عنوان «Detroit: Become Human» گلد شد

Anonymous M3

人類に栄光あれ
کاربر سایت
کمپانی «Sony» به همراه استدیوی «Quantic Dream» سازنده‌ی عنوان «Detroit: Become Human» خبر از گلد شدن (پایان مراحل تولید) این بازی دادند.​

reportada-1024x495.jpg

همچنین دموی قابل بازیی از این عنوان با نام «Hostage» در تاریخ ۲۴ آوریل (۴ اردیبهشت) منتشر خواهد شد که شامل صحنه‌ی اول بازی خواهد بود. به عنوان بخشی از تجربه‌ی این دمو، سرویس دستیار مجازی «Alexa» از کمپانی «Amazon» قابلیتی با نام «CyberLife» را در دسترس قرار داده است که به وسیله‌ی آن میتوانید در مراحل تحقیق و تصمیم گیری از راهنمایی این سرویس استفاده کنید و نیز اطلاعات بیشتری راجع به شخصیت‌های موجود در دمو به دست آورید. در نهایت این سرویس به شما کمک میکند که بهتر بتواند تصمیمات خود را در دمو تغییر دهید تا پایان‌های متفاوت آن را تجربه کنید.​

عنوان «Detroit: Become Human» ساخته‌ی استدیوی «Quantic Dream» که از ساخته‌های پیشین این استدیو میتوان به عناوینی مانند «Heavy Rain» و «Beyond: Two Souls» اشاره کرد در تاریخ ۲۵ ماه می (۴ خرداد) به صورت انحصاری برای کنسول «PS4» منتشر خواهد شد.​

Read the whole post here.

من پیشنهاد میکنم اصلا وقت خودتونو پاش هدر ندید. همین الانشم هزاران فیلم و سریال با این تم "انسان شدن ربات بی احساس" ساخته شده. اینم دقیقا یکی از اوناست. نمیدونم کیج چند سال از دنیا عقبه که تازه این ایده برای فیلم جدیدش به ذهنش رسیده! میگم فیلم چون واقعا اسم بازی نمیشه روی آثارش گذاشت:

پینوکیو و پدر ژپتو
I, Robot
Wall-E
Bicentennial Man
Robocop
Chappie
A.I. Artificial Intelligence
و چه و چه و چه...

l
من پیشنهاد میکنم اصلا وقت خودتونو پاش هدر ندید. همین الانشم هزاران فیلم و سریال با این تم "انسان شدن ربات بی احساس" ساخته شده. اینم دقیقا یکی از اوناست. نمیدونم کیج چند سال از دنیا عقبه که تازه این ایده برای فیلم جدیدش به ذهنش رسیده! میگم فیلم چون واقعا اسم بازی نمیشه روی آثارش گذاشت:

پینوکیو و پدر ژپتو
I, Robot
Wall-E
Bicentennial Man
Robocop
Chappie
و چه و چه و چه...
دمو رو دانلود نکردم منتظر بودم تا تو دستور بدی که بازی کنم یا نکنم.خیالم راحت شد که تکراریه بازی. پس دیگه بازی نمیکنم.

پینوکیو و پدر ژپتو
I, Robot
Wall-E
Bicentennial Man
Robocop
Chappie
و چه و چه و چه...
داداش heavy rain داستانش جنایی و راجبه دزدیدن بچه یه آدمیه! 100 تا این سبک فیلم ساخته شده! خیلی بیشتر از ربات انسان نما و این حرفا! وقتتو پاش هدر دادی ببینی بازیش چی داره بگه و چه فرقی با همه ی فیلم سینمایی ها داره!؟ ندادی! تو این سبک فوقش بازی های tale talle رو بازی کرده باشی.. پس بهت حق میدم اینقدر دیدگاهت اگر نگیم بچگانه! کورکورانه باشه!

داداش heavy rain داستانش جنایی و راجبه دزدیدن بچه یه آدمیه! 100 تا این سبک فیلم ساخته شده! خیلی بیشتر از ربات انسان نما و این حرفا! وقتتو پاش هدر دادی ببینی بازیش چی داره بگه و چه فرقی با همه ی فیلم سینمایی ها داره!؟ ندادی! تو این سبک فوقش بازی های tale talle رو بازی کرده باشی.. پس بهت حق میدم اینقدر دیدگاهت اگر نگیم بچگانه! کورکورانه باشه!
خوشبختانه فارنهایت اولین و آخرین تجربه ی من از فیلمای این بابا بود. میتونی نظرمو راجع بهش بخونی:
داستان كامل بازي Fahrenheit
مشکل کیج اینه نیمه اول فیلماش تعلیق داره و نسبتا خوبه اما همینکه به جمعبندی و نیمه دوم میرسه چنان شلنگ آب رو میبنده به پیرنگ داستان که با خودت میگی ای کاش ار اول سمتش نرفته بودم. :Laughing:

پینوکیو و پدر ژپتو
I, Robot
Wall-E
Bicentennial Man
Robocop
Chappie
و چه و چه و چه...
من خودم زیاد فیلم نمیبینم این بازی هم برام جذابه چرا؟چون میتونم همه چیز رو کنترل کنم و تصمیمای خودم رو بگیرم،گرافیک و اتمسفرش هم دوست دارم دیوید کیج این همه سال عقبه؟شما چقدر جلو هستید؟بفرماید یه داستان بنویسید ایمیل کنید واسه ی آقای کیج روش رو کم کنید !
میگن یه کتاب رو از روی جلدش قضاوت نکنید این بازی که هنوز منتشر نشده شما ببینی محتوای کامل داستانش چیه !

خوشبختانه فارنهایت اولین و آخرین تجربه ی من از فیلمای این بابا بود. میتونی نظرمو راجع بهش بخونی:
داستان كامل بازي Fahrenheit
مشکل کیج اینه نیمه اول فیلماش تعلیق داره و نسبتا خوبه اما همینکه به جمعبندی و نیمه دوم میرسه چنان شلنگ آب رو میبنده به پیرنگ داستان که با خودت میگی ای کاش ار اول سمتش نرفته بودم. :Laughing:
دوست عزیز اگر آثار دوید کیج رو با فیلم های سینمایی مقایسه کنیم که واقعاً فیلم های درجه دو هالیوودی هم براحتی از روش رد میشن داستان های ایشون بیشتر در حد فیلم های تینیجری امریکایی هست و اصلا با فیلم سینمایی قابل مقایسه نیست اما مسئله اینه که به هر حال این آثار فیلم سینمایی نیستن و سبکی از گیم هستن حالا اینکه هوی رین بهتر بود یا مثلا وولف تل تیل این خودش جای بحث داره که باید تو این مقایسه بودجه و هایپ و.... رو هم باید در نظر گرفت.
البته من به شخصه تو تمام اثارش واسه همون فارنهایت بیشتر احترام قائل هستم.

پینوکیو و پدر ژپتو
I, Robot
Wall-E
Bicentennial Man
Robocop
Chappie
و چه و چه و چه...

با کاربری از اینده اشنا شید >:D<

کسی که اومده تا وقت ما هدر نره :D
پیشگویی بزرگ که با اومدنش همه بازیها قبل از انتشار ارزیابی و ارزش یابی میشن :-bd

تو فقط بمون [-o<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or