شایعه عنوان جدیدی از بازی Siren برای PS4 در راه است!

hmd2009

کاربر سایت
021008125433_siren-blood-curse.jpg

درود

وبسایت سونی رومانی به مناسبت لانچ کنسول PS4 در 29 ژانویه در رومانی یک لیست از بازی هایی که قرار است برای این کنسول عرضه شوند را آماده کرده است و جالب اینجاست که نام یک عنوان جدید از بازی ترسناک Siren نیز در این لیست به چشم میخورد.

بازی Siren یک از بازی زیبا در سبک Survival- Horror است که اولین شماره ی آن با عنوان Forbidden Siren برای کنسول PS2 عرضه شد و آخرین شماره ی آن با نام Siren: Blood Curse به سال 2008 باز میگردد و برای کنسول PS3 ریلیز شد! اما به نظر میرسد این بازی نیز جزو آن دسته از بازیهاییست که با آمدن نسل جدید دوباره بیدار میشوند. علاوه بر آن استدیو تفریحات کامپیوتری سونی در حال حاضر بر روی بیش از 30 عنوان از قبیل nFAMOUS: Second Son, The Order: 1886, Siren, Helldivers, Shadow of the Beast, و Everybody’s Gone to The Rapture. کار میکند بیست عنوان از این عناوین در اولین سال عرضه در دسترس خواهند بود و 12 مورد دیگر جزو سری های موجود نیستند.

آخرین ویرایش:
نسخه PS3 که مالی نبود :دی ولی PS2 ـش خیلی ترسناک بود اون آهنگ منوی اولش که میومد من اینجوری بودم: :|
یه بار پریدم از ترس کنسول رو خاموش کردم :)) :دی
اولین بار سر بازی Evil Dead تو PS1 از ترس کنسول رو خاموش کردم ! دفعه سوم نداشته تا الان :دی
اتفاقا نشخه PS3 هم ترسناک بود.اصولا برای لذت بردن از بازی ترسناک، مثل فیلم ترسناک باید شرایطش رو آماده کرد،یعنی اتاق(ترجیحا خونه خالی) تاریک،سینمای خانگی(هدست هم جواب میده).
فیلم کمدی نیست که گله ای آدم بشینه ببینه.:d
من سر نسخه 2008 واقعا میترسیدم،ترسشم از این ترسهای منزجر کننده بود.البته تو همین شرایط بالا بازی کردمش.بدترین جاهاش هم این بود که وقتی قائم میشدی،از دید اون جن،آکوما یا هرچی نشون میداد که داره دنبالت میگرده من سکته میزدم.:-s:-ss

آخرین ویرایش:
چطور حمید جان ؟ خبر های خوبی ازش اومده ؟ به هر حال شما اخبارش رو دنبال میکنی اطلاع داری

خوبم مرسی شما چطوری؟ نه تنها خبر مربوط به همون بود که تو پروفایل طراح لباس به رزیدنت اویل 7 اشاره کرده بود که بلافاصله بعد از عرضه رزیدنت اویل 6 ساخت رزیدنت اویل 7 شروع شده این یعنی بزودی خبر های بیشتری در مورد بازی میاد از دسامبر 2012 روش کار میکردن الان نزدیک 1 سال میشه یک ماه دیگه حدودا! باید یه اطلاعاتی در موردش بیاد یه حرفاییم زدن که این شماره ترسناکتر هست و اینا باید منتظر موند و دید امسال رقیب های سرسختی داره اگر بیاد که بعید میدونم The Evil Within یکی بازی های هست که ادعا میکنه سبک Survival -Horror رو احیا کرده از اون طرف این بازی سایرن یک بازی Human هم تو E3 2011 اگه اشتباه نگرده باشم معرفی شد که سال 2015 البته میاد اگر زودتر نیاد (اگه FPS) نباشه! خلاصه جمعشون جمع ه امسال :d

آخرین ویرایش:
نسخه ps3 رو خریده بودم و تا یه جاهایی رفتم.هیچ حسی بهم نمیداد.حالت اپیزودی داشت و همین از ترسش کم کرده بود.بماند که خود بازی هم حس ترس القا نمیکرد.
کاش به جای سایرن جدید ، fatal frame جدید میساختن.چون اگه یک بازی باشه که من رو در حد مرگ ترسونده باشه ، همین fatal frame هست

نسخه ps3 رو خریده بودم و تا یه جاهایی رفتم.هیچ حسی بهم نمیداد.حالت اپیزودی داشت و همین از ترسش کم کرده بود.بماند که خود بازی هم حس ترس القا نمیکرد.
کاش به جای سایرن جدید ، fatal frame جدید میساختن.چون اگه یک بازی باشه که من رو در حد مرگ ترسونده باشه ، همین fatal frame هست

اون سبک بازیها که دیگه هیچ اسلحه ای نداری به قول استاد میکامی دیگه Survival - Horror نیست فقط Horror هست مثل آمنژیا! یک دوربین فقط داری اگه اشتباه نکنم نه؟ ضمنا من حتی منوی بازی سایرن رو هم ندیدم فقط تعریفشو زیا دشنیدم که ترسناکه کلا ژاپنی ها تو ترسوندن نظیر ندارن! فیلم Sweet Home رو دیدی؟ که رزیدنت اویل از رو اون الهام گرفته شده!

