عنوان بعدی خالق assassins creed به صورت اپیزودیک و جهان باز خواهد بود

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
hbbd_143747140101.jpg

درود

بازی Ancestors: The Humankind Odyssey عنوان بعدی اقای Patrice Désilets خواهد بود که به صورت اپیزودیک و جهان باز ساخته میشود.

او در مصاحبه با سایت گیم اینفورمر با اشاره به این مطلب که عناوین اپیزودیک ارزش تکرار پایینی دارند و بازیباز ممکن است در بین فاصله ی انتشار بین دو قسمت بازی را رها

کنند گفت:

بازی من اپیزودیک است اما بر روی عناصر داستانی تاکید زیادی دارد.

در ادامه به دنیای بازی اشاره میکند و میگوید شما در دنیای وسیع بازی رها خواهید شد و برای زنده ماند تلاش میکنید.

شخصیت های فراوانی در بازی وجود دارند که هر کدام به شما اجازه میدهند یکی از لحظه های مهم تکامل انسان را احیا کنید.

داستان بازی حول حوش جنگ و مبارزه نخواهد بود بلکه به مسیر تکامل تدریجی انسان میپردازد.

همچنین دنیای بازی را مانند عناوینی چون Day Z یا Minecraft ، به صورت Open World طراحی کردیم. اما این بار با یک طراحی پیکسلی رو به رو نیستید، بلکه با یک

عنوان AAA و با کیفیت طرف خواهید بود.

آخرین ویرایش:
حوصله نقل قول ندارم:d

برای بازی‌های Adventure فرمت اپیزودی استاندارد هست اما جدیدا از این فرمت برای بازی‌های Action Adventure هم استفاده میشه. مسئله اینه که برای خیلی از استودیو های مستقل مثل Dontnod یا همین Panache Digital Games این قالب بهترین گزینه است. میتونند مقداری از سرمایه شون رو زودتر برگردونند بدون اینکه مجبور باشن تا آخر ساخت اون عنوان منتظر باشن و شاید اصلا بودجه شون اونقدری نباشه که کل بازی رو کامل و بعد عرضه کنند. البته استفاده شرکت های AAA ساز مثل Capcom از این قالب مسخره است و من کاملا باهاش مخالفم، استودیو های بزرگ نباید ادای استودیو های indie رو دربیارن. با همه اینا نمیتونم درک کنم که چرا حالت اپیزودی بده؟!

یه نگاه به کارنامه Desilets بندازیم، متوجه میشیم که بازیش حتما تکراری و مزخرف و پس آو شت خواهد بود:)
Prince of Persia: Sands of Time متا 92
Assassin's Creed متا 81
Assassin's Creed II متا 90
Assassin's Creed Brotherhood متا 89
یکی از یکی مزخرف تر!
پ.ن: محض اطلاع یه سری دوستان یوبی هیتر. Desilets با یوبی سافت رسما جنگ و دعوا داشت. می تونید ازش حمایت کنید.:)
پ.ن 2 : الان اندزه نوک سوزن هم DEsilets ارتباطی با یوبی سافت نداره. خواهشا داستان نبافید.:)

کل ممکلت ما با این پیش داوریا و بی اطلاعی ها به قهقرا رفته . این که چیزی نیست:d

ariamax@

دوست عزیز در رابطه با پست پر محتوایی که ارسال کردی دو تا سوال، اول اینکه چرا فکر کردی یوبیسافت با اپیزودی کردن بازی هاش میخواد از شما پول بکنه؟
دوم اینکه یوبیسافت این وسط چکاره هست؟
و چند پیشنهاد، اگر وقت کردید، خبر رو بخونید، در مورد بازی و سازندش تحقیق کنید (گوگل کافیه)، ندونسته پست ارسال نکنید، قضاوت مذخرف هم نکنید....

