عنواني جديد و "بسيار هيجان انگيز" از THQ

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
thqlogoside.jpg

danny Bilson از عنواني جديد و بسيار هيجان انگيز سخن مي گويد. اين عنوان قرار است در تاريخ نامعلومي از اين ماه رونمايي شود و در سال بعد عرضه شود.
"ما يك بازي داريم كه تا كنون از آن پرده برداري نكرديم و امشب هم نميكنيم ، ام اين رونمايي در دسامبر اتفاق ميفتد و سال بعد عرضه خواهد شد اين بازي همچنين بسيار هيجاني است"

احتمال اين كه بازي در VGA معرفي شود بسيار زياد است ، شايد يك Down Of War جديد و شايد Company of Heroes جديد باشد .
حداقل بايد تا VGA امسال منتظر بود.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: pandora tomorrow
این اگه مخفف Left 4 Dead باشه چه ربطی به THQ داره ؟ اگه مخفف اون نیست بگو چیه
اِ راست ميگي من نميدونم چرا حس كردم اون اولش لوگو THQ داره. لوگو قديميش! البته اينو هم بگم مثل اين كه اين پروژه رو Turtle Rock سازنده ي L4D داره ميسازه

نکنید ترخدا مخفف نگید DOH یا COH یا DOW یا L4D اینا چی هستند ؟
بابا هر كدوم يك ساعت و نيم اسم دارن :d

یه بازی دارن که اسمش رو نگفتن امشب هم نمیخوان معرفی کنن بعد شاید توی VGA معرفی بشه یا نشه اون وقت در تاریخی نامعلوم ممکنه رونمائی بشه. این دیگه چه جور آنونسی بود =)).

یه بازی دارن که اسمش رو نگفتن امشب هم نمیخوان معرفی کنن بعد شاید توی VGA معرفی بشه یا نشه اون وقت در تاریخی نامعلوم ممکنه رونمائی بشه. این دیگه چه جور آنونسی بود
بابا اين اصلا اصل صحبتشون سر UFC و اينا بوده (يك مصاحبه ي طويل ) چند خط هم درباره بازي جديد ازش پرسيده. آنونس نشده قراره بشه!

اگر Company of Heroes باشه که یکی از آروزهای چند ساله من برآورده میشه و واسه من واقعا بهترین خبر سال میشه. اصلا تصورش هم برام قشنگه ...

آخه اون چیزی که از بازی دل تورو نشون دادن هم میشه با کمی اغماض این طور در موردش گفت ! :دی
اون که تو VGA پارسال معرفی شد و اسمش هم مشخص شد دیگه دو بار که رونمایی نمیشه :دی
اینا میخواستن یه بازی واسه کینکت بسازن احتمالا همونه، وقتی اینجوری میخوان یه بازی معرفی کنن مطمئنا چیز دندون گیری نیست :دی البته اگه بازیشون واسه کینکت باشه من شدیدا استقبال میکنم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or