عناوین رایگان ماه آپریل شبکه اکس‌باکس لایو مشخص شد

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
XBL-Games-Gold-April-2017.jpg
عناوین رایگان ماه آپریل مخصوص شبکه اکس‌باکس لایو، برای مشترکین سرویس گلد این شبکه اعلام شد.در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

تمام بازی های رایگان ماه مارس به شرح زیر است:

بازی های رایگان Xbox1:

(Ryse: Son of Rome (April 1-30
(The Walking Dead: Season Two (April 16-May 15

بازی رایگان Xbox360:

(Darksiders (April 1-15
(Assassin's Creed: Revelations (April 16-30

لینک منبع

کلا پلاس هیچوقت نمیتونه از لایو در این مورد بهتر باشه.دلیلش هم اون دوتا بازی 360 هست که میده.یعنی کلا هرچقدرم بازی های نسل هشتیش بهتر باشه (که معمولا نیست) بازم اون دوتا بازی 360 لایو را بهتر میکنه.(البته با فرض اینکه فقط One و یا PS4 داشته باشه یکی)

من توی این 5-6 ماهی که پلاس داشتم فقط The War Of Mine و Tearway برام بدردبخور بوده.بقیه از دم یا داشتم یا ارزش بازی نداشتن.
اونوقت اگه کسی هم ps3 رو نگه داشته باشه و هم ویتا داشته باشه تکلیف چیه انوقت ... اونوقت هیچ وقت لایو نمیتونه در این مورد براش بهتر باشه !!!

• Like
Reactions: robb stark
اونوقت اگه کسی هم ps3 رو نگه داشته باشه و هم ویتا داشته باشه تکلیف چیه انوقت ... اونوقت هیچ وقت لایو نمیتونه در این مورد براش بهتر باشه !!!

با دقت بخونی نوشتم برای کسی که فقط یک کنسول داره.گرچه دیگه الان برای PS3 بازی خوب نمیده سونی.من فقط Dirt 3 یادمه از چند ماه قبل که اد کردم.

درکل بحث X1 Vs Ps4 ه.سونی حتی نمیکنه دوتا بازی PS2 بده که یشه روی PS4 قابل بازی باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or