عنوان «Hellblade: Senua’s Sacrifice» به کنسول «Xbox One» می‌آید

Anonymous M3

人類に栄光あれ
کاربر سایت
استدیوی «Ninja Theory»، سازنده‌ی عنوان «Hellblade: Senua’s Sacrifice»، اعلام کرد این عنوان در تاریخ ۱۱ آپریل (۲۲ فروردین) برای کنسول «Xbox One» منتشر خواهد شد.​

hellblade-1024x576.jpg

بر اساس پیام منتشر شده، استدیوی «Ninja Theory» به خاطر شکیبایی طرفداران این بازی که منتظر اعلام انتشار آن برای کنسول «Xbox One» بوده اند، افرادی که این بازی را پیش‌خرید یا در هفته‌ی اول انتشار آن بر روی این کنسول، اقدام به خرید این عنوان کنند از تخفیف ۱۰ درصدی برخوردار خواهند شد. همچنین این عنوان از قدرت بیشتر کنسول «Xbox One X» نیز بهره خواهد برد.​

عنوان «Hellblade: Senua’s Sacrifice» در سبک اکشن ماجراجویی، در ماه اوت ۲۰۱۷ برای پلتفرم‌های «PS4» و «PC» منتشر شد و توانست متای ۸۱ را کسب کند.​

Read the whole post here.

من که بازی رو دووم تا آخر نیوردم. شدیدا Boring بود. ولی خوب داستانش بهش می خورد خیلی عالی باشه که البته نتونست مجابم کنه واسه بار هزارم اون پازل مزخرفو انجام بدم.
اصلش همون داستانش بود که مطلبو رسوند:D گیم پلی و پازل هاش که خیلی ساده بودن در حد 2 نسل قبل

• Like
Reactions: x-x
بازي فوقالعادست.از نظر داستاني كه عاليه و اشاره به رفع هم وابستگي و همچنين سايه هاي شخصيت داره كه ما اونو داخل بازي به تاريكي ميشناسيم.
و در آخر سنوآ از تكنيكي براي رهايي از اين تاريكي يا تله شخصيت استفاده ميكنه كه تمام روانشناسان روانكاو از اون استفاده ميكنند.حالا براي اينكه داستان رو لو نديم چيزي نميگيم.
ولي يكسري چيزهايي بگم شايد بدرد بخوره .درگيري سنوآ با سايه هاي شخصيتش به همراه بيماري هاي ديگه اي كه داره شديدتر ميشه و حالت توهمي به خودش ميگيره اما همه ما سايه هاي شخصيت خودمون رو داريم دقيقا مثل سنوآ.من يك راه حل تشخيص خيلي ساده اوليه ميدم از يونگ اميدوارم مفيد باشه به طوري كه بعد پيدا كردنش خودتون خندتون ميگيره.
نكته اول اينكه كه سايه مربوط به لايه شخصيتي سوپر ايگو هست يعني ضمير نا خودآگاه يعني شما هيچ كنترلي روي اون نميتونيد داشته باشيد ولي ميشه با اثرات بيروني اون متوجه سايه شد.
روش تشخيص به اين حالت هست هر جا كه ديديد با يك موضوع ،شي،رفتار يا حالتي اتصال زديد و شديدا بهم ريختيد اونجا سايه داريد.
به عنوان مثال ١٠ ناسزاي خيلي بد رو روي كاغذ خطاب به خودتون بنويسيد خب مشخصا اينها ناسزا هستن و شما رو ناراحت ميكنن ولي متوجه ميشيد كه با يكي از اين صفت ها به عنوان مثال دروغگو اتصال ميزنيد و شديدا عصباني ميشيد و ميخواهيد اون كسي رو كه اين حرف رو زده رو خفه كنيد.يعني فراتر از صفت دروغگو واكنش نشان داديد.اين به اين معناست كه ضمير نا خودآگاه شما با صفت دروغگو اتصالي ميده يعني نميتونه مثل صفات ديگه از كنارش رد بشه و به اين معنا نيست كه شما ادم دروغگويي هستيد ولي احتمالا در كودكي اين صفت در شما شديدا سركوب يا اينكه پتانسيل تبديل شدن به يك دروغگو را داريد يا اينكه صفت دروغگو زندگي نزيسته ي خودتان هست كه شما كاملا سركوبش كرديد.
مورد دوم اتصالي شخصيت ديدن زندگي نزيسته خود در ديگران هست .شما از بعضي ها كه حتي يكبار هم نديدينشون خيلي بدتون مياد و ميخواهيد سرشو از تنش جدا كنيد در اينجا هم به راحتي ميشه تشخيص سايه شخصيت رو داد يك جمله بسيار بسيار ويران كننده داره يونگ كه ميگه ((((( هر صفت يا رفتاري كه در ديگران شمارا شديدا بهم ميريزد، سرنخي براي شناخت بهتر خودمان هست)))))
و مورد آخر اينكه به جاي اتصال ،احساس شيفتگي بسيار بكنيم اونجا هم سايه شخصيت داريم مثلا كسي اگر با يك موزيك از خود بي خود بشه و تاثير فيزيولوژيك اون موزيك كمتر از واكنش شما باشه سايه هاي شما فعال شده اند.
در ضمن همه سايه ها هم بدنيستن اگر شما از دروغگو گفتن امتناع ميكنيد و در عين حال اتصال هم باهش ميزنيد به اين سايه ميگن سايه روشن.
و در آخر اسامي سايه هاي شخصيت ،تله شخصيت و مهمترينش طرحواره شخصيت عين هم هستند و فرقي نميكنن با يك سرچ ساده براي انواع طرحواره راحت ميتونيد بفهميد كه چرا و كجا چنين فردي هستيد.
ببخشيد جاش اينجا نيست ولي خب به بازي هم مربوط ميشد از نظر من سنوآ سايه رها شدگي و ترس از تنهايي داره يا به عبارتي هموابستگي. اين مورد بين مادر و فرزند خيلي اتفاق ميافته

