عناوین لانچ کنسول PS4 مشخص شدند

• Thread starter Thread starter Sina R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Sina R

کاربر سایت
31532064042023618110.png

Andrew House
در کنفرانس سونی بطور رسمی تاریخ عرضه این کنسول را اعلام کرد و همچنین تایید کرد کنسول Playstation 4 در تمام جهان به میزان 1 میلیون واحد پیش خرید شده است .

همچنین سونی بطور رسمی اعلام کرد دارندگان PS4 تا پایان سال شاهد عرضه 33 عنوان بازی خواهند بود .

از این 33 عنوان ، 15 عنوان را بازیهای فیزیکی و 18 عنوان را بازیهای دیجیتالی تشکیل خواهند داد .

لیست عناوین لانچ کنسول PS4 که بصورت فیزیکی و بر روی دیسک عرضه خواهند شد :

NBA 2K14
Call of Duty: Ghosts
Skylanders Swap Force
Need for Speed: Rivals
Battlefield 4
Madden 25
FIFA 14
NBA Live
Killzone: Shadow Fall
DRIVECLUB
Knack
Assassins Creed 4: Black Flag
Watch Dogs
Just Dance 2014
LEGO Marvel Superheroe

لیست عناوینی که بصورت دیجیتالی عرضه خواهند شد

Basement Crawl
Pool Nation Extreme
Contrast
Warframe
Pinball Arcade
War Thunder
N++
Minecraft
DC Universe
Planetside 2
Counterspy
ResoGun
Flower
Doki-Doki Universe
Hohokum
Tiny Brains
Super Motherload
Blacklight

در حال حاضر 180 عنوان بازی برای کنسول PS4 در دست ساخت است که از جمله این عناوین میتوان به بازیهای : Witcher 3 ، Destiny ، Mad Max ، The Divison ، Dragon Age: Inquisition و همچنین عناوین انحصاری نظیر Shadow of the Beast ، The Order:1886 ، inFamous: Second Son Rime، Hell Divers و ... اشاره کرد .

کنسول Playstation 4 در تاریخ 15 نوامبر در امریکای شمالی و در تاریخ 29 نوامبر در اروپا ، امریکای لاتین و استرالیا در دسترس خواهد بود .

لیست کشورهایی که میتوانند PS4 را در زمان عرضه تهیه کنند .

• November 15: Canada, the US

• November 29: Australia, Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Ireland, Italy, Luxembourg, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Russia, Spain, Sweden, Switzerland and the United Kingdom

• November 29: Latin America – Argentina, Brazil, Chile, Colombia, Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Mexico, Panama and Peru

منابع :

PSU

Polygon

VG247

كاش ND هم يه بازي داشت واسه روز اول ورود كنسول

Sent from my iPod touch using Tapatalk - now Free

برای لانچ تایتل معمولا شرکت ها عناوین استودیو های بزرگ خودشون قرار نمیدن

در این نسل یه بازی مثل Resistance 1 حدود 4/5 میلیون نسخه فروش کرد در حالی که اگر لانچ نبود این میزان شاید به 2 میلیون هم نمیرسید

به همین دلیل شرکت ها در اول نسل معمولا IPهای جدید به عنوان لانچ تایتل قرار میدن و بازیهایی که فروش اونا تضمین شدس ( مثل بازیهای ناتی داگ و سانتامونیکا ) در زمان های دیگه ای عرضه میشن

فقط در این مورد شاید FORZA سنت شکنی کرده باشه و به نظر من دلیل اصلیش اینه مایکروسافت نمیتونست یک انحصاری ریسینگ با کیفیت جایگزین این بازی کنه بره همین مجبور شد این عنوان به عنوان لانچ تایتل قرار بده

این مسئله در مورد سونی هم وجود داره و سونی به جای اینکه GT6 برای PS4 عرضه کنه اومد یه IP جدید ریسینگ به عنوان لانچ تایتل قرار داد تا از طرفی هم خلا یک بازی ریسینگ پر کنه و از طرف دیگه IP بزرگی مثل گرن توریزمو که توانایی فروش 10 میلیونی داره در زمان های حساس تر عرضه کنه

جدی جدی یعنی تمام این عناوین third arty تو 15 نوامبر انحصاری زمانی میشن؟؟؟:d اگه اره که خیلی وحشتناکه؟؟؟:d ریلیز دقیق xone مشخص نشد؟؟؟
عناوین لانچ نسبت به لانچ ps3 به نظرم فوق العادن....

