عملکرد بهتر L4D2 بر روی Linux kernel و OpenGL

Augustus

Caesar
کاربر سایت
360x200

به تازگی تیم لینوکس شرکت VALVE توانسته اند به عملکرد بهتری از عنوان Left 4 Dead 2 بر روی OpenGL و Linux دست یابند. این تیم توضیحاتی از عملکرد خود را بر روی وبلاگ خود قرار داده است که در آن مشخصات سیستم مورد نظر که بر روی آن تست صورت گرفته است، به شرح زیر می باشد:
سخت افزار

• Intel Core i7 3930k
  • NVIDIA GeForce GTX 680
  • 32 GB RAM
نرم افزار

• Windows 7 Service Pack 1 64-bit
  • Left 4 Dead 2
  • Ubuntu 12.04 32-bit
در ابتدای با شروع به کار بر روی ویندوز 7 آنها به عملکردی (performance) در حد 270 فریم در ثانیه رسیدند. پس از اصلاح و بهینه سازی بازی برای اجرا بر روی Linux kernel و OpenGL این تیم متوجه شد که نسخه لینوکس بر روی 315 فریم بر ثانیه اجرا می شود که بسیار بیشتر از سرعت فریمی بود که از تست بازی بر روی ویندوز 7 بدست آمده بود. از طرفی با کسب نتایج تست بر روی نسخه ای که در حال اجرا بر روی Windows 7 OpenGL بود عدد 303.4 فریم بر ثانیه ثبت شد.
تیم لینوکس شرکت VALVE در صحبت هایی اعلام کرد: "چرا نسخه مبتنی بر OpenGL سریع تر از نسخه ویندوز 7 مبتنی Direct3D عمل می کند؟ این طور که به نظر می رسد قضیه به چندتکلیفی سیستم های عامل مرتبط نیست."
این تیم در ادامه عنوان کرده است: "ما آنالیز هایی را به انجام رساندیم و این طور مشخص شد، که به اندازه چند میکروثانیه زمان بیشتری برای اجرای دستورات در Direct3D صرف می گردد در حالیکه این مساله در مورد نسخه OpenGL پیاده شده بر روی ویندوز صدق نمی کند. حالا ما به این نتیجه رسیده ایم که سخت افزار می تواند قادر به ارائه عملکرد بهتری هم باشد. با این حال ما هم چنان به دنبال پیدا کردن راهی برای کسب عملکرد بهتر بر روی Direct3D تلاش خواهیم کرد."
این تیم به همکاری خود با انویدیا، اینتل و AMD برای افزایش عملکرد نسخه لینوکس ادامه خواهد داد. پیش از این صحبت هایی از جانب گیب نیول در مورد ویندوز 8 بیان شده بود که به نظر می رسد که کمپانی بر روی حمایت از لینوکس تمرکز کرده باشد.
منبع
{ صفحه اصلی}

آخرین ویرایش:
یعنی به هسته سبک و بهینه لینوکس که کاملا ارتباط منطقی و بهینه بین سخت افزار و نرم افزار بر قرار میکنه هم میشه شک کرد نسبت به ویندوزی که فقط 2 گیگ رم واسه بالا اوردن خودش نیاز داره تازه در گیری سیستم عامل با هارد و فایلهای رجیستری و... بماند . یه بوهایی میاد یعنی میشه لینوکس این سیستم عامل عالی هم یه حرکتی روش بشه دقیقا تفاوت اینا مثل OPENGL با DX میمونه که کسانی که با هردوشون برنامه نویسی کردن تفاوتش رو میفهمن چه کنیم که اسیر ماکروسافتیم فعلا

یعنی به هسته سبک و بهینه لینوکس که کاملا ارتباط منطقی و بهینه بین سخت افزار و نرم افزار بر قرار میکنه هم میشه شک کرد نسبت به ویندوزی که فقط 2 گیگ رم واسه بالا اوردن خودش نیاز داره تازه در گیری سیستم عامل با هارد و فایلهای رجیستری و... بماند . یه بوهایی میاد یعنی میشه لینوکس این سیستم عامل عالی هم یه حرکتی روش بشه