من یک نکته ای بگم
هدف اصلی داستان بازی، بیماران روانی به خصوص اسکیزوفرنی بوده، یک ویدئو هم در وصف بازخورد های کاربران در این مورد منتشر کردن که آهنگ آخر بازی روی ویدئو بود و تصویر تیکه های مختلف بازی به همراه نقل قول های کاربران رو نشون می داد

صرفا گفتم اگر برداشت دیگه ای ازش کردید، هدف اصلی سازنده هم بدونید :D

• Like
Reactions: Milad_HW
من یک نکته ای بگم
هدف اصلی داستان بازی، بیماران روانی به خصوص اسکیزوفرنی بوده، یک ویدئو هم در وصف بازخورد های کاربران در این مورد منتشر کردن که آهنگ آخر بازی روی ویدئو بود و تصویر تیکه های مختلف بازی به همراه نقل قول های کاربران رو نشون می داد

صرفا گفتم اگر برداشت دیگه ای ازش کردید، هدف اصلی سازنده هم بدونید :D
بله شخصیت بازی بیمار اسکیزوفرن هست و برداشت دیگه ای نیست اونجا هم اشاره کردم با بیماری دیگه همسو شده.
سایه شخصیت مخرب در یک انسان سالم دسترسی نمی تونه به ایگو یک فرد داشته باشه چون ایگو آنقدر قوی هست که جلوی سوپر ایگو رو بگیره یا به حرفش گوش نده ولی ایگو یک فرد اسکیزوفرن که بسترش از تحقیر و بی توجهی شروع میشه به همراه زمینه ژنتیکی، به قدری ضعیف هست که هیچ مقاومتی دربرابر سوپر ایگو نداره و سایه و ضمیر ناخودآگاه رو به حالت یه فرد یا یک موجودی به طور واضح میبینه.
بعضی از بیماران اسکیزوفرن حالت مجسمه مانند به خودشون میگیرند و ساعتها به همون حالت میمونند.چرا؟ناشی از همون سایه ها تحقیر و بی توجهی و این حالت انقدر در اونها قوی شده و درونی سازی شده که ایگوی فرد که کاملا متلاشی شده ،با تقلید اشیا به بی ارزش بودن خودشون مهر تایید میزنه.یعنی من انسان نیستم شی ام!!
در بیماران اسکیزوفرنی که هنوز اثراتی از ایگو قویشون هست و سوپر ایگو کامل پیروز نشده مثل john nash میتونن اون هم بعد از دارو درمانی به خودشون کمک کنن.
آن چیزی که در سنوآ میبینیم و بخواییم اسم بدیم اسکیزوفرن هست که توانایی دیدن ضمیر ناخودآگاه خودش رو به حالت عینی داره.

من این بازی رو یکم رفتم ولی همون اوایل باهاش ارتباط برقرار نکردم چون موارد زیادی راجع به فرهنگ و تمدن سلت ها داشت که من اصلا ازشون سر درنمیوردم و این اذیتم میکرد.
به نظرتون دوباره بازیش کنم؟ من خیلی حساسم که قشنگ مو به موی بازی رو درک کنم ولی اینم شده بود عین فیلم والهالا رایزینگ برام و گنگ بود.

من این بازی رو یکم رفتم ولی همون اوایل باهاش ارتباط برقرار نکردم چون موارد زیادی راجع به فرهنگ و تمدن سلت ها داشت که من اصلا ازشون سر درنمیوردم و این اذیتم میکرد.
به نظرتون دوباره بازیش کنم؟ من خیلی حساسم که قشنگ مو به موی بازی رو درک کنم ولی اینم شده بود عین فیلم والهالا رایزینگ برام و گنگ بود.
پیشنهاد میکنم دوباره شروعش کنی این دفه یکم بهش زیاد سخت نگیر سعی کن با شخصیت سنوا بیشتر همزاد پنداری کنی صد درصد لذت میبری از بازی بعد اگه از بازی چیزی نفهمیدی مقاله زیاد هست واسه این مورد در کل باید اینجور عناوین خاص رو دریابی ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or