مشکل اساسی سونی همون 4 نفر هستن... اگر میتونست به جای 4 نفر از چند نفر دیگه هم کمک می‌گرفت این مشکلات رو نداشت. شرکتی که کل نظرسنجیش از 4 نفر بوده و با 4 نفر فقط یه بازی میسازن آخر عاقبتش میشه اینی که می‌بینید. بازی کیلزون میده بیرون...

ببین امین رضا تو این چند سالی که تو BC بودم فهمیدم Xboxفنها یه اعتقادی دارن اونم اینه که وقتی تو یه سبک بازیای زیادی رو شرکت های TP تولید میکنن مایکروسافت نیاز نیست که بیاد تو اون سبک باز بسازه و اگه یه دونه تو اون سبک داره همون کافیه "نمونش هم که همین بالا میبینی"

البته الان که انحصاری زیاد دارن و استدیو هاشون بیشتر شده ممکنه نظرشون از این به بعد کاملا عوض بشه ...
مایکروسافت سطح انتظارات طرفدارش رو به قدری پایین آورده ک ه وقتی تو یک سبکی چند عنوان مولتی پلتفرم میاد فن هاش می پذیرن که دیگه نیازی به بازی دیگه ای نیست! و همین باعث شده بعد یک نسل اختلاف فاحش تو عناوین انحصاری حالا تو کمیت ( و نه کیفیت) و اون هم فقط برای سال اول ( و نه همیشه) به پای بازی های انحصاری پلی استیشن رسیدن تو آسمونها دارن سیر می کنن!
و چه قدر سونی تو زمینه ی انحصاری ها بی نظیر بوده که فن هاش وقتی می بیننن مایکرو به طور موقت تو تعداد و باز هم نه کیفیت بهشون به طور موقت رسیده اینقدر ناراحت هستن!
خدایا 2 سال دیگه رو زودتر برسون تا ببینیم وضعیت انحصاری ها رو!

آقایون لانچ تایتلاش نسبت به X1 ضعیفتره خب مشخصه اما معلوم نیست ۶ ماه بعدش چه اتفاقی میفته ! شاید بعد یه مدت سونی انحصاری بهتری رو کرد ! این بحث KZ و Halo هم یکم بی ربطه ! من خودم از منتقدای سرسخت Halo 4 ام که به نظرم ۱۰۰۰ درجه از Reach ضعیفتره مخصوصا توی بخش داستانی ! اما این دلیل نمیشه Halo 4 بازی بدی باشه , این یه قیاس با بزرگترین شاهکار بانجی هست وگرنه بقیه ی استودیوها باید ۱۰ سال کار کنن تا چیزی مثل Halo 4 بسازن ! اما KZ نسخه ی ۳ فقط یه شوتر معمولی بود که استودیو های دیگه توی این سطح یا بالاتر بازی ساختن و دارن میسازن ! دیگه اینقد بی انصافی نکنین در حق Halo , مشخصه Halo بالاتر از KZ هست ! مثل این میمونه که من بیام یه بازی معمولی Xbox رو با Uncharted مقایسه کنم ! در کل صبر کنید حالا مونده تا بازیای خوب رو بشه اینا تازه اول کارن ...

