شایعه عنوانی رونمایی نشده از Naughty Dog ؟

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
Naughty Dog اکنون به شدت درگیر پروژه آنچارتد 3 می‌باشد. اما به نظر می‌رسد که مسائل پشت پرده‌ای نیز وجود دارد. شاید آنچارتد 3 تنها پروژه فعلی Naughty Dog نباشد.

92070682660782940879.jpg

عکس بالا مربوط به رزومه کاری Mullin می‌باشد. او با بسیاری از شرکت‌های بازیسازی، من جمله Naughty Dog، همکاری داشته است. همانطور که می‌بینید او بر روی موشن کپچر پروژه‌ای به نام Thing 1 نیز کار کرده است.

این می‌تواند اسم رمزی برای پروژه جدیدی از ND باشد و یا بازی‌ای که قبلا در حال ساخت بوده و کنسل شده است.

امید‌ است خبر‌هایی در مورد این منتشر شود.

Source

• Like
Reactions: Dinosaur
در یک اقدام حماسی Naughty Dog میره Crash IP رو از Activision میخره (اگه با پول نشد به زور متوسل میشه).بعد میشینه برای ما 100 تا Crash درست میکنه.این چیز 1 هم همون Crash هست.

در یک اقدام حماسی Naughty Dog میره Crash IP رو از Activision میخره (اگه با پول نشد به زور متوسل میشه).بعد میشینه برای ما 100 تا Crash درست میکنه.این چیز 1 هم همون Crash هست.
یه نکته رو جا انداختی اینقدر دلسوزه بعدش بازی رو مولتی میکنه و برا pc *هم میزنه

پروژه بعدی ND واقعآ معلوم نیست چی میتونه باشه ! Uncharted 4 که امکان نداره این نسل بیاد , از اون طرف هم ND بعد از هر تریلوژی یه بازی ریسینگ میسازه که بازم Uncharted ریسینگ نمیتونیم داشته باشیم ! :دی

54405441219683819662.jpg

کلآ بعید میدونم این نسل دیگه بازی ای بسازه و احتمالآ میره برای اول نسل بعد.

پروژه بعدی ND واقعآ معلوم نیست چی میتونه باشه ! Uncharted 4 که امکان نداره این نسل بیاد , از اون طرف هم ND بعد از هر تریلوژی یه بازی ریسینگ میسازه که بازم Uncharted ریسینگ نمیتونیم داشته باشیم ! :دی

54405441219683819662.jpg

کلآ بعید میدونم این نسل دیگه بازی ای بسازه و احتمالآ میره برای اول نسل بعد.
شایدم سنت شکنی نکرد و زد :دی نیتن و بر و بچه ها با ماشین های کارتینگ :دی

به نظر من استدیو به خوبی ND باید بتونه روی چند عنوان در یک زمان کار بکنه البته با بزرگ تر کردن استدیو که صورت گرفت پارسال من انتظار این قضیه رو داشتم اما فکر میکردم زود تر از این ها یک خبری بشه که ND روی 2 بازی کار میکنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or