در حال کار بر روی عنوان جدیدی است که از زمان شروع آن " 9 ماه " گذشته است.

اطلاعات پروفایل آقای Rowley وی را به عنوان طراح ارشد این پروژه از August 2015 تا کنون ( 9 ماه ) و از طرف دیگر، اطلاعات درج شده در پروفایل آقای Rautalahti وی را در سمت سرپرستی بخش روایت داستانی از February 2016 تا کنون ( 3 ماه ) معرفی می‌کند.

Quantum Break جدید ترین عنوان این استودیو می‌باشد که چندی پیش منتشر شد و شامل تعدادی Easter Egg بود که نشان از ساخت ادامه دیگر عنوان این استودیو یعنی Alan Wake می‌داد.

‌منبع

خداروشکر کنسول ps4 انحصاری زیاد داره و به بازی های متوسط رمدی نیازی نداره:))
آخه چطوری حاضر شدی به بازی هایRemedy بگی متوسط درسته بازی آخرRemedy از نظر متا کم گرفت ولی من که یه دو ساعت بازیش کردم باز هم نمیشه گفت یه بازی متوسط بهش بازی های قبلیRemedy هم که دیگه نیاز به معرفی ندارند

آخه چطوری حاضر شدی به بازی هایRemedy بگی متوسط درسته بازی آخرRemedy از نظر متا کم گرفت ولی من که یه دو ساعت بازیش کردم باز هم نمیشه گفت یه بازی متوسط بهش بازی های قبلیRemedy هم که دیگه نیاز به معرفی ندارند
همین متوسط هم براش زیاده.من دو ساعت هم نتونستم بازیش کنم از بس باگ داشت و فریز میکرد

برای من که فریز نکرد باگ داشت ولی نه این که نشه بازی کرد ولی من بیشتر بازیهای Remedy رو بخاطر داستانش بازی میکنم لذت بازیهای Remedy مثل وقتی هست که دارم کتاب می خوانم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or