عنوان جدید Cliffy B و Epic !

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
115706-cliffy.jpg

درود .

Epic Games در حال حاضر مشغول ساخت 2 پروژه است .

BulletStorm ساخته استدیو People Can Fly برای Xbox 360, PS3 و PC . و دیگری Gears of War 3 به صورت انحصاری برای 360 که 2 پروژه Epic را تشکیل می دهند .

اما به نقل از کلیفی بلیزینسکی ( سازنده سری Gears of War ) در آخرین شماره مجله EGM ، این استدیو در حال کار بر روی پروژه جدیدی است .

کلیفی بلیزینسکی خبر از یک IP جدید داده است که در Game Developers Conference ( که در تاریخ 28 February تا 4 March برگزار خواهد شد ) رونمایی و معرفی خواهد شد .

هنوز تیم اصلی برای ساخت این بازی فاش نشده است . اما گفته می شود Eric Holmes - طراح ارشد Epic - یکی از سازندگان اصلی بازی خواهد بود . همچنین گفته شده است این بازی کاملا ایده جدید و اورجینالی از کلیفی بلیزینسکی خواهد داشت !

کمی صبر کنید و مشخص می شود عنوان جدید سازندگان GeOW چه خواهد بود !

آخرین ویرایش:
در ضمن اینکه بالفرض گفته باشه کاور گیری بازی شبیه به Gears هست دلیلی نمیشه که تقلید کرده باشه و اینکه بگیم از گیرز الهام گرفته
رضاجان توی سایت gt سال پیش که u2 رو نقد کرده بود به این نکته اشاره کرده بود که u2 یه الهام گیری درست و به جا از geow هست.توی اون نقد هم اختصاصا از کاورگیریش گفته بود.

رضاجان توی سایت gt سال پیش که u2 رو نقد کرده بود به این نکته اشاره کرده بود که u2 یه الهام گیری درست و به جا از geow هست.توی اون نقد هم اختصاصا از کاورگیریش گفته بود.
یعنی چه ؟! U2 دقیقاً سیستم Coveringـی رو که توی Drakes fortune و Project Naughty Dog دیدیم کامل کرد، اگر قرار بود حرفی در این مورد زده بشه باید در مورد نسخه اول میبود نه دوم. (که صد البته الهام گیری کاور گیری نسخه اول از گیرز یک حرف بی پایه س)
لینک نقد رو هم لطف کنید بدید ما هم بخونیم. :d

چیزی در مورد Project Naughty Dog شنیدی ؟
jASonRubindog_1147156415.jpg

لینک نقد ؟! در ضمن اینکه بالفرض گفته باشه کاور گیری بازی شبیه به Gears هست دلیلی نمیشه که تقلید کرده باشه و اینکه بگیم از گیرز الهام گرفته.
خیر شما فقط شنیدی
عادت ندارم با سوپر فن ها بحث کنم اون فن های سونی ولی لینک نقد جفت انچارتد هارو میذارم تا ...
Uncharted
Uncharted 2
ببین بیخیال شو ;)

خیر شما فقط شنیدی
عادت ندارم با سوپر فن ها بحث کنم اون فن های سونی ولی لینک نقد جفت انچارتد هارو میذارم تا ...
Uncharted
Uncharted 2
ببین بیخیال شو ;)
اگر شنیده بودی نمیگفتی کاور گیری آنچارتد بخاطر وجود GeOW بوده! ناتی داگ توی E3 06 قبل از رونمایی گیرز نمایشی رو به پروژه بعدی خودش اختصاص داد (همون PND) که ازقضا کاورگیری هم درون اون بود یعنی قبل از Announce گیرز آو وار، حالا چجور کپی کرده یا الهام گرفته خدا داند.
عاقلان میتونند با در نظر گرفتن جواب من به پست شما و جواب شما به پست Bayonetta سوپر فن بودن رو تشیخیص بدن.
در ضمن کجای این نقد ها شاراه میکنه که کاور گیری بازی از روی گیرز کپی کرده ؟!

بیخیال خوش باشید. ;)

اگر شنیده بودی نمیگفتی کاور گیری آنچارتد بخاطر وجود GeOW بوده! ناتی داگ توی E3 06 قبل از رونمایی گیرز نمایشی رو به پروژه بعدی خودش اختصاص داد (همون PND) که ازقضا کاورگیری هم درون اون بود یعنی قبل از Announce گیرز آو وار، حالا چجور کپی کرده یا الهام گرفته خدا داند.
عاقلان میتونند با در نظر گرفتن جواب من به پست شما و جواب شما به پست Bayonetta سوپر فن بودن رو تشیخیص بدن.
در ضمن کجای این نقد ها شاراه میکنه که کاور گیری بازی از روی گیرز کپی کرده ؟!

