آقا دستت درد نکنه کیفیشون عالی بود می گم شاید به اینجا ربطی نداشته باشه ولی یه wallpaper از رونالدینیو با کیفیت عالی مثل wanted اگه می تونی برای من بزار خیلی ممنون
آقا دستت درد نکنه کیفیشون عالی بود می گم شاید به اینجا ربطی نداشته باشه ولی یه wallpaper از رونالدینیو با کیفیت عالی مثل wanted اگه می تونی برای من بزار خیلی ممنون
باشه یه 10 تایی رزولیشن بالا برات تو یک فایل زیپ میزارم
اینم لینکش (به بالایی کیفیت Wanted نیست ولی عکسای بدی هم نیست فقط یه عکس کوچک داره که دیدن اونم خالی از لطف نیست) امیدوارم حداقل یکیشو background کامپیوترت بزاری!
Kung Fu Panda
كار جديد كمپاني Dreamworks كه در اين فيلم Jack Black و Jackie Chan و Dustin Hoffman و Angelina Jolie به جاي كاراكترهاي اين انيميشن صحبت مي كنند. (تعداد كاور 3عدد)
Journey To The Center Of The Earth
فيلم جديد Brendan Fraser كه در مورد سفر به اعماق زمين هست و من اين كاور تنها كاور موجود بود كه زياد خوب نيست (تعداد كاور 1عدد)
من کاور برای سریال جواهری در قصر(یانگوم) می خوام....داری؟؟؟
راستی دوست عزیز خواهش می کنم اگر برات ممکنه یه چند تا عکس با کیفیت و رزولوشن بالا از الیور کان هم برا من بذاری(پیشاپیش بابک انحراف تاپیک معذرت می خوام ولی چه کنم که بدجوری محتاجم)
کاورشو دارم ولی چون میترسم با گذاشتن کاور سریال یانگوم تقاضا برای سریالها زیاد بشه کاورش پیشکش!!:biggrin1:
راستی دوست عزیز خواهش می کنم اگر برات ممکنه یه چند تا عکس با کیفیت و رزولوشن بالا از الیور کان هم برا من بذاری(پیشاپیش بابک انحراف تاپیک معذرت می خوام ولی چه کنم که بدجوری محتاجم)
Never Back Down بازیگران : Sean Faris ،Amber Heard ،Cam Gigandet ،Evan Peters ،Leslie Hope ،Djimon Hounsou ،Wyatt Henry Smith
کارگردان : Jeff Wadlow
تهیه کنندگان : Craig Baumgarten ،David A. Zelon
استودیو : Seville Pictures (تعداد کاور 2عدد) از تریلرش به نظرم فیلم خیلی قشنگی میاد
لینک :
Paranoid Park بازیگران : Gabe Nevins ،Dan Liu ،Jake Miller ،Taylor Momsen ،Lauren McKinney ،Olivier Garnier
کارگردان : Gus Van Sant
تهیه کنندگان : Marin Karmitz ،Nathanael Karmitz
استودیو : Filmoption International (تعداد کاور 1عدد)
ِِِDoomsday Unrated
بازیگران : Rhona Mitra، Bob Hoskins، Adrian Lester، Alex Siddig، Malcolm McDowell
کارگردان : Neil Marshall
تهیه کنندگان : Benedict Carver، Steven Paul
استودیو : Alliance Films (تعداد کاور 3 عدد)
Starship Troopers 3_Marauder
بازیگران : Casper Van Dien، Jolene Blalock، Catherine Oxenberg، Amanda Donohoe، Boris Kodjoe
کارگردان : Edward Neumeier
تهیه کننده : David Lancaster
استودیو : Sony Pictures Home Entertainment (تعداد کاور 1 عدد)
The Art Of War II_Betrayal
بازيگران : Wesley Snipes ،Athena Karkanis ،Lochlyn Munro ،Lisa Marie Caruk ،Pascale Hutton
كارگردان : Josef Rusnak
تهيه كنندگان : Dan Lyon ،Kirk Shaw
استديو : Sony Pictures Home Entertainment (تعداد كاور 1عدد)