عنوان بعدی Cliff Bleszinksi انحصاری PC خواهد بود!

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
k-bigpic.jpg

در یکی از پادکست های اخیر,Cliff Bleszinksi اطلاعات اندکی از بازی جدید خود یعنی Silverstreak منتشر کرد.
این بازی شوتر اول شخص(Arena shooter) و انحصاری PC خواهد بود.او همچنین گفت هنوز هم رابطه خوبی با اعضای اپیک دارد.او اظهار داشت اماده بازگشت به دنیای بازی هاست وتاسیس استدیو خود. او به دنبال استفاده از UE4 برای بازی جدید خود است.

همچنین با توجه به صحبت های او درباره Oculus Rift,احتمالا بازی بعدی او از این دستگاه پشتیبانی خواهد کرد و احتمالا بودجه بازی توسط کیک استارتر جمع اوری خواهد شد.

Last edited by a moderator:
Arena shooter؟
پس بازی میشه همون Unreal tournament نسخه Cliff Edition.
بازی هم 100% آنلاینه.در راه خدا که بازی نمیسازن که ملت همه پایرت کنن.
از جهت دیگه این سبک بازیها بیسش رو مولتی هست،آفلاین معنی نمیده.الان دیگه بازیها همه لن آنلاین دارن.

آنلاین بودن یا نبودنش به درک!
من مطمئنم چند ماه بعد کلا pc رو ول میکنه و انحصاری کنسول میشه!
یا مولتی پلتفرم میشه که حتما باعث میشه کیفیت نسخه pc پائیین بیاد(منظورم از لحاظ گرافیکی نیست)...

Sent from my SK17i using Tapatalk 2

از جهت دیگه این سبک بازیها بیسش رو مولتی هست،آفلاین معنی نمیده
البته موافقم منتهی خوب زمانی هم بازی های مختلفی رو هم تجربه کرده بودم که می گند آنلاین حال میده اما می تونستی همون رو به صورت آفلاین با یه سری هوش مصنوعی در سطح خوب تجربه کنی
ساده ترین مثال: Counter Strike Condiction Zero با 90 هوش مصنوعی Hard :d چه خاطراتی بود
این آنلاین بازارها به نظرم یه جورایی تبنلی سازنده های امروزه رو نشون میده. چرا زور بزنند هوش مصنوعی بسازند وقتی می تونند مردم واقعی رو توی بازی به جون هم بندازند؟
کلا عجیب تو کف یه بازی Arena مانند هستم. DOTA 2 رو بازی نکردم اما سری های قبلش هم می شد آفلاین زد با چندتا هوش مصنوعی خوب (اینم یه مثال دیگه)
مسلما آنلاین هست چون غیر از عناوین آنلاین و استراتژی و گاهی هم RPGهای هاردکور کسی عنوان انحصاری واسه PC نمی زنه!!
Like +
Sad but true 8-| مخصوصا اینکه تازگیا همه از صحبت های بلیزارد یاد گرفتند همش می گند PC محفل آنلاین گیمینگ هستش و جامعه قوی داره!

البته موافقم منتهی خوب زمانی هم بازی های مختلفی رو هم تجربه کرده بودم که می گند آنلاین حال میده اما می تونستی همون رو به صورت آفلاین با یه سری هوش مصنوعی در سطح خوب تجربه کنی
ساده ترین مثال: Counter Strike Condiction Zero با 90 هوش مصنوعی Hard :d چه خاطراتی بود
این آنلاین بازارها به نظرم یه جورایی تبنلی سازنده های امروزه رو نشون میده. چرا زور بزنند هوش مصنوعی بسازند وقتی می تونند مردم واقعی رو توی بازی به جون هم بندازند؟
کلا عجیب تو کف یه بازی Arena مانند هستم. DOTA 2 رو بازی نکردم اما سری های قبلش هم می شد آفلاین زد با چندتا هوش مصنوعی خوب (اینم یه مثال دیگه)
آره واقعا سازنده که از خداشه وقت پای هوش مصنوعی تلف نکنه.
اما از طرف دیگه این گیمرها هستن که میخوان بازیها آنلاین باشن.اون حس رقابت و فانی که تو بخش آنلاین هست،هیچ وقت تو با بات نمیتونی لمسش کنی.
خب گیمر هم 1شبه که آنلاین باز نشده.یه پروسه ی چند ساله بود ه که به اینجا رسیده.من خودم یادم میاد از CS 1.5 بازی با بات شروع کردم که خیلی حال میداد.بعد پام که به گیم نت باز شد،اونموقع LAN بود که منو مجذوب خودش کرد. لذتی که از باهم بازی کردن با دوستهام می بردم قابل مقایسه با باتها نبود.از اون به بعد هم رسما فقط برا فان و یا تمرین با بات بازی میکردم.
تو این نسل هم که اکثرا آنلاین باز شدن.حتی وقتی میری گیم نت هم ملت سر Dota2 و LOL و باقی MMO ها هستن.
.همین الان DOTA 2 قابلیت آفلاین با Bot داره،ولی کارائیش برای من مواقعی هست که نت قطع میشه.
حالا بماند که سازنده ها هم یجورائی سوءاستفاده کردن و با گذاشتن یه سری "مینی جایزه"(آیتم،EXP،اسکین و...)،ملت رو میکشونن به بخش آنلاین.

Like +
Sad but true 8-| مخصوصا اینکه تازگیا همه از صحبت های بلیزارد یاد گرفتند همش می گند PC محفل آنلاین گیمینگ هستش و جامعه قوی داره!

همچین بازیی هایی با بات مثل ساندویچ بدون نوشابه میمونن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or