سلام.ایکس باکس وان من بعد از اینکه از حالت sleep در میاد بیرون دسته عمل نمیکه و چراغ دکمه ایکس باکس وسط روی دسته چشمک میزنه و دکمه ها عمل نمیکنند؟
من قبل از این سونی ۴ داشتم ،هم نسخه پرو و هم اسلیم ،بخاطر هزینه بازیهاش فروختم و اینو گرفتم.این داستانهارو نداشت،بعضی وقتها که دسته کار نمیکنه رو اعصابه.همش باید چند دکمه بزنی تا بالاخره یک عکس العملی نشون بده.البته تو خود بازی اینطور نیست فقط وقتی کنسول رو با دسته روشن میکنی یا یم مدت که با کنسول روشن کار نمیکنی میره تو حالت اسلیپ و دسته دیگه کار نمیکنهاز من هم همین جور بود وقتی پیش چندین مغازه بردمش منو ترسوندن گفتند که این احتمال داره که کنسول ریفر باشه چون کنسول ریفر شده اینجوری می شدن بیشتر ولی با کمی تحقیق فهمیدم که نه این موضوع مشکل برای خیلی از کنسول ها پیش اومده کلاً ایکس باکس وان این مشکلات نرمافزاری به اصطلاح با گ خیلی داره وصل نشدن دسته آپدیت نشدن خاموش شدن ناگهانی آنلاین شدن اینها جزئی از مشکلات ایکس باکس وان ایکس هست که بیشتر هم مربوط میشه به ویندوز ۱۰
من این مشکل رو پلی استیشن ۴ معمولی داشتم که با آپدیت درست شد بعد شما دستتون با سیم وصل میکنه یا باتری اگه با باتری هست این مشکل هست تاخیر توی کلید ها هسته اما اگر با کابل هستی امیدوارم همون باگ نرم افزاری باشه البته ایکس باکس دسته نوع کنسول یکم تاخیر داره مشکل xboxهستهمن قبل از این سونی ۴ داشتم ،هم نسخه پرو و هم اسلیم ،بخاطر هزینه بازیهاش فروختم و اینو گرفتم.این داستانهارو نداشت،بعضی وقتها که دسته کار نمیکنه رو اعصابه.همش باید چند دکمه بزنی تا بالاخره یک عکس العملی نشون بده.البته تو خود بازی اینطور نیست فقط وقتی کنسول رو با دسته روشن میکنی یا یم مدت که با کنسول روشن کار نمیکنی میره تو حالت اسلیپ و دسته دیگه کار نمیکنه
این مشکل مال باتری هم هستش جنس باتری خوب نیست باعث میشود فرکانس و اینا رو خوب به دستگاه منتقل نکند بعد اگه بتونی یه کابل بهش وصل بکنی مشخص میشه مشکلت از باتری هست یا نه یا مال نرم افزاری ویا سخت افزاری هسته در رابطه با تأخیر دکمه های دست باز میتونه مشکل از ضعیف بودن باتری باشه ولی برای من هم همینطور حکم تاخیر داره دوالی سه تا از فروم های خارجی خوندم نوشته بود که این تاخیر توی دسته های ایکس باکس وان حالا راست و دروغش رو نمی دونم ولی خوب تاخیر داره بیشترمال ویندوز ۱۰ هسته من خیلی وقته با کابل بازی می کنم مشکلی نداره البته باتریهایی من استفاده می کنم معمولی هست زود تموم میشه یه ذره فاصله میگیرم از دستگاه قطع میشه در کل جوش نزن ایشالله همون مشکل نرم افزاری یا مال باتری ممکن باشدنه مثل سونی روش کابل نداره که بشه دسته رو به کنسول وصل کرد.دسته با بیسیم وصله.اره بعضی وقت ها دکمه ها تو بازی هم دیر عمل میکنه.البته گفتید ،،ایکس باکس دسته نوع کنسول یکم تاخیر داره مشکل xbox هسته ،،متوجه نشدم؟
اگه دستگاه رو تازه گرفتی حتماً حتماً حتماً این مشکل و بررسی کن ببین اگر مال سخت افزاری خدای ناکرده سریع پسش بدهاین مشکل مال باتری هم هستش جنس باتری خوب نیست باعث میشود فرکانس و اینا رو خوب به دستگاه منتقل نکند بعد اگه بتونی یه کابل بهش وصل بکنی مشخص میشه مشکلت از باتری هست یا نه یا مال نرم افزاری ویا سخت افزاری هسته در رابطه با تأخیر دکمه های دست باز میتونه مشکل از ضعیف بودن باتری باشه ولی برای من هم همینطور حکم تاخیر داره دوالی سه تا از فروم های خارجی خوندم نوشته بود که این تاخیر توی دسته های ایکس باکس وان حالا راست و دروغش رو نمی دونم ولی خوب تاخیر داره بیشترمال ویندوز ۱۰ هسته من خیلی وقته با کابل بازی می کنم مشکلی نداره البته باتریهایی من استفاده می کنم معمولی هست زود تموم میشه یه ذره فاصله میگیرم از دستگاه قطع میشه در کل جوش نزن ایشالله همون مشکل نرم افزاری یا مال باتری ممکن باشد
اون باتری که توی پست بالا گفتم تست کردین؟تو کنسول xbox one x من،کنسول با دسته روشن میشه ولی بلافاصله چراغ دکمه ایکس باکس رویه دسته شروع میکنه به چشمک زدن و دکمه ها عمل نمیکنند تا تقریبا یکی دو دقیقه که دو باره دسته فعال میشه.وقتی وصل میشه دیگه مشکلی نداره و قطعی نداره تا وقتی که بخوای دسته رو دباره خاموش و یا هر بار که خواستی کنسولو روشن کنی این مشکل پیش میاد.
اگر با اون باتری که گفتم هم راه نیفتادنه هنوز.با کابل هم وصل میکنم همین مشکلو داره .دسته فقط کنسولو روشن میکنه.بعد چراغش میره تو حالت چشمک زن ،دیگه دکمه ها عمل نمیکنه بعد یکی دو دقیقه عمل میکنه اما دیگه قطع نمیشه تا دوباره کنسولو از نو راه اندازی یا دسته رو خاموش و روشن کنیم باز مشکل پا بجاست،چه با کابل و چه بدون کابل!!!