عمل نکردن دسته XBOX One x

Mehdi Lotfi

کاربر سایت
سلام.ایکس باکس وان من بعد از اینکه از حالت sleep در میاد بیرون دسته عمل نمیکه و چراغ دکمه ایکس باکس وسط روی دسته چشمک میزنه و دکمه ها عمل نمیکنند؟

بعضی وقت ها هم وقتی دستگاه رو روشن میکنم با دکمه وسط دسته دستگاه روشن میشه اما اما بعد چسمک میزنه و دکمه های دیگه عمل نمیکنه.باطری نویه و الکالاین،دستگاه افلاینه و بازیها با اکانت هوم شدن.

از من هم همین جور بود وقتی پیش چندین مغازه بردمش منو ترسوندن گفتند که این احتمال داره که کنسول ریفر باشه چون کنسول ریفر شده اینجوری می شدن بیشتر ولی با کمی تحقیق فهمیدم که نه این موضوع مشکل برای خیلی از کنسول ها پیش اومده کلاً ایکس باکس وان این مشکلات نرم‌افزاری به اصطلاح با گ خیلی داره وصل نشدن دسته آپدیت نشدن خاموش شدن ناگهانی آنلاین شدن اینها جزئی از مشکلات ایکس باکس وان ایکس هست که بیشتر هم مربوط میشه به ویندوز ۱۰

از من هم همین جور بود وقتی پیش چندین مغازه بردمش منو ترسوندن گفتند که این احتمال داره که کنسول ریفر باشه چون کنسول ریفر شده اینجوری می شدن بیشتر ولی با کمی تحقیق فهمیدم که نه این موضوع مشکل برای خیلی از کنسول ها پیش اومده کلاً ایکس باکس وان این مشکلات نرم‌افزاری به اصطلاح با گ خیلی داره وصل نشدن دسته آپدیت نشدن خاموش شدن ناگهانی آنلاین شدن اینها جزئی از مشکلات ایکس باکس وان ایکس هست که بیشتر هم مربوط میشه به ویندوز ۱۰
من قبل از این سونی ۴ داشتم ،هم نسخه پرو و هم اسلیم ،بخاطر هزینه بازیهاش فروختم و اینو گرفتم.این داستانهارو نداشت،بعضی وقتها که دسته کار نمیکنه رو اعصابه.همش باید چند دکمه بزنی تا بالاخره یک عکس العملی نشون بده.البته تو خود بازی اینطور نیست فقط وقتی کنسول رو با دسته روشن میکنی یا یم مدت که با کنسول روشن کار نمیکنی میره تو حالت اسلیپ و دسته دیگه کار نمیکنه

• Like
Reactions: deadkin
من قبل از این سونی ۴ داشتم ،هم نسخه پرو و هم اسلیم ،بخاطر هزینه بازیهاش فروختم و اینو گرفتم.این داستانهارو نداشت،بعضی وقتها که دسته کار نمیکنه رو اعصابه.همش باید چند دکمه بزنی تا بالاخره یک عکس العملی نشون بده.البته تو خود بازی اینطور نیست فقط وقتی کنسول رو با دسته روشن میکنی یا یم مدت که با کنسول روشن کار نمیکنی میره تو حالت اسلیپ و دسته دیگه کار نمیکنه
من این مشکل رو پلی استیشن ۴ معمولی داشتم که با آپدیت درست شد بعد شما دستتون با سیم وصل میکنه یا باتری اگه با باتری هست این مشکل هست تاخیر توی کلید ها هسته اما اگر با کابل هستی امیدوارم همون باگ نرم افزاری باشه البته ایکس باکس دسته نوع کنسول یکم تاخیر داره مشکل xboxهسته

نه مثل سونی روش کابل نداره که بشه دسته رو به کنسول وصل کرد.دسته با بیسیم وصله.اره بعضی وقت ها دکمه ها تو بازی هم دیر عمل میکنه.البته گفتید ‌،،ایکس باکس دسته نوع کنسول یکم تاخیر داره مشکل xbox هسته ،،متوجه نشدم؟

نه مثل سونی روش کابل نداره که بشه دسته رو به کنسول وصل کرد.دسته با بیسیم وصله.اره بعضی وقت ها دکمه ها تو بازی هم دیر عمل میکنه.البته گفتید ‌،،ایکس باکس دسته نوع کنسول یکم تاخیر داره مشکل xbox هسته ،،متوجه نشدم؟
این مشکل مال باتری هم هستش جنس باتری خوب نیست باعث می‌شود فرکانس و اینا رو خوب به دستگاه منتقل نکند بعد اگه بتونی یه کابل بهش وصل بکنی مشخص میشه مشکلت از باتری هست یا نه یا مال نرم افزاری ویا سخت افزاری هسته در رابطه با تأخیر دکمه های دست باز میتونه مشکل از ضعیف بودن باتری باشه ولی برای من هم همینطور حکم تاخیر داره دوالی سه تا از فروم های خارجی خوندم نوشته بود که این تاخیر توی دسته های ایکس باکس وان حالا راست و دروغش رو نمی دونم ولی خوب تاخیر داره بیشترمال ویندوز ۱۰ هسته من خیلی وقته با کابل بازی می کنم مشکلی نداره البته باتری‌هایی من استفاده می کنم معمولی هست زود تموم میشه یه ذره فاصله میگیرم از دستگاه قطع میشه در کل جوش نزن ایشالله همون مشکل نرم افزاری یا مال باتری ممکن باشد

