عنوان جدید Remedy؟

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
wdjccjq7kiwzkb1l1nnc.jpg

بنابر اطلاعات یافت شده در پروفایل های Linked In دو تن از اعضای استودیو Remedy، آقایان Kyle Rowley و Mikko Rautalahti این استودیو در حال کار بر روی عنوان جدیدی است که از زمان شروع آن " 9 ماه " گذشته است.

اطلاعات پروفایل آقای Rowley وی را به عنوان طراح ارشد این پروژه از August 2015 تا کنون ( 9 ماه ) و از طرف دیگر، اطلاعات درج شده در پروفایل آقای Rautalahti وی را در سمت سرپرستی بخش روایت داستانی از February 2016 تا کنون ( 3 ماه ) معرفی می‌کند.

Quantum Break جدید ترین عنوان این استودیو می‌باشد که چندی پیش منتشر شد و شامل تعدادی Easter Egg بود که نشان از ساخت ادامه دیگر عنوان این استودیو یعنی Alan Wake می‌داد.

‌منبع

از همون اول میرفتن سراغ alan wake بهتر بود!
QB کلا قدم رو به جلویی واسشون نبود ولی از نظر فروش داره خوب عمل میکنه که با این همه تبلیغات مایکرو و استفاده از بازیگران معروف بایدم خوب بفروشه.

به احتمال 90% عنوانی مولتی پلتفرم خواهد بود :D
به احتمال 90 درصد پولتی پلتفرم نخواهد بود . چون مایکرو همکاری خوبی با رمدی داره و این استدیو بازی هاش رو هم رو ویندوز و هم ایکس باکس وان منتشر میکنه و کوانتم بریک هم داره خوب میفروشه و احتمالش خیلی زیاده که آلن ویک 2 هم در انحصار مایکرو باشه ولی خب با این خبر های عجیب و غریب صنعت گیم در ماه های جدید به هر حال نمیشه هیچ چیزی رو صد در صد گفت ........ !!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: sadegh93 and g4m3r
حدالقل دوبرابر اون نه ماه رو پروژه جدید کار میکنن:D
بنظرتون پروژه جدیدشون چی میتونه باش؟؟؟؟:D
بنظرم حالا دیگه وقتش رسیده چشممون به جمال alan فول اچ دی باز بشه:x:x

• Like
Reactions: Romell and sadegh93
دعا میکنم alan wake جدید باشه فقط برای ps4 هم بیاد.
منم نسل کنونی پلی استیشن 4 دارم و خیلی دوست دارم بیاد ولی فکر نکنم این اتفاق بیفته و به احتمال زیاد باز هم برای ایکس باکس وان و پی سی منتشر میشه .......

منم نسل کنونی پلی استیشن 4 دارم و خیلی دوست دارم بیاد ولی فکر نکنم این اتفاق بیفته و به احتمال زیاد باز هم برای ایکس باکس وان و پی سی منتشر میشه .......
من هم به نظرم بدون هیچ شکی بازی بعدی Remedy برای PS4 نمیاد.
البته آرزو بر جوانان عیب نیست:))

امیدوارم هر چی هست تا سال 2020 عرضه بشه :D
2020 زمان زیادی نیست آخه شما فن های XBOX ONE چطوری می خواهید تا 2020 صبر کنید:O. ما سونی فن ها همین چند روز تا انتشار uncharted 4 داریم از انتظار زیاد کم کم دعوت حق را لبیک میگیم

• Like
Reactions: Dash_javad

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or