آقایون لانچ تایتلاش نسبت به X1 ضعیفتره خب مشخصه اما معلوم نیست ۶ ماه بعدش چه اتفاقی میفته ! شاید بعد یه مدت سونی انحصاری بهتری رو کرد ! این بحث KZ و Halo هم یکم بی ربطه ! من خودم از منتقدای سرسخت Halo 4 ام که به نظرم ۱۰۰۰ درجه از Reach ضعیفتره مخصوصا توی بخش داستانی ! اما این دلیل نمیشه Halo 4 بازی بدی باشه , این یه قیاس با بزرگترین شاهکار بانجی هست وگرنه بقیه ی استودیوها باید ۱۰ سال کار کنن تا چیزی مثل Halo 4 بسازن ! اما KZ نسخه ی ۳ فقط یه شوتر معمولی بود که استودیو های دیگه توی این سطح یا بالاتر بازی ساختن و دارن میسازن ! دیگه اینقد بی انصافی نکنین در حق Halo , مشخصه Halo بالاتر از KZ هست ! مثل این میمونه که من بیام یه بازی معمولی Xbox رو با Uncharted مقایسه کنم ! در کل صبر کنید حالا مونده تا بازیای خوب رو بشه اینا تازه اول کارن ...
ببین دوست من خودم با این که سونی فن هستم ولی خب گیرز و فورتزا و هیلو رو خیلی دوست دارم ولی چیزی که مشهوده این هست که هیلو به طرز عجیبی در حال تنزل هست و فقط کافی هست متاهاش رو از اول به آخر ببینی!
از 97 شرو شد بعد 96 بعد 94 بعد ا دی اس تی 82 بود فک کنم بعد 91 و در آخر 87!
پایینترین نمره و متا هم متعلق به 343 هست که نشون می ده این هیلو دیگه هیلوهای بانجی نمیشه!
---------
خیلی ها همیشه فروش هیلو رو سر کریلزون می زنن و ایضا نمراتش رو :
پس اگه اینطور باشه فروتزا هم بند انگشت جی تی نمیشه چه در فروش که یک شماره از جی تی به تنهایی به اندازه کل سری فورتزا فروخته و نمراتی که جی تی آورده هم فورتزا تو خواب نمی بینه!
--- در مورد کیلزون هم باید بگم شماره 3 بیشتر فدای روایت داستانی شد و بعضا برخی ایراد های جزئی مثل قرار دادن جعبه ی مهمات در اکثر نقاط که باعث ساده شدن بازی میشد! و الا تو بخش گرافیک که همه چیز تموم بود گیم پلیش هم به لطف کلی خلاقیت از جمله اون میلی اتک های جذاب و جت پک سواری و مراحل مخفی کاری و... عالی شده بود!
هیلو همون تو سه گانه ی اول شاید به نسبت کیلزون بهتر بود . گرنه از بعد هیلو 3 به بعد از لحاظ کیفی برتری خاصی نسبت به کیلزون 2 و3 نداشته! هر چند که بیشتر طرفدار داره همونطور که جی تی خیلی بیشتر از فورتزا طرفدار داره!

آخرین ویرایش:
من اصلا بحث کلیزون و هیلو رو نمی خوام ادامه بدم چون اصلا ربطی به تاپیک نداره اصلا هم نمی فهمم چرا این بحث اومد تو تاپیک..!

هر شرکتی باید برای لانچ کنسولش برنامه ریزی بکنه اول لانچ هر کنسولی همه حجوم میارن که اون رو بخرن و به قولی خونشون گرم هست حالا اون شرکت باید کنسولش رو آماده کنه این آماده کردن با عنواین انحصاری هست فردی که 400 دلار پول کنسول داده میخواد چندتا بازی تاپ هم براش بگیره تا سرگرم بشه خوب وقتی انتخاب ها محدود باشه اون فرد دلزده میشه مثلا فرض کن یک نفر به FPS یا کلا کلیزون علاقه نداشته باشه خوب باید چی کار کنه..؟

حالا اون شرکت باید کنسولش رو آماده کنه این آماده کردن با عنواین انحصاری هست فردی که 400 دلار پول کنسول داده میخواد چندتا بازی تاپ هم براش بگیره تا سرگرم بشه خوب وقتی انتخاب ها محدود باشه اون فرد دلزده میشه مثلا فرض کن یک نفر به FPS یا کلا کلیزون علاقه نداشته باشه خوب باید چی کار کنه..؟
چرا اینقدر سعی میکنی واقعیت ها رو عوض کنی ؟! نه اینجا تلویزیونه نه شوما کاندیدای کسب پست و مقام خاصی
تعداد انحصاری های لانچ PS4 یه دونه است!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟ :| :| فروش هیلو 4 هم که شد 10 میلیون

چطور اگه کسی خواست با Xbox One بره FPS بازی کنه CoD & BF هستن ولی اگه کسی با PS4 خواست بازی کنه فقط و فقط کیلزون هست :)) چطور با اون میشه TP ها رو بازی کرد با PS4 نمیشه !؟ :( چطوری Knack & DC رو در نظر نمیگیری آخه !!

قیفا14 وبتل 4 واچ داگز اساسن کالاف و kanak ,klizone,drive cliubکسی رو ترغیب به خرید ps4 نمکنه نظر جدید اساتید مایکرو میخوام بگم پیش فروش1 میلیونی از کجا اومده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or