شایعه عنوان جدیدی از بازی Siren برای PS4 در راه است!

hmd2009

کاربر سایت
021008125433_siren-blood-curse.jpg

درود

وبسایت سونی رومانی به مناسبت لانچ کنسول PS4 در 29 ژانویه در رومانی یک لیست از بازی هایی که قرار است برای این کنسول عرضه شوند را آماده کرده است و جالب اینجاست که نام یک عنوان جدید از بازی ترسناک Siren نیز در این لیست به چشم میخورد.

بازی Siren یک از بازی زیبا در سبک Survival- Horror است که اولین شماره ی آن با عنوان Forbidden Siren برای کنسول PS2 عرضه شد و آخرین شماره ی آن با نام Siren: Blood Curse به سال 2008 باز میگردد و برای کنسول PS3 ریلیز شد! اما به نظر میرسد این بازی نیز جزو آن دسته از بازیهاییست که با آمدن نسل جدید دوباره بیدار میشوند. علاوه بر آن استدیو تفریحات کامپیوتری سونی در حال حاضر بر روی بیش از 30 عنوان از قبیل nFAMOUS: Second Son, The Order: 1886, Siren, Helldivers, Shadow of the Beast, و Everybody’s Gone to The Rapture. کار میکند بیست عنوان از این عناوین در اولین سال عرضه در دسترس خواهند بود و 12 مورد دیگر جزو سری های موجود نیستند.

آخرین ویرایش:
شمار اولش یجاش گیر کردم هر چی زور زدم رد نشد حیف تمومش نکردم بازی ترسناکو خفنی بود ولی اخر من نفهمیدم چی به چیه:دی

دادشا حسین اصلا اصل بازی و فیلم های ترسناک خالص این هست که نفهمی چی به چیه یا اصلا چی چی شد !‌ {تا بیشتر فکر کنی و درگیر شی و بترسی}

;;)

دادشا حسین اصلا اصل بازی و فیلم های ترسناک خالص این هست که نفهمی چی به چیه یا اصلا چی چی شد !‌ {تا بیشتر فکر کنی و درگیر شی و بترسی}

;;)
بالاخره ادم باید بفهمه چیکار داره میکنه:دی
بردیا جان صحبت هاشون و داستانش یخورده نامفهوم بود البته شاید جلوتر میرفتی میفهمدی چی به چیه ولی من همون جا که بچه ه میشی توی بیمارستان گیر کردم باید دنبال یه کلید میگشتیم فکر کنم هر راهی رو امتحان کردم نشد که نشد:|
کسی تموم کرده بازی رو؟

نسخه PS3 که مالی نبود :دی ولی PS2 ـش خیلی ترسناک بود اون آهنگ منوی اولش که میومد من اینجوری بودم: :|
یه بار پریدم از ترس کنسول رو خاموش کردم :)) :دی
اولین بار سر بازی Evil Dead تو PS1 از ترس کنسول رو خاموش کردم ! دفعه سوم نداشته تا الان :دی

من اون نسخه روی PS2 رو بازی کردم که آخرای کار کنسول اومده بود و گرافیکش وحشتناک بود ...
یعنی تا چند روز کابوس داشتم با اون دموهاش مخصوصاً اون وقتی که دختره لباسش رو جلوی اون پسر عینکی ـه درمی آوُرد ... 8-|

ای ول
کلا یسری بازی های سبک وحشت هستن که یجورایی سبک خاص خودشونو دارن و ادم هیچوقت از بازی کردنشون سیر نمیشه
siren
fatal frame
alone in the dark
silent hill
outlast

نسخه PS3 که مالی نبود :دی ولی PS2 ـش خیلی ترسناک بود اون آهنگ منوی اولش که میومد من اینجوری بودم: :|
یه بار پریدم از ترس کنسول رو خاموش کردم :)) :دی
اولین بار سر بازی Evil Dead تو PS1 از ترس کنسول رو خاموش کردم ! دفعه سوم نداشته تا الان :دی

outlast تا یه مدت دیگه میاد برای ps4.ولی اگه pc داری که حداقل میتونه اجراش کنه بهت توصیه میکنم یه یک ساعتی بازی کنی:d
خیلی دوست دارم ببینم چه اتفاقی می افته برات:d چون چند نفری کلا بعد یکی دو ساعت بازی انصراف دادن از ادامه کار:d تاپیکشم هست تو بخش pc.

outlast تا یه مدت دیگه میاد برای ps4.ولی اگه pc داری که حداقل میتونه اجراش کنه بهت توصیه میکنم یه یک ساعتی بازی کنی:d
خیلی دوست دارم ببینم چه اتفاقی می افته برات:d چون چند نفری کلا بعد یکی دو ساعت بازی انصراف دادن از ادامه کار:d تاپیکشم هست تو بخش pc.

outlast بازی خوبیه اما به نظر من Siren یه چیز دیگست .:d اون کسایی که انصراف دادن احتمالا گروه خونشون به این سبک نمیخوره .:d

چه خبر خوشحال کننده ای
معلومه مثل زمان پی اس 2 شاهد اینجور بازی ها زیاد خواهیم بود
عاشق اینم نصف شب اینجور بازی ها را انجام بدم
29244367688068290512.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or