من فقط می تونم بگم lol

یکی از اشکالاتی که به لینوکس مطرح هست بحث Memory Management اش هست شما اومدی می گی ویندوز 2 گیگ رم می خواد واسه بالا آوردنش :))
IO هم ویندوز به اندازه کافی توش ادعا داره که جای بحث نباشه

من فقط می تونم بگم lol

یکی از اشکالاتی که به لینوکس مطرح هست بحث Memory Management اش هست شما اومدی می گی ویندوز 2 گیگ رم می خواد واسه بالا آوردنش :))
IO هم ویندوز به اندازه کافی توش ادعا داره که جای بحث نباشه
بعضی وقتا آدم حرفایی میشنوی که به عمق فاجعه پی میبره
MAX OS و و بعد لینوکس (که هسته خود MACOS نوعی از لینوکسه) بهترین Memory Management دارن منظور تو کارهای کودکانه مثل فیلم دیدن و... نیست توی بر نامه نویسی و اجرای برنامه های کاربردی با 32 سال سن تو هر سه تا محیط دارم 10 ساله برنامه نویسی میکنم چیزیکی از سایتها و وبلاگها میخونی مهم نیست مهم اینه خودت تست کنی !!!!
ظاهرا ویندوز شما خارجی :دی وگر نه همه ما با هنگ کردن بخاطر آدرس دهی با حجم زیاد و تا خر خره پر شدن رم که باعت هنگ میشه آشنایم

بعضی وقتا آدم حرفایی میشنوی که به عمق فاجعه پی میبره
MAX OS و و بعد لینوکس (که هسته خود MACOS نوعی از لینوکسه) بهترین Memory Management دارن منظور تو کارهای کودکانه مثل فیلم دیدن و... نیست توی بر نامه نویسی و اجرای برنامه های کاربردی با 32 سال سن تو هر سه تا محیط دارم 10 ساله برنامه نویسی میکنم چیزیکی از سایتها و وبلاگها میخونی مهم نیست مهم اینه خودت تست کنی !!!!
ظاهرا ویندوز شما خارجی :دی وگر نه همه ما با هنگ کردن بخاطر آدرس دهی با حجم زیاد و تا خر خره پر شدن رم که باعت هنگ میشه آشنایم

این دیگه از فاجعه هم اون ور تر بود

برنامه نویسی که بعد 10 سال هنوز ندونه Memory Management مک و لینوکس هیچ شباهتی به هم ندارن خدا به دادش برسه، مک Unix Like هست لینوکس Unix Based، شباهتشون همینه فقط.

در مورد Memory Management لینوکس هم یک سایت بهت می دم برو توش ببین:

Help! Linux ate my RAM!

در مورد MM لینوکس هست و سیستم مخضرفش.

از مشکل آدرس دهی هم خواهشا حرف نزن که مک خوراکشه، برو توی دانلود سنتر اپل هر هفته داره واسه مشکلات آدرس دهی پچ می ده بیرون.

موفق باشی

جالبه شما یه سایتی آدرس دادی که جمله ی اولش اینه:
[LTR]What's going on?

Linux is borrowing unused memory for disk caching. This makes it looks like you are low on memory, but you are not! Everything is fine![/LTR]

بعد مطمئنم شما کلا 10بار از لینوکس استفاده نکردی که همچین حرفی میزنی. لطفا به جای فن بازی یه مقدار منطقی حرف بزنی.

هر سیستم عاملی معایب و مزایای خودشو داره حتی سون که نسخه کاملتر ویستا بود هم معایب زیادی داشته .valve همیشه پورتهای خوبی رو بازیهای داشته

جالبه شما یه سایتی آدرس دادی که جمله ی اولش اینه:
[LTR]What's going on?

Linux is borrowing unused memory for disk caching. This makes it looks like you are low on memory, but you are not! Everything is fine![/LTR]

بعد مطمئنم شما کلا 10بار از لینوکس استفاده نکردی که همچین حرفی میزنی. لطفا به جای فن بازی یه مقدار منطقی حرف بزنی.