اون سبک بازیها که دیگه هیچ اسلحه ای نداری به قول استاد میکامی دیگه Survival - Horror نیست فقط Horror هست مثل آمنژیا! یک دوربین فقط داری اگه اشتباه نکنم نه؟ ضمنا من حتی منوی بازی سایرن رو هم ندیدم فقط تعریفشو زیا دشنیدم که ترسناکه کلا ژاپنی ها تو ترسوندن نظیر ندارن! فیلم Sweet Home رو دیدی؟ که رزیدنت اویل از رو اون الهام گرفته شده!
fatal frame با امنژیا فرق میکنه.همون دوربیت در فیتال فرم اسلحه محسوب میشه.حالا به جای گلوله ، نور میزنه و یه جورایی به ارواح و جن ها دمیج میده.
کلا نظر من اینه که اگه چیزی قراره ادم رو واقعا بترسونه ، هیچ وفت نمیتونه زامبی و این چیزا باشه . حتما باید ماوراطبیعه (مثل روح و جن) باشه.
توصیه میکنم یه ps2 گیر بیاری و fatal frame 2 رو بازی کنی.البته کسی که اولین بار این بازی رو بهم معرفی کرد بهم گفت که بازی نکن چون بهت فشار میاد.ولی من به تو میگم بازی کن:d
اون فیلم رو هم ندیدم.اگه زامبی بازی هست که خوشم نمیاد ولی اگه روح و جن هست حتما میبینم:d
واسه اینکه اسپم نشه:
دم سونی گرم.امیدوارم سایرن بتونه خوب فروش کنه:-s:d

fatal frame با امنژیا فرق میکنه.همون دوربیت در فیتال فرم اسلحه محسوب میشه.حالا به جای گلوله ، نور میزنه و یه جورایی به ارواح و جن ها دمیج میده.
کلا نظر من اینه که اگه چیزی قراره ادم رو واقعا بترسونه ، هیچ وفت نمیتونه زامبی و این چیزا باشه . حتما باید ماوراطبیعه (مثل روح و جن) باشه.
توصیه میکنم یه ps2 گیر بیاری و fatal frame 2 رو بازی کنی.البته کسی که اولین بار این بازی رو بهم معرفی کرد بهم گفت که بازی نکن چون بهت فشار میاد.ولی من به تو میگم بازی کن:d
اون فیلم رو هم ندیدم.اگه زامبی بازی هست که خوشم نمیاد ولی اگه روح و جن هست حتما میبینم:d
واسه اینکه اسپم نشه:
دم سونی گرم.امیدوارم سایرن بتونه خوب فروش کنه:-s:d

بازم به نظر من با دوربین حال نمیده بجنگی! من یک بازی میخوام حالا مه مثل رزیدنت اویل 6 همه نوع سلاح و مهمات رو داشته باشه در حد تیم ملی اما اسلحه توش باشه! PS2 نیازی نیست داشته باشم شبیه سازشو دارم و خوشبختانه بازی fatal frame رو هم ایمیجشو دارم. یکبار یکم بازی کردم ولی خوشم نیومد اصلا نترسیدم.

رزیدنت اویل 7 میاد و انقلابی به پا میکنه حالا ببینید!

اویل یجورایی ترسش کمتره شاید ترسناک تریناش همون دوتا نسخه گیم کیوب باشن که ریمیک شدن
البته این نظر شخصی منه
من تو این سبک بازی های رو دوس دارم که ادم رو محدود میکنن به یه کار خاص
مثلا تو fatal frame کل سلاحت یه دوربین بود یا تو alone in the dark اخری آتش سلاحت بود
یا همین outlast و ...

اویل یجورایی ترسش کمتره شاید ترسناک تریناش همون دوتا نسخه گیم کیوب باشن که ریمیک شدن
البته این نظر شخصی منه
من تو این سبک بازی های رو دوس دارم که ادم رو محدود میکنن به یه کار خاص
مثلا تو fatal frame کل سلاحت یه دوربین بود یا تو alone in the dark اخری آتش سلاحت بود
یا همین outlast و ...

AITD که معرکه بود!

بروبچ همگی جمع کنید برید خونه هاتون. :d

سازنده ها همیشه عادت دارن تکذیب کنن چیزهایی رو که می خوان در حد راز بمونه مهم اینه که کسی باور نمی کنه

زمانی یادمه از سونی و ماکرو در مورد معرفی نسل جدید کنسولهاشون سوال می شد همش تکذیب می کردن و هی می گفتن هنوز کنسولهای این نسلمون (PS3 و X360) پتانسیل بالایی دارن،البته بی راهم نمی گفتن اما دقیقن 4 ماه بعد از تکذیبهایی که هی سونی می کرد آخر تو فبریه 2013 معلوم شد که شایعات حقیقت داشتن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or