این مشکل مال باتری هم هستش جنس باتری خوب نیست باعث می‌شود فرکانس و اینا رو خوب به دستگاه منتقل نکند بعد اگه بتونی یه کابل بهش وصل بکنی مشخص میشه مشکلت از باتری هست یا نه یا مال نرم افزاری ویا سخت افزاری هسته در رابطه با تأخیر دکمه های دست باز میتونه مشکل از ضعیف بودن باتری باشه ولی برای من هم همینطور حکم تاخیر داره دوالی سه تا از فروم های خارجی خوندم نوشته بود که این تاخیر توی دسته های ایکس باکس وان حالا راست و دروغش رو نمی دونم ولی خوب تاخیر داره بیشترمال ویندوز ۱۰ هسته من خیلی وقته با کابل بازی می کنم مشکلی نداره البته باتری‌هایی من استفاده می کنم معمولی هست زود تموم میشه یه ذره فاصله میگیرم از دستگاه قطع میشه در کل جوش نزن ایشالله همون مشکل نرم افزاری یا مال باتری ممکن باشد
اگه دستگاه رو تازه گرفتی حتماً حتماً حتماً این مشکل و بررسی کن ببین اگر مال سخت افزاری خدای ناکرده سریع پسش بده

دوستان یکی از دوستان خوده من هم که X1X داره همین طور هست مشکل خاصی نیست یک راه حل خیلی خیلی ساده داره
رفیق من باتری های زیادی از سونی یا پاناسونیک تست کرد اما وسط بازی دیس کانکت میشد
یه جفت باتری مدل AEG خرید مشکل حل شد توی اکثر سوپر مارکت ها هم پیدا میشه
باتری قلمی درشتی هست از سونی و پاناسونیک یکم سایزش درشت تره
قشنگ توی قسمت پشت دسته که باتری میخوره کیپ میشه مشکلش به همین راحتی حل شد
احتمالا موقع طراحی قسمت باتری خور کنترلرهای X1X یکم کم دقت بودن که این مشکل پیش امده باتری های سایز کوچک خوب کیپ نمیشن بهش
حالا اگر خواستید این مدل AEG رو تست کنید قیمتی هم نداره شارژی هم نیست فکر کنم یه جفت 10تومن بیشتر نباشه احتمالا مشکلتون حل بشه

• Like
تو کنسول xbox one x من،کنسول با دسته روشن میشه ولی بلافاصله چراغ دکمه ایکس باکس رویه دسته شروع میکنه به چشمک زدن و دکمه ها عمل نمیکنند تا تقریبا یکی دو دقیقه که دو باره دسته فعال میشه.وقتی وصل میشه دیگه مشکلی نداره و قطعی نداره تا وقتی که بخوای دسته رو دباره خاموش و یا هر بار که خواستی کنسولو روشن کنی این مشکل پیش میاد.

تو کنسول xbox one x من،کنسول با دسته روشن میشه ولی بلافاصله چراغ دکمه ایکس باکس رویه دسته شروع میکنه به چشمک زدن و دکمه ها عمل نمیکنند تا تقریبا یکی دو دقیقه که دو باره دسته فعال میشه.وقتی وصل میشه دیگه مشکلی نداره و قطعی نداره تا وقتی که بخوای دسته رو دباره خاموش و یا هر بار که خواستی کنسولو روشن کنی این مشکل پیش میاد.
اون باتری که توی پست بالا گفتم تست کردین؟

نه هنوز.با کابل هم وصل میکنم همین مشکلو داره .دسته فقط کنسولو روشن میکنه.بعد چراغش میره تو حالت چشمک زن ،دیگه دکمه ها عمل نمیکنه بعد یکی دو دقیقه عمل میکنه اما دیگه قطع نمیشه تا دوباره کنسولو از نو راه اندازی یا دسته رو خاموش و روشن کنیم باز مشکل پا بجاست،چه با کابل و چه بدون کابل!!!

• Like
Reactions: Love Console
نه هنوز.با کابل هم وصل میکنم همین مشکلو داره .دسته فقط کنسولو روشن میکنه.بعد چراغش میره تو حالت چشمک زن ،دیگه دکمه ها عمل نمیکنه بعد یکی دو دقیقه عمل میکنه اما دیگه قطع نمیشه تا دوباره کنسولو از نو راه اندازی یا دسته رو خاموش و روشن کنیم باز مشکل پا بجاست،چه با کابل و چه بدون کابل!!!
اگر با اون باتری که گفتم هم راه نیفتاد
احتمالا مشکل از کنترلر هست
چیز جدیدی نیس توی هر دستگاهی این مشکلات پیش میاد شانسی هست دیگه
اگر با باتری که گفتم حل نشد کنترلر رو رد کن بره یه جدید بگیر
همین طوریش از 250 تا 300 برمیدارن یه پولی بذار روش یه کنترلر جدید بگیر خیال خودت رو راحت کن
کلا برای این چیزا جوش نزن پیش میاد
توی تاپیک های مشکلات کنسول های ONE و PS4 یه سری بزن یه مشکلاتی پیش امده برا کنسول ها که شما خداروشکر کن فقط کنترلر مشکل دار درامده

• Like
یکی از رفیق های خودمم یدونه one s خریده اما وسط بازی یه دفعه دسته دیسکانکت میشه در کل به احتمال خیلی زیاد باگ نرم افزاری هست و اپدیت جدید بیاد برطرف میشه جدا از این اینا کلا گارانتی ندارن و به هیچ عنوان دستگاه رو دست کسی ندید که تست(یا تعمیرش)کنه چون بهتر که نمیشه هیچ بدترم میشه!

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or