نه واقعا فکر کردی لینوکس کل رم رو می خوره و آزاد نمی کنه؟

من اونو دادم که بهفمی سیستم کار MM مضخرفش چه طوره، کلا همه گی خوش باشید برید لینوکس روش نصب کنید l4d2 بازی کنید :-j

بحث اینجا فایده نداره کلا، همه ماشاالله در سطح خدا اطلاعات دارن و مخاطبشون همین امروز روشن کردن کامپیوتر رو یاد گرفته

آخرین ویرایش:
این که لینوکس نسبت به ویندوز سیستم کمتری میخواد تابلوئه تازه به این نتیجه رسیدن؟

---------- نوشته در 12:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:41 PM ارسال شده بود ----------

نه واقعا فکر کردی لینوکس کل رم رو می خوره و آزاد نمی کنه؟

من اونو دادم که بهفمی سیستم کار MM مضخرفش چه طوره، کلا همه گی خوش باشید برید لینوکس روش نصب کنید l4d2 بازی کنید :-j

بحث اینجا فایده نداره کلا، همه ماشاالله در سطح خدا اطلاعات دارن و مخاطبشون همین امروز روشن کردن کامپیوتر رو یاد گرفته

لینوکس هم مشکلات خودشو داره ولی حداقل پولی ازتون نمیگیره.

اگه چهارتا شرکت حسابی جم میشدند یک game os تحت لینوکس برای pc ارائه میدادند از شر این ماکروسافت راحت میشدیم. خیلی تو این نسل اذیت کرد.

این کاملا مربوط به خبر قبلی میشه. کاملا معلوم هست valve میخواد مقابل win8 از الان جبهه بگیره :d باید دید بلیزارد هم هم از این حرکات ریز میاد یا نه :d
این ash!ash هم تو هر تاپیکی یه چیزی میگه زیاد جدی نگیرینش

این کاملا مربوط به خبر قبلی میشه. کاملا معلوم هست valve میخواد مقابل win8 از الان جبهه بگیره :d باید دید بلیزارد هم هم از این حرکات ریز میاد یا نه :d
این ash!ash هم تو هر تاپیکی یه چیزی میگه زیاد جدی نگیرینش

Valve مشکلش معلومه :d الآن Windows Store مثل استیم قسمت بازی داره که خود مایکروسافت ساپورت میکنه و پولی هم که از شرکت ها میگیره هم اندازه یا کمتر هست (بسته به شرکت و بازی). اینم از اول تو W8 هست و میشه گفت انحصاری کردن :d ! که خب هرکسی جای Valve باشه هم قاتی میکنه. منتها از نظر کرنل و بیس و ... انقدر آپدیت شده که سریعتر و بهتر هرچیزی رو اجرا میکنه ! کلا قسمت بازی به جز این مورد تو W8 تغییر نکرده که بگیم برای کسی مشکل سازه
Blizzard هم همین مشکل رو داره ولی Mojang یکم آدم رو نگران میکنه :d چون مثل اینا نیست که اونم ZDNET احتمال داد مشکل از Term های جدید برای Windows 8 باشه
در کل برای گیمر ها هیچ مشکلی که نیست هیچ، خیلی هم بهتره شده از نظر کار کشیدن از سخت افزار و راحتتر اجرا شدن خیلی چیزا. Valve و Blizzard هم چه بخوان چه نخوان، ساپورت میکنن. اصولا لینوکس همه گیر نیست، مک هم همون مشکلات Term رو داره که حتی از W8 هم هنوز سنگین تره

پ.ن: من به شخصه از حرف Mojang خیلی نگران شدم که چه مشکلی هست :d وقتی این بگه یه چیزی این وسط هست. که البته هنوز هم هیچکس نمیگه مشکل چیه

آخرین ویرایش:
من با لینوکس کار کردم ، البته یک هفته آزمایشی نصبیدم و بعد از اینکه فهمیدم از نظر ساپورت شرکتهای نرم افزاری در حد 0 هست کلا از بیخ فرمتش کردم .
لینوکس با اینکه مفتکی هست جایگاهش اینه ، وای به حال روزی که بابتش مثلا 30 دلار پول بدی دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or