بیخیال خوش باشید. ;)

شما پس بهتره یکم بیشتر تحقیق کنید . این بازی سال 2005 در E3 معرفی شد و از اولین تریلر و این ازش پخش شد و دوباره ویدئو از گیم پلی بازی footage و این و این در TGS 2005 به صورت exclusive در GAMESPOT نشون داده شد . و در نهایت e3 2006 هم که کلیفی دوباره نمایش کامل بازی را نوشن داد که بازی کم کم اماده عرضه بود !

حالا چطور شده انچارتد قبل از gears نمایش داشته خدا دادند ؟!

• Like
Reactions: MehradCreed
شما پس بهتره یکم بیشتر تحقیق کنید . این بازی سال 2005 در E3 معرفی شد و از اولین تریلر و این ازش پخش شد و دوباره ویدئو از گیم پلی بازی footage و این و این در TGS 2005 به صورت exclusive در GAMESPOT نشون داده شد . و در نهایت e3 2006 هم که کلیفی دوباره نمایش کامل بازی را نوشن داد که بازی کم کم اماده عرضه بود !

حالا چطور شده انچارتد قبل از gears نمایش داشته خدا دادند ؟!
منظورم رونمایی مشخص از گیم پلی و سیستم کاورینگ بازی بود تو اون لینک هایی که دادی چیزی مشخص نیست.

منظورم رونمایی مشخص از گیم پلی و سیستم کاورینگ بازی بود تو اون لینک هایی که دادی چیزی مشخص نیست.

اصلآ سیستم کاور گیری رو برای اولین بار ناتی داگ بوجود اورد و اولین عنوانی که از این سیستم بهره گیری کرد انچارتد بود... حرف شما درست... ;)

دوستان با ابشون بحث نکنید... به نفعتون هست ! :)

پ.ن: Kill Switch هم که اصلآ هیچی نبوده !

اصلآ سیستم کاور گیری رو برای اولین بار ناتی داگ بوجود اورد و اولین عنوانی که از این سیستم بهره گیری کرد انچارتد بود... حرف شما درست... ;)

دوستان با ابشون بحث نکنید... به نفعتون هست ! :)

پ.ن: Kill Switch هم که اصلآ هیچی نبوده !
ایشون مثل ِ فن های 360 کاورگیری رو متعلق به Uncharted نمیدونن . در حالی که حرفشم درست و با منطق هستش . چجوری یه بازی میتونه در عرض چند روز ( یا حتی ساعت ) از بازی قبلی تقلید کنه ؟
ND حتما گفته : حسن حسن این بازی جدیده رو ببین ! سریع برو یه تیکه کاورگیری هم بذار تو ماله خودمون ! " .

گیرز بود که کاور گیری رو مد کرد وگرنه بله kill switch خالق کاور گیریه ولی چرا نسل قبل بعد از ریلیز Kill switch هیچ بازی از کاور گیری استفاده نکرد؟
:-o
Kill Switch خالق کاورگیری!!!؟نزنین تورو به خدا از این حرفا.
بازیهای زیادی بودن قبل از KS که قابلیت کاورگیری داشتن!!

در واقع اگه بخوایم خوب به قضیه نگاه کنیم ، برای نخستین بار عنوان Spec Ops : The Line کاور گیری رو اختراع (!) کرده !!!
تو رو خدا بیخیال شین ، حالا ما یه غلطی کردیم ؛ اصلا" من کاور گیری رو باب کردم !!! چه فرقی میکنه آخه ، مهم استفاده ازین قابلیته .
... وگرنه آلفا پروتکل هم کاور گیری داره !
ضمنا" میتونین بگین دوربین از کمر به بالا (!) رو چه بازی ای ابداع کرد ؟ این از کاور گیری هم مهم تره ! خیلی .

من نمیدونم چه اسراریه دارید رو حرف خودتون پا فشاری میکنید من بهت ویدئو tgs 2005 را دادم که ظاهرا باز نخواستی ببینی ؟!

اینم شات هایی که خودم گرفتم :

1-6.jpg

3-2.jpg

یعنی این سه تا ویدئو 3 دقیقه بیشتر داره بازی را انجام میده و مکانیزم سنگر گیری را نشون میده .
تمام این حرفها یعنی 1 سال قبل از اولین نمایش uncharted بازی گیرز سیتم سنگر گیری را به صورت کامل نشون داده حالا شما و چند نفر دیگه سعی کنید بگید انچارتد قبلا از گیرز نشونش داده !

ضمنا" میتونین بگین دوربین از کمر به بالا (!) رو چه بازی ای ابداع کرد ؟ این از کاور گیری هم مهم تره ! خیلی .
یه حسی بهم میگه The Shield این طوری بود ! هم کاور گیری داشت و هم دوربین از کمر به بالا ! چرا اصلا راه دور بریم ؟ RE4 نداشت ؟

تيراندازي در حين كاورذ گيري ابداع كيل سوييچ بود !
من حتي قبل از اونم يادم ني بازي كاور گيري داشته باشه !!!
اگر داشته بگيد ما هم بدونيم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or