Panther_X کاربر سایت Aug 10, 2011 #1 شرکت THQ لیست عناوینش در نمایشگاه Gamescom را اعلام کرد که به شرح زیر میباشد: Saints Row: The Third Darksiders II Warhammer 40k: Space Marine Metro: Last Light WWE ’12 UFC Undisputed 3 uDraw HD adidas MiCoach Spoiler منبع Reactions: Kasra-M
شرکت THQ لیست عناوینش در نمایشگاه Gamescom را اعلام کرد که به شرح زیر میباشد: Saints Row: The Third Darksiders II Warhammer 40k: Space Marine Metro: Last Light WWE ’12 UFC Undisputed 3 uDraw HD adidas MiCoach Spoiler منبع
mahi58 کاربر سایت Aug 10, 2011 #19 نوشته شده توسط farhad23: خوب مثل اینکه خبری از CoH نیست دیگه بقیش مهم نیس برا من بیشتر... الان فعلا Relic داره روی Space Marine کار می کنه. من خودم هم استراتژی رو بسیار دوست می دارم، ولی از قدیم و ندیم گفتن هر چی از رلیک می رسد نیکوست!
نوشته شده توسط farhad23: خوب مثل اینکه خبری از CoH نیست دیگه بقیش مهم نیس برا من بیشتر... الان فعلا Relic داره روی Space Marine کار می کنه. من خودم هم استراتژی رو بسیار دوست می دارم، ولی از قدیم و ندیم گفتن هر چی از رلیک می رسد نیکوست!
The Spectre کاربر سایت Aug 10, 2011 #20 Warhammer 40k : Space Marine,Darksiders II و Saints Row The Third. THQ امسال منفجر میکنه.:d