عنوان «Hellblade: Senua’s Sacrifice» به کنسول «Xbox One» می‌آید

Anonymous M3

人類に栄光あれ
کاربر سایت
استدیوی «Ninja Theory»، سازنده‌ی عنوان «Hellblade: Senua’s Sacrifice»، اعلام کرد این عنوان در تاریخ ۱۱ آپریل (۲۲ فروردین) برای کنسول «Xbox One» منتشر خواهد شد.​

hellblade-1024x576.jpg

بر اساس پیام منتشر شده، استدیوی «Ninja Theory» به خاطر شکیبایی طرفداران این بازی که منتظر اعلام انتشار آن برای کنسول «Xbox One» بوده اند، افرادی که این بازی را پیش‌خرید یا در هفته‌ی اول انتشار آن بر روی این کنسول، اقدام به خرید این عنوان کنند از تخفیف ۱۰ درصدی برخوردار خواهند شد. همچنین این عنوان از قدرت بیشتر کنسول «Xbox One X» نیز بهره خواهد برد.​

عنوان «Hellblade: Senua’s Sacrifice» در سبک اکشن ماجراجویی، در ماه اوت ۲۰۱۷ برای پلتفرم‌های «PS4» و «PC» منتشر شد و توانست متای ۸۱ را کسب کند.​

Read the whole post here.

به به بالاخره بقیه هم میتونن از این عنوان زیبا لذت ببرن واقعا عنوان ارزشمندی که باید تجربه بشه....

پ.ن :بازی سه حالت گرافیکی رو Xbox OneX داره طبق معمول 1080 با تنظیمات گرافیکی بالا 1080 60 فرم و در اخر 4K با رزولویشن داینامیک

دوستان X1 دار حتما تجربه-ش کنن:D من بدون اینکه چیزی از بازی بدونم و صرفا اینکه قیمتش موقع پیش خرید کم بود، خریدمش و یه ضرب تمومش کردم. اصلا فکر نمیکردم اینقدر این بازی زیبا باشه. گرافیک عالی، موشن کپچر عالی، صدا گذاری عالی، داستان عالی، گیم پلی ساده اما دلچسب و در نهایت یه Photo Mode وحشتناک گولاخ که به جرات میتونم بگم نظیرش توی هیچ بازی دیگه ای نیست. اینقدر این قابلیت جذاب و عالی طراحی شده که دوست ندارین فریمی از بازی رو از دست بدین و عکس نگیرین. فکر کنم بیشتر پلی تایمم صرف عکس گرفتن از بازی شد. میتونم باهاشون کل خونه مون رو قاب عکس بندازم:D

پ.ن: فقط سعی کنین زیاد نمیرین (که با مکانیزم ساده و قابلیت هایی که داره، زیاد اتفاق نمیوفته) چون که سیوتون پاک میشه و دوباره از اول باید برید:D

پ.ن: فقط سعی کنین زیاد نمیرین (که با مکانیزم ساده و قابلیت هایی که داره، زیاد اتفاق نمیوفته) چون که سیوتون پاک میشه و دوباره از اول باید برید:D
اونو که تکذیب شد و بلوفی بیش نبود فقط جنبه ظاهری داشت در واقع هر دفعه که میمردی تاریکی بیشتر خودش رو نشون میده که ریشه داستانی داره این مورد ...

این نسل کلا نسل عجیبی برای بازیهای 20-40 دلاری هست. چند وقت پیش هم داشتم سوپرهات رو بازی میکردم که برای Gold رایگان شده بود عجب گیمپلی و عجب داستانی گیرایی داشت واقعا باورش سخته یک تیم چند نفره، یک گوشه دنیا چند سال بی سر و صدا روی یک بازی کار کنند و اینقدر گیرا باشه
مثال واقعا زیاده از hellblad بگیر که کلی جوایز گرفت تا سوپرهات که مثال زدم، life is strange، a way out، cuphead و Ori و حتی پابجی که میاد روی کل صنعت گیم تاثیر میذاره و باعث واکنش غول ها میشه

اونو که تکذیب شد و بلوفی بیش نبود فقط جنبه ظاهری داشت در واقع هر دفعه که میمردی تاریکی بیشتر خودش رو نشون میده که ریشه داستانی داره این مورد ...
والا توی خود بازی هم مینوشت ها:D میگفت اگر زیاد بمیرید، همه چیز از اول شروع میشه. ظاهرا یه جاهای خاص این قضیه Permadeath وجود داره.

والا توی خود بازی هم مینوشت ها:D میگفت اگر زیاد بمیرید، همه چیز از اول شروع میشه. ظاهرا یه جاهای خاص این قضیه Permadeath وجود داره.
من سر این قضیه ، سئونا رو پوکوندم ! سیاهی دستش بالا میرفت تا یه جایی ، پاک نشد سیو . میخوای بگو توی یه وقت ویدئوشو برات بزارم ، کلا دنیاش برای ایجاد ترس ساخته شده . در مورد فوتومد هم خب همه ی بازیها رو بازی نکردی طبیعیه خیلی بنظرت گولاخ بیاد و نظیرشو ندیده باشی :D

در مورد این لینک , توی قسمت بروز رسانی از منقد سایت PCGamesN نقل قول کرده و قشنگ نوشته بلوف ـه دلیل این کار بر میگرده به داستان بیمار گونه بازی که میخواد ترس رو تو دلت بندازه و دلیل روان شناسی داره که خوب بر میگرده به همون داستان ...

در مورد این لینک , توی قسمت بروز رسانی از منقد سایت PCGamesN نقل قول کرده و قشنگ نوشته بلوف ـه دلیل این کار بر میگرده به داستان بیمار گونه بازی که میخواد ترس رو تو دلت بندازه و دلیل روان شناسی داره که خوب بر میگرده به همون داستان ...
خب ادامه همون نوشته:
Other players on NeoGAF and other forums, however, have reported that it does exist—there are just safeguards in place. You have to die multiple times across multiple checkpoints to trigger the
permadeath.

آخرین ویرایش:
هنوز نتونستم بازیش کنم ! کاش یه تخفیف تپل 90 درصدی بخوره تا بگیرمش
من حتی رو پی سی دانلودشم کردم ولی حوصله نداشتم نصبش کنم حالا امیدوارم رو ایکس باکس فری شه، واقعاً راست میگن که وضعیت اقتصادی بازیهای سینگل پلیر پیچیده هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or