مشکل، اون دوستمون نیست که تحقیق نکرده و حتی خبر رو هم نخونده اومده میگه یوبی سافت دزده، مشکل صاحب تاپیکه که نوشته "خالق Assassin's Creed" :دی
اینجا مهم نیست طرف چقد اطلاعات داشته باشه، ملت اسم Assassin's Creed میبینن تریپ روشن فکری و مبارزه با پول پرستی یوبی سافت میگیرن یک دفعه :دی
اونم در صورتی که خالق AC یکی از بهترین کارگردانا هست و اکثر کاراش جز سطح بالاترین بازی ها نسل بوده از جمله ACII و ACBH و Pop و ... حالا دیگه نمیدونم اسم یوبی سافت از کجا میاد وسط، اونم در صورتیه که این کارگردان خیلی وقته یوبی سافت رو ول کرده و باهاش دشمن هم هست!
مجید جان اصلا ربطی به من نداره! من بعد از قسمت سوم سری بازی GTA ، دومین بازی جهان بازی که منو تحت تاثیر قرار داد و به وجد اورد همین اسسینز کرید بود. همه چی تازگی داشت. حالا من کاری ندارم یوبی سافت چیکار کرده و قرار در اینده چی بشه ولی به هر حال ایشون خالق یکی از بهترین سری بازی یوبی سافت هست و مطمئن باش هر وقت بخواهند این اقا را معرفی کنند میگویند خالق اسسینز کرید!:d
پستم حالت طئنه و Sarcastic داشت تا حدودی :دی
میگم یعنی الان آدم جرئت نمیکنه اسم AC رو هیچ جا بیاره تا شروع به هیت ورزیدن نکنن!

آخرین ویرایش:
حالا جدا از بحث های یوبی و بقیه چیزهای بی ارتباطی که گفته شده! اپیزودی بودن این بازی دلیل داره، حداقل سازنده اینطوری می خواسته! مثلا توی یک اپیزود طی مراحل اصلی شما به آتش و وسایل استفاده از اون می رسین، حالا ازون به بعد به شما فرصت می ده با این ها توی دنیای باز بازی بگردید و کارهای مختلفی انجام بدید تا اپیزود بعد شمارو به منطقه، تاریخ و زمانی دیگه منتقل کنه! حالا اگه میومد این ایده رو یکسره می چپوند توی بازی و اپیزودی در کار نبود ، درصد زیادی اصلا دنبال اون چیزی که سازنده بود نمی رفتن و تهش هم می گفتن خوب که چی! اینطوری اما فضا رو برای اجرا خواسته خودش باز کرده!

مشکل، اون دوستمون نیست که تحقیق نکرده و حتی خبر رو هم نخونده اومده میگه یوبی سافت دزده، مشکل صاحب تاپیکه که نوشته "خالق Assassin's Creed" :دی
اینجا مهم نیست طرف چقد اطلاعات داشته باشه، ملت اسم Assassin's Creed میبینن تریپ روشن فکری و مبارزه با پول پرستی یوبی سافت میگیرن یک دفعه :دی
اونم در صورتی که خالق AC یکی از بهترین کارگردانا هست و اکثر کاراش جز سطح بالاترین بازی ها نسل بوده از جمله ACII و ACBH و Pop و ... حالا دیگه نمیدونم اسم یوبی سافت از کجا میاد وسط، اونم در صورتیه که این کارگردان خیلی وقته یوبی سافت رو ول کرده و باهاش دشمن هم هست!

مجید جان اصلا ربطی به من نداره! من بعد از قسمت سوم سری بازی GTA ، دومین بازی جهان بازی که منو تحت تاثیر قرار داد و به وجد اورد همین اسسینز کرید بود. همه چی تازگی داشت. حالا من کاری ندارم یوبی سافت چیکار کرده و قرار در اینده چی بشه ولی به هر حال ایشون خالق یکی از بهترین سری بازی یوبی سافت هست و مطمئن باش هر وقت بخواهند این اقا را معرفی کنند میگویند خالق اسسینز کرید!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or